Треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар се обърна към “жълто-черната” общественост в навечерието на дългоочакваното завръщане на стадион “Христо Ботев”:

“В събота ще бъде специален ден за цялото семейство на Ботев. Ще бъде началото на новото бъдеще на клуба.”

“След толкова много години, отборът ще може отново да играе на стадион “Христо Ботев” пред своите фенове и ние сме изключително развълнувани да почувстваме тяхната позитивна енергия.”

“Клубът, феновете и град Пловдив заслужават тези фантастични условия и ние сме много горди да бъдем част от този исторически момент.”

“Само Ботев!”, завърши треньорът.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  2

  Стоян канара са притеснява,че като на опънат на задна говедата да няма пак събличане на маймунките ва да гоейба.

 2. 3
  1

  В СЪБОТА ЩЕ БЪДЕ ТВОЙЯ И НА МАМУНКИТЕ 🐒🐒🐒КРАЯ ЩЕ ИЗЧИСТИМ БОКЛУЦИТИ ОТ КОЛЕЖА

 3. 5
  1

  ДОСТОЕН ПАРАВАН НА ИЗРУДА! ОНЗИ ОБЕЩАВАШЕ ” СВЕТЛО БЪДЕЩЕ”, ШАМПИОНСКИ ОТБОР, УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ, ТИТЛИ, КУПИ, ЦВЕТЯ И РОЗИ. СЛЕД КАТО ” ДОЧАКАХМЕ” ВСИЧКО СЕ СКРИ КАТО ПЛЪХ И ЗАПОЧНА ДА УПРАВЛЯВА В СЯНКА! ДНЕС СЕ ГОВОРИ ЗА НОВОТО БЪДЕЩЕ! ТРЪПНА ОТ ОЧАКВАНИЯ: БОТЕВ ДА НЕ ИЗПАДНЕ, А ВТОРИЯТ ОТБОР ДА ИГРАЕ ВЪВ В ГРУПА. ЦИНГАРЕВИЧ ЩЕ ДАВА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ, А ДО НЕГО ЧОВЕКЪТ ПОХАРЧИЛ ЕДИН ВАГОН ДЪРЖАВНА ПАРА ЗА ДА ИЗГРАДИ ЕДНО ОБРУЛЕНО КОПИЕ НА ПЪРВОНАЧАЛНИЯ ПРОКТ НА СТАДИОН ” ХРИСТО БОТЕВ” . ИНТЕРЕСТНО КАКЪВ ПРАХ ЩЕ НИ ХВЪРЛЯТ В ОЧИТЕ?! ЩЕ ИМА ЛИ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ВЪПРОСИ? ЩЕ ГИ ПОПИТА ЛИ НЯКОЙ ЗАЩО БОТЕВ СТАНА ГАРА РАЗДЕЛНА НА АФРИКАНСКИ ФУТБОЛИСТИ? ЗАЩО ПРОСЛУВУТАТА ШКОЛА НЕ МОЖЕ ДА ПРОИЗВЕДЕ ЕДИН ФУТБОЛИСТ ЗА ПЪРВИЯ ОТБОР? КОГА ЩЕ НАЕМАТ ТРЕНЬОРИ, КОИТО МОГАТ ДА ИЗГРАЖДАТ ФУТБОЛИСТИ И ОТБОР? ВАЛЕНТИЧ ВЕЧЕН ЛИ Е? ЗАЩО СЛЕД ПРОВАЛА НА ОТБОРА БЕШЕ ПОВИШЕН? КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ БЮДЖЕТА ЗА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА? ЗАЩО ДОБРИТЕ ФУТБОЛИСТИ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ИГРАЯТ В БОТЕВ? ЗАРАДИ ПАРИ, ИЛИ ЗАРАДИ ВАЛЕНТИЧ? ЗАЩО ВСИЧКО ДОБРО ЗАМИНАВА С 200 ОТ БОТЕВ? ПРИ КАКВИ УСЛОВИЯ ЦИНГАРЕВИЧ ЩЕ ПРОДАДЕ ОТБОРА? МИСЛИ ЛИ ЦИНГАРЕВИЧ, ЧЕ СЪС СВОИТЕ СРЕДСТВА Е ДОСТОЕН СОБСТВЕНИК НА БОТЕВ? ВЪПРОСИ, ВЪПРОСИ…., КОИТО ЧАКАТ СВОЯ ОТГОВОР?

Коментарите са затворени