Бившият голмайстор на Ботев (Пд) Борислав Димитров отправи нова порция критики към ръководството на “жълто-черния” клуб и по-конкретно към собственика Антон Зингаревич.

Ето какво написа Димитров в личния си профил във Фейсбук:

Пореден парадокс на “милиардера” Зингаревич! На ветераните на Ботев се спират картите за достъп на стадиона, само за първия мач ще ги наредят под строй за пред хората и от другия мач трябва сами да се оправят. По техните думи и разбирания дори най-големите легенди от следващия мач са просто зрители, които трябва да се редят на опашка за билети. Г-н Милиардер, от 18 000 места на стадион, подарен ви в чужда държава, е кощунство да не осигурите достъп на играчи, дали здравето си на клуба.

Обръщам се към всички заслужили бивши футболисти на Ботев Пловдив, че при тяхно желание аз лично ще поемам билетите за бъдещите мачове на техния любим вече НЕБЪЛГАРСКИ отбор.

24 КОМЕНТАРИ

  1. На Легендите трябва да се дадат доживотни карти, НО кои са Легенди ? Това е доста спорно !!! Зехтински, Чико – ДА, но за Маринчо и Глухчев съжалявам – според мен намазаха че играха до Зико и Чико. Смятам че ти няма да си съгласен и ще започнат кавгите и споровете. Затова е най-правилно пак според мен да си плащат. Когато са били футболисти не са играли безплатно а са получавали премии и заплати, турнета в чужбина и т.н.

  2. 1
    6

    То от 2010 е НЕбългарски и НЕградски тоя отбор. В цялото си съществуване се изхранва от:

    РуZки мафиот спонсор на терористичния режим в рашия
    Най-големия крадец в историята на България – Караибрахим Цецко-Василев
    —ВЕЛИКИЯ ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ—
    Наркоразпространител осъден и гниещ в затвора
    Вторите по големина крадци в историята – Брокерите окрали спестяванията на поколения българи
    Престъпната тетористична власт на БКП

    Това е “великата история” на този казионен клуб създаден и съществуващт за кражби от спорта, пране на пари и контролиран вот на изборите.

  3. 5
    6

    Неделев , с лъжите си относно трансфера в Лудогорец показа ,че не е дорасъл за да бъде легенда на клуб като БОТЕВ.

  4. 4
    6

    Боби, некоя легенда ако не доди,купи на мен билет, чи ного скъпо. Кибапчата жа дават ли?

  5. 2
    7

    А ВА ЕЙ БОБИ ГУЛЯМ СПЕЦ СТАНА УА АЙ СЕКТИР ГЛЕЙ СИ ТАМ САНДАНСКИ МАНДАНСКИ НИЙ КЪНАРИТУ СНИ ВЕРНИ НА ЦИНГАТА И НА ДИЛЯН АЙ КАНАРЙЕЕ

  6. 11
    14

    А бе Боби, голям баровец стана и търсиш на кого билети да купуваш. Легендите на Ботев ги определят феновете, а не ти. Като си толкова паралия дай оферта на Зингаревич да купиш Ботев. Аман от софийски цървули преселели се във вечния град. Аман ! Отстрани лесно се дава акъл. Зингаревич има много трески за дялане, но за момента алтернатива нямаме. Така че затваряй плювалника и да те няма.

    • АШ КОЛСУН ТИ СИ ИСТЕМСКИ КЪНАР ДА ГА ДУХАТ ТАКВИЗ НЕРОДАЗУМЕНИЯ

    • 8
      2

      Ти къде прочете, че той определя кой е легенда и кой не. Ти като си толкова голям фен съгласен ли си Зехтински, Бакалов, Иван Занев, Иван Глухчев, Атанас Пашев и др. да си купуват билети за да гледат мач? Не уважаваш ли миналото, нямаш бъдеще(а си се написал 1912-2023). И за да не съм анонимен името ми е Иван Цветанов.

      • Иване, Иване, ти явно не разбираш. На Легендите трябва да се дадат доживотни карти, НО кои са Легенди ? Това е доста спорно !!! Зехтински, Чико – ДА, но за Маринчо и Глухчев съжалявам – според мен намазаха че играха до Зико и Чико. Смятам че ти няма да си съгласен и ще започнат кавгите и споровете. Затова е най-правилно пак според мен да си плащат. Когато са били футболисти не са играли безплатно а са получавали премии и заплати, турнета в чужбина и т.н.

  7. 3
    11

    И там тва надписче добре дошли в ада го украсете малко с кадри от медалите в по спринт …че не отговаря на истината така !!

  8. 9
    4

    Каза му цялата истина а това,че ние сме продажни си е друга бира.

    • 10
      6

      Дори Боби да е прав, с какво сме продажни? С какво бяхме продажни и по времето на Селския, че си поддържахме отбора? Или по времето след Цветан Василев? Ботев не беше изваден от А група заради онези 50000 лева, а по искане на една група, които днес изобщо не стъпват на стадиона.
      И уважаеми г-н Димитров да те попитам: На кои легенди са отнети карти? От двата легендарни отбора които сме имали 62-72 и 80-88 единствено бай Иван Занев го срещам на мач. И ако от първото поколение почти никой не е останал, то от второто с бъклица ли да ги калесват? А, колкото до тези които играха след промените, първо нищо не постигнаха за името “Ботев” за да са легенди и второ дайте да дадем карти на Михайлов, Сираков, Гибона, Донков. В последвите години една купа и едно трето място и оня загубен финал, който винаги ще остане провал и няма как да е родил легенди!

      • Ти май не четеш добре или четеш това което ти отърва. Цитирам”дори най-големите легенди”. Никой не говори за тези след промяната.

      • 5
        1

        Аве пич нека оставим сегашната еуфория заради новия стадион, много добре знаеш как се отнесахме с всичките си легенди, а това не е на добро.

      • 4
        1

        И друго-искаш да кажеш че Тодор Неделчев никога няма да е легенда, защото е загубил финал, подчертавам ФИНАЛ,а не отпадане в предварителни кръгове. Ти нима не се радва на отстраняването на ЦСКА на полуфинала и не им ръкопляска? Ръкопляска на тези които се подиграват на името БОТЕВ.

        • 1
          4

          Нито Неделчев, нито Неделев ще бъдат истинска легенда за “Ботев”!!! Това е друго, бе пич! Това не се определя от хонорар! Хайде, като се върне и като по играе 5//6 години да ми се обади. Ще поговорим и за статистика и за легендите.”

      • 6
        3

        ОТ ДАЛЕЧЕ ТИ ЛИЧИ, ЧЕ СИ ТЪПАК! ЗАПОЧВАШ НА ВИЕ И ВЕДНАГА НА ТИ? ЩО ЗА ОБРЪЩЕНИЕ? ЛОГИКАТА В СЪЖДЕНИЯТА ТИ ОТСЪСТВА! ИЗОБЩО ИЗЯВЛЕНИЕ НА ЧОВЕК С ВИСОКО САМОЧУСТВИЕ, НО БЕЗ ПОКРИТИЕ! СЛОЖИХ ТИ МИНУС, ЗАЩОТО БОБИ ДИМИТРОВ БЕШЕ ЗВЕЗДА НА СВОЕТО ПОКОЛЕНИЕ И Е АБСОЛЮТНО ПРАВ В СЪЖДЕНИЯТА СИ. НЕЩО ПОВЕЧЕ, ТОЙ Е МНОГО УБРАН В ИЗКАЗА СИ. ЦИНГАРЕВИЧ ЗАСЛУЖАВА НЕ САМО КРИТИКА, АМИ НАПРАВО ХОКАНЕ. НАЙ МАЛКО ЗА ТОВА, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ИЗГОНИЛ ИЗРУДА!

        • 2
          1

          А, аз убран ли съм или съм обран в изказа?

        • 1
          2

          Нито Неделчев, нито Неделев ще бъдат истинска легенда за “Ботев”!!! Това е друго, бе пич! Това не се определя от хонорар! Хайде, като се върне и като по играе 5//6 години да ми се обади. Ще поговорим и за статистика и за легендите.”

Коментарите са затворени