Представители на фенклуба на Локомотив Пловдив се срещнаха с министъра на културата Найден Тодоров, който не крие, че е привърженик на черно-белитe:

Диригентска палка в черно-бяло – министърът на културата Найден Тодоров

Вчера представители на Клуба на привържениците на Локомотив Пловдив, придружавани от екип на “24 часа“, направиха посещение в Министерството на културата. И в това нямаше нищо случайно, защото и децата в Пловдив знаят, че ЛОКО означава Любим Отбор на Културната Общественост. А където хората на културата са от Пловдив, те неизменно са привърженици на Локомотив.

Точно както и маестро Найден Тодоров, настоящ министър на културата, тромпетист, пианист, композитор и диригент. Накратко – чистокръвен представител на Пловдивския любимец.

Успяхме да се промъкнем в натоварения график на министъра – все пак движенията на неговата диригентска палка, макар и в момента министерска, са в синхрон с песните на черно-белите привърженици, а струните в сродните сърца винаги вибрират на една и съща музикална честота.

И тук изненадите започнаха – Найден Тодоров получи черно-бялата библия “Оттук започва любовта“, фланелка на отбора с емблематичния номер 15 (все пак е месец май!), флагче, шал и други артикули с емблемата и цветовете на Локомотив Пловдив. И не можа да скрие искрената си радост.

Маестро Тодоров “върна топката“, като сподели в последвалия непринуден разговор, че първата дума, която е произнесъл е била “Локо“ – и как да бъде иначе, когато човек от най-ранна възраст е възпитаван от своите родители в ценностите на черно-белия дух и на нашия град!

Заваляха спомени за футболни срещи в близкото и далечно минало, някои паметни, други … типично локомотивски, но придаващи онзи, добре познат на всички ни, неповторим и автентичен колорит.

Разделихме се с покана към маестро Найден Тодоров да присъства на Черно-бяла Коледа 2023 – най-значимото събитие през от пловдивския спортен и културен афиш през декември. Защото цветовете на футболните ноти на Лаута и тези в партитурата на маестро Тодоров са черно-бели!

10 КОМЕНТАРИ

  1. АПАПИ, БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ!!!! АРТЪКПЪРТЪЦИ!!! БИГОМ ЗА БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!!:)))))))))))))))))))

  2. 3
    2

    Я ВАА АВА КЪФ МИНИСТЪР СИ ТИ УА ОПЕРИ МОПЕРИ ГА НЕ МУ ДРУСНЕШ ИДИН КЮЧЕК И ДА ФЪРЛЯШ ГЮБЕЦИ АЙЙЙ КЪНАРЕЕ БАХ ГУ Ф МЕНИСТЪРЪТ САНО БОТЕВЪ И ПЕПСИ С ХОНДОК

  3. 5
    3

    Ебати културата, щом това й е министъра !

    • 3
      1

      Друго си е Дража Вълчева да заповяда да играем до 7 гола.

  4. 3
    3

    😂🤣😂😂🤣😂😂🤣😂😂😂😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣🤣😂😂🤣😂😂
    ЖАЛКИТЕ КОМПЛЕНИРАНИ ЦИГАНЧЕТА
    ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ ВСЕ ДА СЕ ПРИКРЕПЯТ КЪМ НЕЩО ИЛИ НЯКОГО С ЦЕНАТА НА ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ И ИЗМАМИ АХАХААХХАХАХХАХАХА ТЪРСЕЙКИ НЯКАКВА ИДЕНТИЧНОСТ
    КАКТО ВИНАГИ ОТ ЖАЛКИ ПО ЖАЛКИ

  5. 6
    4

    тия па клошари кво се кефят на някъв изтръпнал служебен министър, бати малоумните цигани

Коментарите са затворени