Финалната среща за Държавно първенство ветерани сезон 2022/2023г. между отборите на ФК „Витоша“ /Бистрица/   и  ПФК „Ботев“ гр. Пловдив ще се играе на 23.05. 2023г. (Вторник) от 13.00 часа в гр. Пловдив, стадион „Хр. Ботев”  (Колежа). Това потвърдиха официално от БФС. Така бившият премиер и капитан на Витоша Бойко Борисов ще има възможността да играе на новопостроения стадион на Ботев. Пловдивчани пък имат шанса да станат шампиони на своя стадион и пред своя публика.

8 КОМЕНТАРИ

 1. АПАПИ, НЕМА КОЙ ДА ИСКАРЪ ПАРОВОЗА УТ КИНЕФЪ!! СБИРЪЙТИ БАКЪР И АЛЮМИН ДА ДУКАРЪМИ НАШТИ БЛАГУДЕТИЛИ УТ АНАДОЛА!!! САМУ ХРАБРИТИ ДОГАНИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ША НА СПАСЯВЪТ НА НЕГУ 😉 БИГОМ ДА БАЧКЪТИ ПУ КАЗАНИТИ!!! УМРЪЗНА МИ ДА ВЪ ПУДКАНЯМ. ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ СИ ДУБРЕ. НЕ ГЛЕДЪЙТИ В КАЧИТУ НА КОЛОСИТЕ НА ПЛОВДИВ!!! БИГОМ НА ТРЪСТИКЪТА! ПУФ ПАФ!!
  😉😃😂😂😂😞😞

 2. 2
  2

  КЪНАРЙЕ БРАТЯ ДЖЕНДАРЙЕ ДА РАЗТВОРИМ ЩЕДРО ЗАДНИ БУЗИ ЗАДА НЪ ОБЛАДАЙ ВЕЛИКИЯ БОКО

   • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

    АСАНЕ ПУД МЕНЯ, НИ СЪ ЗЛАГЪЙ НА НЕГУ! НЕ ПЕТНИ ИМИТУ СТУЛЮПИНСКО! НЕ ПЕТНИ КЛОАКУМУТИФЦИТИ! МЛОГУ МИРИШИ ТВОЙТУ ИСКАЗВЪНИ!!! И СИ УБЪРКЪЛ…НИЯ, ВИЯ….ЛИЧИ ТИ ЧИ СИ УТ ВРЕТИНАРИТИ!😉😃😂 ПУФ ПАФ?😉

    • СЕ ИДНО, ЧИ ШУШЛЯКА И АДАМ СА ИНТИРИСУВЪТ???? ПУКА ИМ НА ЖИЛЕТКИТИ. …А АКО БЯХА ЗЕЛИ КУКЛИНЦИ И МЕРИЧЛЕРЦИ, СЛЕД ВРЕМИ ШТЯФМИ ДА ИМЪМИ ВИТИРАНИ!😂😂😂

 3. 1
  1

  СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ БОТЕВ НЯМА ДА ИМА ОТБОР ВЕТЕРАНИ. И КАК ДА ИМА, КАТО НИТО ЕДИН ОТ ТЕЗИ ДЕТО ИГРАЯТ СЕГА НЕ Е ЮНОША НА БОТЕВ И ПТ ПЛОВДИВ. ВСИЧКИ СА ЗА МАЛКО, ИДВАТ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ И КОЙ ОТ КЪДЕ Е. НЯМА ДА ИМАМЕ И ЛЕГЕНДИ, ЗАЩОТО НИТО ЕДИН НЕ Е С УСПЕХИ И ДЪЛГОТРАЙНО ПРИСЪСТВИЕ В ОТБОРА. НО ЗИНГАРЕВИЧ ИНТЕРЕСУВА ЛИ СЕ ОТ ТОВА? НЕ, РАЗБИРА СЕ. ТОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ ПРАВИ БИЗНЕС. ТАКА ЩЕ Е ОЩЕ МАЛКО И СЛЕД НЕГО ПОТОП. НЯМА ДА ИМА НИТО ФУТБОЛИСТИ, НИТО ШКОЛА. ИНТЕРЕСНО САЛФЕТКАТА С КАКВО ЩЕ ДОПРИНЕСЕ ЗА РАЗВИТИЕТО НА БОТЕВ? КАКВО МОЖЕ ДА ПРАВИ ТОЙ? ИЛИ ИСКАТ ДА НИ ДОКАЖАТ, ЧЕ НЕЩАТА МОГАТ ДА БЪДАТ ПО ЗЛЕ ОТКОЛКОТО ПРИ ВАЛЕНТИЧ. КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДЪТ: ОТ ТРЪН, ТА НА ГЛОГ! ИНТЕРЕСНО, САЛФЕТКАТА НЕ СЕ ЛИ УСЕЩА, ЧЕ НЕ СТАВА ЗА ТАЗИ РАБОТА И ДА ОТКАЖЕ? НО КОКАЛ ОТКАЗВА ЛИ СЕ? ЩОМ ИМА КЕЛЕПИР, БАЙ ГАНЬО Е ТАМ! САМО БОТЕВ! С ЧЕРВЕНОБУЗКО ЩЕ ВЪРЖЕМ И ЦЪФНЕМ! БРАВО БУЛТРАСИ! ВИЕ ГОРДО МЪЛЧИТЕ. ЩЕ МЪЛЧИТЕ И КОГАТО ВИ БИЯТ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ!

  • 2
   1

   Не бери грижи за отбора ветерани, ще ти кажа само 2 имена, които след десетина години ще играят там – Тодор Неделев и Лъчезар Балтанов.

   • 1
    1

    Както вървят нещата Лъчо може да играе за Левски, а Тошко да не е добре дошъл!

Коментарите са затворени