Ботев Пловдив загуби гостуването си на Славия (1:0), а с това и математическите си възможности да постигне нещо повече от присъствие във втората четворка на плейофите. Канарчетата имаха теоритичен шанс при серия от победи и загуби на своите съперници, да достигне до седмото място с някакво чудо, но след днешната загуба на Овча Купел това вече е невъзможно. Дали заради тази възможност, колкото и нищожна да бе тя, или заради нещо друго, и днес на терена за жълто-черните видяхме обичайните заподозрени.

В първите 15 минути нямаше сериозни голови положения пред някоя от двете врати, а Славия бе по-активният отбор, но не успяваше да създаде достачъно добра ситуация пред противниковата врата. Първият по-сериозен шанс се откри в 26-а минута, след като Красиан Колев добре овладя в наказателното поле, като демонстрира добър дрибъл и стреля с десния крак, но се получи рикошет и топката премина малко встрани от десния страничен стълб на Кръстев.

В 29-а минута Ботев организира чудесна атака, при която Антоан Бароан бе изведен сам срещу вратаря, но Кръстев първоначално спаси. Там бе Николай Минков, който отклони на точката на дузпата за Дилан Мертен, който стреля към вратата, на която нямаше вратар, но ударът бе неточен и профуча покрай десния страничен стълб на Славия.

В 60-а минута Антоан Бароан бе страхотно изведен сам срещу вратаря, а нападателят завърши с десния крак, но Николай Кръстев демонстрира страхотен рефлекс и отрази. Девет минути по-късно Тони Тасев получи превъзходен пас в противниковото наказателното поле и не се поколеба още с първото досокване да шутира, като насочи топката в близкия ъгъл на вратата и остави безпомощен Георги Аргилашки.

В 72-а минута Виктор Генев бе изпуснат от своя пазаз при центриране от фланга, но централният бранител не насочи добре ударът си с глава от чиста позиция и топката излезе в аут. Четири минути по-късно Галин Иванов пое топка в наказателното поле и не се забави нито секунда, като отправи удар към вратата на Ботев, но Георги Аргилашки бе добре пласиран и успя да избие.

Стартови състави: 

Славия: 12. Николай Кръстев, 3. Ертан Томбак, 23. Емил Виячки, 55. Натан Гасама, 37. Венцислав Керчев, 4. Людовик Соарес, 88. Тони Тасев, 17. Ерол Дост, 71. Кристиян Стоянов, 33. Галин Иванов, 10. Владимир Николов

Треньор: Ангел Славков

Ботев: 1. Георги Аргилашки, 3. Па Конате, 4. Виктор Генев, 5. Красиан Колев, 6. Дилан Мертенс, 11. Антоан Бароан, 15. Джеймс Етоо, 17. Николай Минков, 18. Самюел Супрайен, 20. Антонио Перера, 44. Роберто Пунчец

Треньор: Бруно Балтазар

97 КОМЕНТАРИ

 1. МА НА ФИНАЛЪТ КАК НА ЕВАХА ЛОШО МИ Е

 2. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

  БРАТЯ РОМИ, АПАПИ, ДА СИ ГЛЕДЪМИ ЗАТЪНАЛИА ПАРОВОЗ! НЕМАМИ РАБТА В ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!
  БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ ТРЕБЪТ МАНГИ ЗА РИТНИТОПКОФЦИТИ И ЗА НАШИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!! С КРУШАТА ШУШЛЯКУФ И АДАМ И ЕВА, СМЕ ГОЛА ВОДА И КОНДОФРЕЙ НА ЗОВЕ!:)))))) ПУФ ПАФ!:)))))))))

 3. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

  ПРАФ СИ БРАТЕ РЕДЖЕП!!! УТ КАК ДУЙДОФА КИСТИНДИЛСКИТИ СЛИВИ ДА НЪ АШЛАДИСТ, СНЕ ПЪЛИН КИНЕФ!!!
  САМУ АНАДОЛСКИТИ БАШТИЦИ АКУ СЪ ВЪРНЪТ Ф РОДНУТУ СТУЛЮПИНУУ, КЛОАКОМУТИФ ША ДАВРАНДИСА!! ПУФ ПАФ!😃😉😂😂

  • ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂

   А ДАНО БРАТЕ МАНЛИХЕРЕ!!! ЧАКЪМИ КАТУ МЕСИИ, ЛИВЕНТ АГА И НАСТРАДИН ХОДЖА В КЛОАКУМУТИФ!!!…ПЪРДОН, ЗЕКИ БЕЙ!!!😉😃😂😂😂😂

 4. 2
  4

  Глупости… ме сезона,а животът им свърши още през 2019г. От тогава само си чешат езиците и нищо повече!! Левия ташак на град Пловдив!

 5. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

  БРАТЕ АНОНИМНИКО ПУД МЕНЯ, ЧУВЪЛ ЛИ СИ ПУГУВОРКИТЕ: “ЦАРЯТ ДАВА, ПЪДАРЯТ НЕ ДАВА” И ” КОЙТО ПЛАЩА, ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА”???

  КЪДЕ СЪ БУТЪШ НА КОНЯ Ф КРАКАТА? КОЙ СИ ТИ, ЧИ ДА УВУЛНЯВЪШ ВЪЛЕНТИЧ??? УБАФ ИЛИ ЛОШ ТВА СИ РАБУТА НА ШЕФА ДА РИШАВА!!! ТИ НЕ СВИРИШ Ф СЕЛСКИЯ ХОР!!! ТИ СИ ГУСПУДИН НИКУЙ!!!! И НА МЕН НЕ МИ АРЕСВА ВАЛЕНТИЧ, НО СИ ИМА ДРУГИ НАЧИНИ НА ДЕЙСТВИЕ!!! ЯЗ НАПРИМИР НЕ ГОНЯ АДАМ И ЕВА ИЛИ ШУШЛЯКА УТ МОЯ ЛУБИМ КЛОАКОМОТИФ, А УМУЛЯВЪМ НАШТИ БЛАГУДЕТИЛИ УТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА, ДА СЪ ЗАВЪРНЪТ Ф РОДНИТУ ГНЯЗДУ!!!
  ША СЪ РАДВЪМ АКУ ДУКАРЪШ ПРИМИРНУ БИЛ ГЕЙЦ Ф ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ И НАЗНАЧИШ КОЙТУ СИ ИСКЪШ ЗА ТРИНОР И ДИРЕКТУР!!!
  ТУК САМУ СЕЕШ ИНТРИГИ!!! ИДИ НА КАЗАНИТИ И СБИРАЙ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!
  ПУВЯРВЪЙ МИ, ША СИ ПО- ПУЛЕЗИН ЗА НАШИА ЛЮБИМ, СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФФ!!! ПУФ ПАФ!😉

 6. 8
  3

  КОЛКО МНОГО КОМЕНТАРИ ЗА ГРАНДА НА ПЛОВДИВ. ДОГОДИНА ШАМПИОНИ, САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН МЮНХЕН И БАРСЕЛОНА КОЛОСИТЕ НА ЕВРОПА.

  • 1
   4

   По полека да не вземеш да изпуснеш кошницата с яйцата

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

   НЕ ВИЗИРАМ ТЕБ!😃….а Хасан по- долу!😃😂

   • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

    БРАТЕ ХАСАНЕ ПУД МЕНЯ, КАЗВА СЕ ” БУФЕРИ”, А НЕ КАКТО СИ НАПИСАЛ!!!!! ОТ ДАЛЕЧЕ ДЪХА НА СТОЛИПИНОВО!😃😉😂

 7. 3
  2

  ВИНАГИ, КОГАТО СЕ ЗАПОЧНЕ СЕРИОЗНА ДИСКУСИЯ ПО ПРОБЛЕМИТЕ НА БОТЕВ, СЕ НАМИРАТ ЕДНИ ХОРА, КОИТО ЗАПОЧВАТ ДА ПИШАТ НА ЦИГАНСКИ ЕЗИК РАЗНИ ПРОСТОТИИ С ЦЕЛ ДА РАЗВОДНЯТ СЕРИЗНОСТТА НА ПРОБЛЕМИТЕ. МОЖЕ БИ ТОВА СА ХОРАТА НА ВИНОВНИЦИТЕ, СЪЗДАВАЩИ ПРОБЛЕМИТЕ, ОНЕЗИ, КОИТО ВЗЕМАТ ПАРИ ОТ РЪКОВОДСТВОТО ЗА ДА ГИ ПОДДЪРЖАТ, ЛОКОМОТИВЦИ И ОБИКНОВЕННИ ТРОЛОВЕ. ИМА И ИДИОТИ, КОИТО СИ ПРАВЯТ РЕКЛАМА, ДОРИ! ИСКАМ ДА ИМ КАЖА НА ВСИЧКИ, ЧЕ ТЯХНИТЕ УСИЛИЯ НЯМА ДА НИ ОТКАЖАТ ДА РАБОТИМ ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА НАШИЯ ЛЮБИМ КЛУБ!
  ЕТО ЗАЩО, ОТНОВО АПЕЛИРАМ: ВАЛЕНТИЧ, НАПУСНИ КЛУБА, ДОСТАТЪЧНО БЕЛИ НАПРАВИ! ДОКАЗА СЕ КАТО ЕДИН БЕЗДАРНИК И ЛОШ ЧОВЕК. НЯМА ДА ТИ ПОЗВОЛИМ ДА УНИЩОЖИШ НАШИЯ ОТБОР. НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАЙ С НАШЕТО ТЪРПЕНИЕ И КУЛТУРА!

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

   БРАТЕ ХАСАНЕ, ВМЕСТУ ДЪ ПИШИШ ТУКАНКАНА, ЧИТИ!!

   – Г-н Азрудин Валентич от няколко месеца не работи пряко в Ботев (Пловдив). От 1 юни неговият договор с Клуба изтича и той няма да бъде подновен.

   – Ръководството на Клуба благодари на г-н Валентич за усилията, които положи за проекта Ботев и спечелването на 3-то място за първи път от 27 години.

 8. Вы ищете надежную и доступную сплит-систему для вашего дома в Ростове-на-Дону? Обратите внимание на компанию «Техолод»!
  Компания «Техолод» является ведущим поставщиком сплит-систем в Ростове-на-Дону. Они предлагают широкий ассортимент высококачественной продукции от таких проверенных брендов, как daikin, mitsubishi и lg. Их продукция разработана для того, чтобы быть энергоэффективной, простой в установке и обслуживании и обеспечивать превосходный комфорт: http://www.kondicioner-th.ru/kondicioneri/nastennye-split-sistemy/.
  В компании «Техолод» вы найдете множество вариантов, способных удовлетворить любой бюджет и потребности. Ищете ли вы экономичную модель или что-то с большим количеством функций и более высокими показателями эффективности, у них найдется то, что идеально подойдет вам. Кроме того, опытные технические специалисты всегда готовы помочь с установкой или обслуживанием, если в этом возникнет необходимость.
  Когда речь идет о покупке сплит-системы в Ростове-на-Дону, компания «Теххолод» предлагает все необходимое по выгодным ценам. Благодаря обширному выбору моделей от проверенных брендов и компетентному персоналу, который всегда готов помочь, они делают покупку нового кондиционера легкой и удобной. Так что не ждите?—?купите свою следующую сплит-систему в компании tekholod уже сегодня!

 9. ТОА ШВЕСТОСЛАФ ЛИ БЕШИ, ШВИНДОСЛАФ ЛИ?….. УБЕСИ ЛИ СЪ ВЕЧИ? МЛОГУ ПРОСТУ ПАРЧЕ ИЗЛЯНА!😉😃😂😂😂

  • 1
   3

   ШЕСТОГЛАВ БАХУР-АНАЛОВ И ПЕТАН ВГЪЗИБЪРКОВ БЕШЕ

 10. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))

  АПАПИ, ДА СИ ГЛЕДЪМИ ЗАТЪНАЛИА ПАРОВОЗ! НЕМАМИ РАБТА В ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!
  ДА ЗЕМИМ АПАПИ ОТ МЕРИЧЛЕРИ И ПОРДИМ И СИЧКУ ША Е НАРЕТ!!! АМА УТ НАС СЪ ИСКЪ БАЧКЪНИ, А НЕ ВИСЕНИ ТУК КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ!!!
  БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ ТРЕБЪТ МАНГИ ЗА РИТНИТОПКОФЦИТИ И ЗА НАШИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!! С КРУШАТА ШУШЛЯКУФ И АДАМ И ЕВА, СМЕ ГОЛА ВОДА И КОНДОФРЕЙ НА ЗОВЕ!:)))))) ПУФ ПАФ!:)))))))))

 11. 9
  2

  Сезона свърши зимата, момче. А тази агония трябва да свърши лятото. Маймунарника и жена им Валентина не ни трябват. Коя от тези маймунки прави разликата? С какво са по-добри от нашите момчета? С нищо. Така че пътя и така. Руската принцеса… Тоя е някъв пълен идиот. Идиоти не ни трябват.

 12. 12
  5

  Наздраве на всички фенове на Ботев! Едно по едно всичко бавно постигаме. Важен беше стадиона. Апетита идва с яденето. И отбора ще бъде силен. Наздраве пичове! На пук на всички!!!

  • 3
   8

   Апетита идва с петата до сливиците и 6-те бахура яко до дъно в дивия стрямски бек недоклатен.

 13. 5
  3

  Опааааа. Стикса се активизира влиза с още две (+2) устройства от същия адрес. Уплах ли усещамееее. Дръж се женски! Има още мачове този сезон.

  • 4
   2

   Същият галфон, има няколко регистрирани имена в Пловдив 24

 14. 14
  5

  Ботевисти събодете се !!! Проблема ни са самите фенове! Фенове , които са на запчата за да не реват против Зингаревич! Преди бяха клуб 500 ( цяла България ни се смееше заради тях ) , а сега са Бултрас начело с Ицо ( магазинерчето, който не спира да прави пари на нап гръб ) и Момчил !!! Това са водещите хора в Бултрас които дърпат конците и взимат хиляди левове за да не се реве срещу руснака и за охрана ! Защо плащаме на полицията и на охрана ( 150 лв на човек пребройте ги следващия път колко са и ги омножете по 150 лв ) само не знам

  • 3
   6

   Ами Стоян канара колко завлече само той си знае.

 15. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  6
  4

  АПАПИ, ДА СИ ГЛЕДЪМИ ЗАТЪНАЛИА ПАРОВОЗ! НЕМАМИ РАБТА В ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!
  БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ ТРЕБЪТ МАНГИ ЗА РИТНИТОПКОФЦИТИ И ЗА НАШИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!! С КРУШАТА ШУШЛЯКУФ И АДАМ И ЕВА, СМЕ ГОЛА ВОДА И КОНДОФРЕЙ НА ЗОВЕ!:)))))) ПУФ ПАФ!:)))))))))

 16. 10
  6

  До смешника Стикс. Клоун поне не си слагай сам плюсчета. Много е жалко! Дай го по тежко. Пиши си за Ботев и остави хората да оценят какво си издрискал.

 17. 7
  5

  Оставете го този палячо, не пречи на никой. Правилно са записали, че той е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФЕН НА ФК БОТЕВ. На всяка тема за Ботев е най-активния фен!

  • 6
   5

   Бонке, човека ви казва истината. Боли ви, но е истина
   А ти, я кажи колко ника имаш? Защо живееш в този кенеф? Защо започна да използваш “палячо”, откакто го видя в няколко лаконични коментара за палячото, който се представя като “колега” на Мауриньо – Балтазар ли е, Башлайнар ли е…

   • 10
    2

    Буфер- глист с име Стикс , постоянно в темите на Ботев. Обиждащ се на наименование палячо. Използващ думата Бахур, без да знае значението и! Даващ думата си на мъж че ще обеси при определени обстоятелства, които станаха, но той се извъртя и си остана жив, макар да го приемаме за пу…к@!
    Живот на мекотело. Без жена и достойнство! Единствено вълнуващ се от темите за ФКБотев.

    • 2
     1

     Бонка да не е онзи кубила, която взимаше интервюта от негрите на сопотско-коматевското отборче на развален английски? Онази, която приличаше на сестрата на Борат…
     Тя работи за Андрей.
     Или онази луда баба, която живее в Кентъки?
     И двете са ЖАЛКИ
     А може би самия Андрей…
     Всъщност те всички жълтопишковци са “достойни” за това име. Представете си само Бареков…

  • 2
   11

   Стиска е жалък и е във всяка тема за ботевъ,защото сопотското недоразумение ботевъ е жалко!Така е нали ,,един от многото(психопати)фен на ботевъ” !

   • 7
    1

    Хайде сега, ако можеш да обясниш, какво общо има Ботев със Сопот и същевременно Локо с Кюстендила?

 18. 4
  5

  Предупреждение от модератор:
  Стикса влиза от един и същ IP adres, но с две различни устройства.

  • 6
   5

   Ти модератор ли си или абсорбатор, кво ти пука от къде влиза Стикса, я по добре кажи нещо за потъващата гемия.

   • 2
    5

    Много ти знае балалайката, но споко… Скоро ще да е… По скоро от колко очакваш…

    • 3
     5

     Кажи IP-to, ма Бонке?
     Заплашваш?! Явно не си цениш работата…
     А откъде и къде ти влиза Стикса си е ваша работа. Това не е порно сайт

 19. 10
  4

  Стикса е най-големия почитател на ФК Ботев. Всяка тема за Ботев я обсебва с 80% коментари под различни имена. Модераторът го поздравява и му пожелава да продължава да е все така всеотдаен!

 20. 6
  4

  Стоян канара пита сигъзка с кой жа са бъхтем за 4-то място ва да гоейба.

 21. 5
  6

  Вечи ма я страм да са нарекъ БОТВИС АЙ СЕКТИР

 22. 6
  4

  Стикса вече не дъвчи бахурите постоянно, има напредък. Преди все това му беше в устата! Джвака ли джвака. Сега се прави на загрижен за нашия тим. Явно е фен на Ботев! От него по голям и запален фен по темите на Ботев няма.
  Браво момче (или осъзнато момиче) само така. Ще се превъзпиташ. Пловдив е града – Ботев е тима!

 23. 6
  5

  Малоумник,
  Кофти ли ти е?
  Остави Ботев, ние ще се оправим.
  Виж ти какво ще правиш!…
  Няма ли да се бесиш???
  Олекваш,
  Едва ли всички в Локо са такива межатурки… Като кажеш нещо – дръж си на думата! Или си мека китка, като онова между четала ти… Мекушав… Бъди мъж!

 24. 14
  1

  Докато Бултрас начело с Ицо Илиев и Момчил са на заплата в клуба забравете да има промяна !!! След като феновете са лапаница забравете каквото и да е било !!!! Срам са такива фенове за Ботев срам са и останалите, които ги оставят да си веят байряка !

 25. 13
  2

  станахме за посмешище зинга язък ти за парите

 26. 8
  6

  Гаврата и подигравката с ФК “Ботев” е малкия проблем. Истинският е, гаврата и подигравката с името Ботев!!! Един мръсен евреин (гражданството му е без всякакво значение) и няколко рязани читака, вилнеят и затриват легендарното име методично и със садистично удоволствие!
  ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ТЯХ!

  • 11
   2

   ха-ха-ха Значи може да се напише “Един мръсен евреин” но не може да се напише “Един мръсен руснак” защото видите ли това би прозвучало като ерес. Да не вземе да се обиди нашият по-голям брат който и без това винаги ни е мразил и презирал. За “братушките” приятели винаги са били сърбите и гърците, а от известно време насам и турците,че и македонците напоследък.
   Аз лично се учудвам как така с лека ръка руснаците пропиляха и прахосаха истинската и неподправена обич на цял един народ. А ние в замяна на тяхното високомерие трябва да ги обичаме и да им се кланяме?

   • Афанасий, напиши бе човек. Напиши “руски гражданин” пък нека е мръсен и прави разлика. Защото и бг гражданите сме 6 милиона, но българи сме 67% от тях.

    • А ти правиш ли разлика?? Да кажем,че според твоята логика 67% в България са българи останалите 23% са от някакъв друг етнос. Означава ли това,че всички други са мръсници? Защото по твоята логика един евреин може и да е руски гражданин но щом е евреин той хвърля петно върху цялото коренно население и това автоматически дава указание,че той е мръсник.
     Ти наистина си се засегнал което означава,че когато се пише за руснак наистина трябва да се внимава какъв епитет трябва да се напише отпред. Иначе звучи като ерес Аз мисля,че 80% от българите обичаме Русия. Пропаганда е обаче,че руснаците също ни обичат. Ти вероятно не си учил и живял в Русия и нямаш понятие как в Русия наричат рускините които ходят с българи.

     • А, бе момче, каквото съм искал да кажа, аз го казах! Никъде по света, мръсникът не се обвързва с гражданството му.

 27. Асоциация на ходжите от родопската яка - необрязани /АХРЯН/
  10
  5

  ВАЙ, ВАЙ, ВАЙ АЛЛАХ КВО СЪ СЛУЧИ, ЧЕ И СЛАВИЯ НИ ГО НАБУЧИ.
  ВАЙ, ВАЙ, ВАЙ АЛЛАХ МАЧА СВЪРШИ И С МЮСЮЛМАНЧЕТО БАЛТАЗАР – СЪЩИТЕ МЪРШИ.

  • 6
   3

   Стикса е болен за теми на Ботев.
   Какво ли е да живееш с тази мисъл?!
   Убива го Ботев. Искаше по набързо да си слага край на живота . Но нека ни забавлява .
   Между другото какво е “бахур” и защо все му е в остата … Мечтател… Дъвчи батко… Харесва ти

 28. 19
  4

  И пак въртите и усуквате. Валентич, Балтазар, Пачев, не знам си кой. Абе, пичове, кой ги назначава тези пълни некадърници на работа? Кой им плаща С КРЕДИТИ да се е*ават с клуба, отбора и феновете? Те ли сами са се сложили да работят и цоцат? Хайде малко по-сериозно. Платените от руснака ги разбирам – лапат за сметка на Ботев. Ами тези наивните, които ги е страх да кажат къде е проблемът? От какво ви е страх? От едно некадърно и разглезено синче на татко перача на пари в Русия? Или че Ботев ще се срине и ще спре да играе без Зингаревич? Че ние вече сме по-зле отколкото бяхме преди да дойде този смешник. Всъщност не – тогава имахме по-малко ДЪЛГОВЕ!

 29. 18
  7

  ВЪН РУСКИТЕ КУРВИ И НАДУПЕНИТЕ ПЛАТЕНИ ФЕНОВЕ !!

  • 5
   4

   Че то кой ще остане?!!!😇😂😂😂 Зингаревич е евреин… Май само той и Влето искаш да останат,защото и двамата не са руснаци и изобщо не са фенове…😇

 30. 13
  11

  От какво сте недоволно, бе вашта мамка? Преди аз да дойда, падахте с 6:0… сега поне с 1:0…

  • 9
   3

   А от какво трябва да сме доволни??? Че ни бият на път и под път, кой откъдето ни хване.
   Според теб трябва след всеки мач да им ръкопляскаме така ли? На президента на треньорите и на т.нар. футболисти? Значи от нас се иска да подкрепяме Ботев като ходим на всеки мач включително и при гостуванията, обаче нямаме никакво право да искаме сметка ….не… дори да попитаме за слабите резултати на любимия си отбор?! Че коя публика подкрепя отбор който постоянно пада? Това на какво прилича? Тази агония минава вече всякакви граници.

  • 4
   3

   Шматков, не вкарвай интриги. Има два гранда – ЦСКА и Ботев
   Същите като Левски сте.
   Ботев ще пребъди. Гледайте си вашите перли.

 31. 21
  9

  СЛЕД КАТО ВИДЯХМЕ, ЧЕ ОТБОРЪТ НИ Е ТРАГИЧЕН, КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ ФУТБОЛИСТИТЕ НЕ СТАВАТ, ТРЕНЬОРЪТ НЕ СТАВА И НАЙ ВЕЧЕ ИЗРУДА И ЗИНГАРЕВИЧ НЕ СТАВАТ, СЕГА ОЧАКВАМ ГРЕШНИ ИЗВОДИ И ГРЕШНИ РЕШЕНИЯ. ПОНЕЖЕ НЯМА СОБСТВЕНИК, КОЙТО ДА Е ТОЛКОВА САМОКРИТИЧЕН, ЧЕ ДА СИ ПРИЗНАЕ НЕКАДЪРНОСТТА, ОЧАКВАМ ВАЛЕНТИЧ- МИШОКА ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОТ БОТЕВ- ФУТБОЛИСТИТЕ И ТРЕНЬОРИТЕ ОТ ШКОЛАТА! ТОВА Е НЕГОВАТА МЕЧТА. ЩЕ ДОКАРА БЕЗРОДНИЦИ КАТО НЕГО ЗА ТРЕНЬОРИ И МАЛКИ НЕГЪРЧЕТА ЗА ФУТБОЛИСТИ! ТОЙ, ДО СЕГА, ЩЕШЕ ДА ГО НАПРАВИ, НО СЕ СТРАХУВА ОТ ПУБЛИКАТА НА БОТЕВ И ОТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ! НО СЕГА, СЛЕД КАТО ВСИЧКИ СМЕ НЕДОВОЛНИ И ИЗРАЗЯВАМЕ ТОВА НЕДОВОЛСТВО ОТ ПАЧЕВ И КОМПАНИЯ, НЯМА ПРЕЧКА ДА ГО НАПРАВИ. В СЪЩОТО ВРЕМЕ, НИКОЙ ОТ БЪЛГАРИТЕ НЯМА СМЕЛОСТ ДА НАПРАВИ АНАЛИЗ И ДА РАЗКРИЕ КАКВИ СА ПРИЧИНИТЕ ЗА ЯЛОВОСТТА НА ШКОЛАТА. КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА? В ДЕЦАТА ЛИ? В ТРЕНЬОРИТЕ С ТЯХНАТА НЕКАДЪРНОСТ И МЪРЗЕЛ ЛИ? В РЪКОВОДСТВОТО ЛИ? В МЕТОДИКАТА ЛИ? В СЪБОТАЖ ЛИ?
  ТЕЗИ ХОРА НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ ИЗРУДА Е ГОТОВ ДА ГИ ПОМЕТЕ И АКО ТЕ НЕ СЕ ОПЪЛЧАТ СРЕЩУ НЕГОВАТА НЕКАДЪРНОСТ И НЕ ИЗВИКАТ: ЦАРЯТ Е ГОЛ! , ТО ТОЙ НАЙСТИНА ЩЕ ГИ ИЗГОНИ ДО ЕДИН.
  ЗА МЕН ПРОБЛЕМЪТ Е ВЪВ ВАЛЕНТИЧ, КОЙТО ПОДБИРА НАЙ НЕКАДЪРНИТЕ, НАЙ СТРАХЛИВИТЕ, МИЖИТУРКИТЕ, СЛАГАЧИТЕ СРЕД БЪЛГАРИТЕ, ЗА ДА НАПРАВИ ИЗВОДА ПРЕД ЗИНГАРЕВИЧ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ СТАВАТ! ВЗЕМЕТЕ НАПРИМЕР ФИЧО! ТОЙ КАТО ФУТБОЛИСТ НЕ СТАВАШЕ, ГЪЛТАШЕ СИ ГРАМАТИКАТА ПРИ ВСЯКО ОПАСНО ПОЛОЖЕНИЕ, НО Е ПОСЛУШЕН, СТАРАТЕЛЕН, НЕ ВЪЗРАЗЯВА, БОГОТВОРИ РЪКАТА, КОЯТО ГО ХРАНИ И ХОП ПОЛУЧИ НАЗНАЧЕНИЕ. И ОБРАТНО, БОБИ ДИМИТРОВ, С РИСК ДА ГО ОПЛЮЯТ, СТАВА И ПРАВИ ГРАДИВНА КРИТИКА И ПОЛУЧАВА ВЕДНАГА: НЕ СИ ДОБРЕ ДОШЪЛ В НАШИЯ ДОМ!
  ЕТО ЗАЩО, ЗА МЕН, ЦИРЕЯТ В БОТЕВ СЕ КАЗВА: ВАЛЕНТИЧ! ЗИНГАРЕВИЧ, ПОТЪРСИ ЧОВЕК С ДОКАЗАНИ КАЧЕСТВА, КОЙТО Е ГРАДИЛ ОТБОР, ШКОЛА, ПОСТИГНАЛ Е УСПЕХИ, А НЕ НЯКОЙ БЕЗРОДНИК, БЕЗДАРНИК И АНОНИМНИК КАТО ИЗРУДА. СЛЕД ТОЗИ ЧОВЕК КАМЪК ВЪРХУ КАМЪК НЯМА ДА ОСТАНЕ, ТРЕВА НЯМА ДА ПОНИКНЕ, А НАКРАЯ И ТИ ЩЕ БЪДЕШ ИЗХВЪРЛЕН. ВДИГНЕ ЛИ СЕ НАРОДЪТ СРЕЩУ ТЕБ СИ ПЪТНИК. МАЛКО ТИ ОСТАВА. БЪДИ УМЕН И СЕ ОТТЪРВИ ОТ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ! ПРАТИ ГО В НЯКОЙ ДРУГ ТВОЙ ПРОЕКТ ДА СЕ ДОКАЗВА!

  • 5
   4

   А КАТО МИЖЕШЕ С ИЗРОДА НА СТРОЕЖА ТИ БЕШЕ ХУБАВО НАЛИ? СПОМНЯШ ЛИ СИ , МИШКО?

 32. 15
  16

  Жълти Мисири се родихме, Жълти Мисири ще умрем!
  Снощи, цялата помашка яка в родопите, стискаше и палците на краката, поне да не загубим и този двубой. Уви! Отново и за пореден път, маймунките в насрания ни отбор ни разочароваха. Обачеее, има и хубава новина от снощи. Добре, че Черно-белите тигри от Лаута, имат глупак за треньор, защото, ако играехме с тях снощи, щяха да ни скъсат трътките на терена и на трибуните, и резила щеше да е още по-голям. Сега е време , да започнем с редовните посещения в джамиите и да молим Аллах, следващия сезон да не изпаднем. Със Зингата и Изрудин, нагоре и само нагоре вървим.
  КрасотЪ ВярЪ Жълти Мисири

  • 10
   8

   Сега ходи да оближеш лангата на оня обслужил жена ти докато се заиграваш в темите за Ботев! Нормален човек не би седнал в 5ч. накомпютъра, за да твори простотии! Има много по-важни неща за правене в този живот! Поздрави тигрите от Столипиново!

   • 7
    3

    Изгрев бойс 🏃 на къси разстояния !

  • 2
   3

   Дъвчиш ли бахурите дето все пишеш. Давай като нямаш друга тема на разговор… Освен за Великия Ботев

 33. 11
  10

  ВСИЧКИ МАЙМУНКИ 🐒🐒ВЪН РУСНАЦИ, ПЕДЕРАСИ ХОМОСЕКСУАЛИСТИ ВЪН ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ

  • 4
   5

   Неграмотна ,жълта мастия!

 34. 8
  7

  Пичаги бат Стоян канара пита сега за 4-то място с кой жа са бъхтем ва да гоейба.

 35. 12
  8

  КЪНАРЙЕ БРАТЯ ПЕДАЛЙЕ ДА СА ДИГНИМ НА ПРОТЕЗ СРЕЩУ БОБИ ДИМИТРОВ ТОЗ МРЪШЛЯК ИБАВА МАМАТА НА АТМУСВЕРАТА В БОТЕВ ТОЙ УБИ ДЕЦКУТУ Ф МЕН ВЕЧИ НИ ВЯРВАМ НА НИКОЙ БАХ МААМО ДА ЖИВЕЙ БАЙ ФИЛИП ПЛЕЙНЪТ И ВИЛИКИЯТ БОЙКО И ДИЛЯН АЙЙЙ КАНАРЕЕ

  • 13
   7

   Педалите ги пускат по двойки със семеен билет на един друг стадион!

  • 2
   3

   Юрдек… Нали преди пишеше за трътки … Защо ги избягваш … Кажи бе Обесен

 36. 17
  6

  НЕЩАТА АКО НЕ СА СМЕШНИ СА ТРАГИЧНИ. ИНТЕРЕСТНО ЗИНГАРЕВИЧ И ИЗРУДА КАКВО СИ ГОВОРЯТ, КОГАТО ГЛЕДАТ ТОЗИ ОТБОР. ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО БЪЛГАРИ- ЧУЖДЕНЦИ НЕ Е АКТУАЛНО, ПРОСТО ИМА МОЖЕЩИ И НЕМОЖЕЩИ. И КОГАТО ВСИЧКИ НЕ МОГАТ, ТОГАВА ПИТАМЕ ЗАЩО ИГРАЯТ ЧУЖДЕНЦИТЕ, А НЕ БЪЛГАРИТЕ. И КОГАТО ЗИНГАРЕВИЧ ПЛАЩА ПО ДОБРЕ, ПИТАМЕ ЗАЩО В ДРУГИТЕ ОТБОРИ ИГРАЯТ ПО ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ ЗА ПО МАЛКО ПАРИ. ДРУГИТЕ ТРЕНЬОРИ ВЗЕМАТ СВОБОДНИ АГЕНТИ, А НИЕ ПЛАЩАМЕ ТРАНСФЕРНИ СУМИ И ВЗЕМАМЕ ИГРАЧИ, КОИТО, ДОРИ НЕ МОГАТ ДА УМЕРЯТ ВРАТАТА ОТ 10 МЕТРА. ОЩЕ ПО АКТУАЛНИЯ ВЪПРОС Е ЗАЩО НАШАТА ШКОЛА НЕ МОЖЕ ДА ИЗВАДИ ИГРАЧ ЗА ПЪРВИЯ ОТБОР. ЗИНГАРЕВИЧ, КОЙТО ДАВА ПАРИТЕ, ПИТА ЛИ ГИ( ШЕФ НА ШКОЛА, МЕТОДИСТ, ТРЕНЬОРИ, ДИРЕКТОР И ДРУГИ ФАКТОРИ) ЗАЩО? КАКВО ОПРАВДАНИЕ ИМАТ ТЕЗИ ХОРА? НЯКОЙ ПОЕМА ЛИ ОТГОВОРНОСТ? КАК Я ПОЕМА? ЗА КАКЪВ БИЗНЕС СТАВА ВЪПРОС? И ЗАЩО НИЕ ФЕНОВЕТЕ ЗАДАВАМЕ ВЪПРОСИТЕ, А НЕ СОБСТВЕНИКА? ИЗВОДЪТ Е САМО ЕДИН: ТОЗИ ЧОВЕК ИМА ПАРИ, НО НЯМА СИВО ВЕЩЕСТВО, И ТО ДОТОЛКОВА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПОДБЕРЕ ДОРИ ПРАВИЛНИТЕ ХОРА. ОБГРАЖДА СЕ С ЛЪСКАТЕЛИ, ЛЪЖЦИ, МОШЕННИЦИ И ДРУГИ ПОДОБНИ ОТРЕПКИ. ЗИНГАРЕВИЧ, КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИЗТРЕЗНЕЕШ!

  • 14
   5

   Актуалният въпрос е: Защо школата не може да извади читав футболист вече дълги години?
   Не харесвам това чуждо “нашествие” в “Ботев” , но погледнете реално на нещата: шефовете в школата са все българи, селекционерите са все българи, треньорите са все българи !
   Очевадно е , че тези които са там не стават!
   Колко още “нулеви години” трябва да минат за да се осъзнаем ?
   Тези юноши които в момента са като възраст вече за мъжкия футбол тренират от години в школата, още преди да дойдат чужденците!
   Пачев и неговата сбирщина кога ще проявят морал и отговорност и ще освободят школата от присъствието си?
   Не разбирам феновете, протестираха за стадиона и успяха а си мълчат и сякаш не ги интересува, че в школата е пълна трагедия!
   Ако се съберат 1000 души на Коматево и потърсят сметка защо няма нито един футболист който има качества за първият отбор може и тази некадърност която цари там да бъде изчистена и изритана !
   Докато това не се случи нищо добро не ни очаква…

 37. 3
  10

  А бе, комшии, Вии сте по черни от бази, с вакса ли сте ги мазали тия футболерите, то на цирк мязате.

  • 7
   5

   А бе, мангалче, вие сте по черни от шоколада бре манго, още един идва от Нигерия бре манго. Славия оскуби канарчетата. Питай спортал защо се гаврят със изгревбойс.

 38. 16
  3

  От новия сезон екипировката ще е Philipp Plein, а силният човек ще е един с червени бузи. Сещайте се….

 39. 19
  6

  Изчезвайте, всички вън, некадърници! Барабар със оня наушким милиардер Зингаревяич!

 40. 16
  5

  На следващия мач ви очакваме 30 000 .. имаме нужда от вас приятелки заблудени

  • 11
   4

   Там сме! Ще снася ме на Зинги то и негрюхите 🙂

 41. 21
  11

  Аргилашки пълен некадърникВън мизерник!Проклетници мръсни !

  • 16
   6

   На Аргилашки само когато не са му уцелили вратата, само тогава не са му вкарали гол.
   Може би и случайно ако е на пътя на топката да извади късмет и да я избие.
   Наше момче е, но просто не става за отбор с амбиции, какъвто искаме да бъдем. Само можем да гадаем каква щеше да ни бъде головата сметка ако ни беше титуляр през сезона.

   • 7
    2

    Амбиции,какво е това понятие!?

 42. 16
  5

  Чичко Зинги, всяко нещо си има граници, ти ежаваш ли се с търпението ни? Айде взимай си негърчетата и милионите ба приказка(даже и на книга) и изчезвай о време, футболен маниак!!!

 43. 14
  9

  Бруно не е виновен играчите са дубри отборът играй на европейско ниво трябват ощи 10-20 негри и сичко ша е нарет, НАПРЕДЪ МОЙЪ БОТЕВЪ

 44. 18
  5

  Славия оскуби канарчетата, какво заглавие във Спортал. Голяма бъзикня и гавра със ботев, голям ташак.

 45. 19
  5

  Без идея,инертни. Нещастни аматьори от треньора та до последния лийнар футболист

 46. 18
  4

  какво очаквате от тези играчи, просто това е отбор за Б група. Затова ги бият навсякаде … Не знам за какво им плащат, каква работа са свършили? Лошо положение…. С тези няма да бием въобще… Те са ялови. Чакам нови български играчи …. и нови мечти

  • 3
   1

   ПОМАК-МАЙНА!?Не съвместими понятия!

 47. 19
  6

  Тоя холандец Херман на кой е любовник? Не, че нещо, но без него поне стигахме до 0:0. Или, иначе казано до “тавана” за който играе нещастника Балтазар!

  • 9
   1

   Абе, ти и играчите не познаваш! Има ли разлика между Джаспър Ван Хертъм и Рой Херман? Херман изобщо не игра в този мач!

 48. 10
  2

  ПАК нъ ибаха ДУКУГА ВА НАЗ САМО ШНЪ ИБЪТ???

  • 1
   2

   Обесен, още ли дишаш. Дъвчеш ли си бахурите …трътките … Петичките … Корифея на Локото… Голям си, за майка си само… Пред жена си мек….мек …. Мек….

 49. 11
  3

  МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И… ОП СА… ОП СА

 50. 20
  7

  Изроди некадърни!Нещастници!Аргилашки е пълен некъдърник!Оставка!

Коментарите са затворени