Арис не е единственият отбор, който има планове за Станимир Стоилов. И друг клуб в “жълто-черно” вижда спасител в негово лице. От Ботев Пловдив са потърсили специалиста на пожар след загубата от Левски в събота. Двете страни вече са провели разговор, но все още не е ясно решението на Стоилов, твърди Мач Телеграф.
Мъри е добре познато име на Ботев и феновете на отбора. Той бе начело на “канарчетата” от 2013 до 2014 г. и ги изведе до финал за Купата на България, загубен с 0:1 от Лудогорец.

9 КОМЕНТАРИ

 1. 11
  2

  СТОИЛОВ НЕ Е ЗА БОТЕВ! ТОЙ ОБИЧА САМО ЛЕВСКИ И ЦЕЛТА МУ Е ДА СЪБОРИ РАЕВ! ДОРИ ДА СЕ СЪГЛАСИ ДА ДОЙДЕ, ЩЕ Е САМО ДА ВЗЕМА ГОЛЯМАТА ЗАПЛАТА И ПРОЦЕНТ ОТ ВСЕКИ ПРОДАДЕН ИГРАЧ! СЕГА ЧАКА АГИТКАТА НА ЛЕВСКИ ДА СЪБОРИ РАЕВ И ДА МУ ПОДНЕСАТ ОТБОРА НА ТЕПСИЯ. ВСИЧКИ ПРИКАЗКИ, ЧЕ ГО ТЪРСЯТ ГОЛЕМИ ОТБОРИ СА САМО ДА МУ ПОДОБРЯВАТ ИМИДЖА СПРЯМО НАСО ГЪЗА!

 2. 12
  8

  Тоя дето се дупеше и вадеше от реанимацията най-слабия Уефски в историята,като пускаше всички резерви и куци коне в мачовете срещу тях.Големия професионалист с голямата заплата и най-скъпото 4-то място.Големия плъх който пръв напуска потъващи те кораби.Това ако е истина,наистина оставам без думи от нашето ръководство.

  • 7
   6

   Личи си , че анализа и мисловния процес не са ти силни страни !

  • 7
   2

   БДЖ, ТИ СИ ОТ МАЛКОТО ХОРА, КОИТО СА РАЗГАДАЛИ МЪРЛЬО! БРАВО! ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ!

  • 2
   2

   Кой ги е вадил? Той ги лашкаше където ги види и записа едни от най-добрите резултати срещу тях и за Купата ги унижи. Това, че някои от вашите любимци продаваха тези мачове (Галчев, Бобан и тн) не трябва да ви надъхва срещу Мъри.

Коментарите са затворени