Ботев II продължава да копае дъното в родната Втора лига. Канарчетата заемат предпоследното място в класирането с равен брой точки с последния Витоша. Докато Секулич водеше нападението на канарчетата при днешното гостуване на Янтра, бившият юноша на канарчетата Емил Колев се разписа през вихреното първо полувреме, в което само в рамките на 18 минути домакините вкараха на жълто-черните 3 попадения. Освен Колев във вратата на Аргилашки се разписаха още Ангелов и Петър Казаков. В стартовия състав на домакините от Габрово имаше още един юноша на жълто-черните – нападателят Иван Василев. И Колев и Василев са носители на няколко купи и шампионски титли с юношеските формации на канарчетата, но за тях място в Ботев Пловдив на Балтазар, Валентич и Зингаревич не остана.

През второто полувреме отново Емил Колев оформи крайното 4:0 с втори гол във вратата на Ботев.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 9
  2

  Този руснак, ако изобщо “той кара влака”, е тотално неадекватен за действителното състояние на българския футбол. На него обяснено ли му е кой е Киро Гела, който 13-та година /от първата в “Б” група на “Лудогорец”/ командва в България тази игра? Или, кое е джуджето от с. Микре, чиито амбиции не са по-малки? Знае ли какво е ТВ правата да се държат от собственик на футболен отбор? Или как, в държава, в която за 0,04 ст. задължение към НАП, не ти дават удостоверение за липса на задължение, отбора на всички власти, пардон на народа, влачи задължение за милиони? Или как, фирмата която с помощ от държавата, откупува “лоши” кредити, спонсорира футболен отбор и съдии едновременно?
  В БГ има няколко десетки класни български и чеждестранни футболисти, които обикалят от отбор в отбор и които знаят, че това им е достатъчно за да живеят, никога няма да станат шампиони, но и никога няма да гладуват, стига да изпълняват “повелите на бащицата” и да не мислят за повече от това което им е разрешено.
  И на този фон, ти ще ми пуснеш в “А” група една група голобради африканци и в “Б” група една абсолютна детска градина и ще чакаш успехи и развитие за да “продаваш и печелиш”. Ти си или пълен наивник, или ненормален, или най-обикновен лъжец. Живота, г-н Зингаревич е тук и сега! И, ако товоя живот е осигурен тук и сега, нашето желание за нормално конкурентно способен отбор на “Ботев” е унищожена за дълго време!
  Благодаря на Цветан Василив, че започна и на Здравко Димитров, че завърши стадиона! В момента това е, което имаме и се радвам, че е общинска собственост, защото иначе не ми се мисли, какво може да стане. Имаме и публиката! Друго на най! Нямаме!!!

  • 2
   2

   Горе,долу бива ама си пропуснал да кажеш за дълга от 52 милиона !?

   • 4
    1

    Супер, че ми напомняш! Като ги знаеш колко са и към кого са, иди ги плати и ще ти издигнем паметник и то приживе! Господ, да те благослови!

 2. 4
  5

  Бляда ще издуха със 200 от маалата до стадион ботевбахчеоглу.

 3. 7
  3

  Да здравствует бизнес проект Антона Борисовича! Советский футбол как советский слон – самый большой в мире!!!

Коментарите са затворени