Бившият собственик на Локомотив Пловдив – Христо Крушарски, говори пред медиите след успеха на “смърфовете” над Левски с 1:0. За пореден път бизнесменът беше повече от колоритен пред журналистите и призна, че “локомотивът” не спира да върви.

„За мен това е много важен мач, тъй като аз с този отбор започнах в Локомотив. Мисля, че завършихме добре и сега пак ги победихме. Никога не е спрял Локомотив да набира скорост. Феродото може да е износено, търка на желязо, но върви. Стига сме ревали за съдии. Те поне са играли в Европа и знаят за какво иде реч. Гледах мач в Аржентина, и ако видите там каква е играта, ние тук играем балет. Стига сме ревали като девици. Бити, бити, признай си, ставаш и си тръгваш“, каза бизнесменът.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Този дърт пръч Крушарски, не беше ли сниман с фланелка на Левски, на мач на Левски, на стадиона на Левски ? Всичко е за парата, прави на луди !
    Ясно е ,че това 6-то място го искат заради кеша от Лудогорец. Изобщо не им се играе в ЕКТ. Кеша от Киро за титла на Лудокравец е много по-сигурен от парите от Лига на Конференциите !

Коментарите са затворени