Бившият изпълнителен директор на Ботев Пловдив Даниел Серехидо коментира решението на ръководството на канарчетата да пусне в продажба пакетни билети. Темата е доста обсъждана последните два дни, като мнения, разбира се, има и в двете посоки:

“Това е само мое лично мнение, както винаги, но да се опитваш да насилиш феновете с пакетните билети за 5 мача, възползвайки се от емоционалната стойност, която има за тях първия мач на стадион Христо Ботев, просто е грешно, след като:

1. Феновете и гражданите са платили този стадион с данъците си
2. 10 години са чакали и са изстрадали това завръщане
3. Феновете подкрепяха клуба през целия този период

Билетите за първия мач трябваше да са на символична цена, като извинение към феновете първо и второ като благодарност към тях.
Както вече казах, неуважително и грешно!
Футболът не е само пари!”

24 КОМЕНТАРИ

  1. Поне има ли точно определено място с номер и редица след като си закупиш пакетен билет или само е упоменат сектора за който важи ? Ако е само сектора ще е пълна боза – трябва да ходиш рано-рано за да си “хванеш” по-добро място в самия сектор. Моля за отговор.

    • Има определен сектор, ред и место, всичко е точно и трибуна!!!!!!!

  2. 8
    2

    С този стадион и с тази база, скоро Ботев ще има своите нови идоли, тръпката е неиписуема да стъпиш на този стадион ако искаш да си футболист от школата на Ботев, това ще го усетят малките Ботевисчета на откриването на нашият Колеж чакан с години!!!!!

  3. 6
    3

    И 100 ЛЕФА ДА ГИ НАПРАЯТ БИЛЕТЯТУ, ПАК ША ИМА ФЕНУВИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ ДА СИ КУПЯТ!…… САЛ НИЙ ПОТНИТИ, СМРАДЛИВИ СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКОМУТИФЦИ ЧАКЪМИ ГЕЙСМИ БИЛЕТЯ….😞😞😞

  4. 1
    6

    Ава къжети жа има ле кифтета и Пепси щот ли няма бес мен

  5. 24
    5

    ПАКЕТНИТЕ БИЛЕТИ СА НЕЗАКОННИ!! ТОВА Е КОЩУНСТВО!!! ТЕ МОГЪТ ДА СЕ ПУСКАТ САМО АКО ИМА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ И НОРМАЛНИ ЗА ПРЕДСТОЯЩИЯ МАЧ!!!! АЗ ЩЕ ОТИДА, ЩЕ СЕ СНИМАМ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА БОТЕВ ЗА ИСТОРИЯТА И ЩЕ СИ ТРЪГНА!!! И НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ НЕ СЪМ ГЛЕДАЛ МАЧА!!! ТОВА Е ПОЗОР ЗА ОТБОРА!!!

  6. 3
    9

    Ава и яз дъ питам ва жъ има ли табло стадионът?

  7. 19
    4

    Всички знаете,че винаги когато се открива нещо ново се пускат специални промоции за да се привлече интересът на евентуалните бъдещи посетители. Това се прави и за да се подчертае и да се усети празничният характер на събитието. Да му се придаде някаква магична тържествена атмосфера. В този случай с откриването на дългоочакваният нов стадион можеше тъкмо с цените на билетите да се изрази благодарността на управата на клуба към феновете, и тяхната всеотдайност. Най вече заради тяхната безкористна помощ и съпричастност. Да , ама – не! Оказва се,че точно управителното тяло на клуба иска да издои феновете като срещу това не им предлага някакъв добър футбол а само един нов стадион. А, тъкмо те упражняваха своя граждански контрол, бориха се и протестираха толкова време това да се случи. Собственикът Зингаревич към който феновете таяха толкова много надежди се оказа просто един най-обикновен Лъже-Василий.

    • 8
      5

      Молив, какъв е вкуса на сперната на Цингата

  8. 22
    2

    Нямам думи, в какви ръце е попаднал клубът? Едва ли е имало по – неадекватно ръководство от времето на селския!

  9. 3
    1

    Само злободневия мамка му дейба,цени, тъпа политика,грозни хора,грозни постъпки,кофти обноски,хейт за всичко,такава липса на вкус за всичко,което ни заобикаля,не да му писне на човек,ами ами……..

  10. 3
    15

    С наслада чета аналните кървежи на жълтурите 🙂

  11. 6
    25

    Е тоя защо още говори за Ботев? Ако те кефи толкова удри парата на масата и купувай. Нали напусна ве? Баси цял ден чета глупости. Построиха ни стадион, ама ще ходя само на мача с Левски. Ми стой си у вас ве клошар.

  12. 19
    7

    Серехидо, пакетни те билети са за истинските фенове, на мача ще дойдат много сеерджии, че това се случи Пловдив има това бижу много левскари са от села и паланки близо до Пловдив, отделно фенове на D2, нещата ще се регулират, но наистина не трябва да се прекалява с цената защото това, което предлага отбора като игра трябва да отговаря, на цената, иначе трябва да ни се плаща за да гледаме!!!!!!

    • 17
      4

      Пълна глупост са тия пакети. Който иска да гледа всеки мач си плаща абонаментна карта и край. Поредната БГ глупост.

    • 18
      3

      Абе педал смотан, ти ли си истинския фен бе, гомнар. Аз искам да си заведа семейството имам 2 тинейджъри.Колко пари трябва дам бе боклук пъпчив?
      4×88лв.Смятай нещастник. Ти ще изнудиш баба ти и дядо ти и ще вземеш 60лв. Ами ние няма от къде. И затова не сме истински фенове според теб. Лайнар!

      • 1
        4

        Ами изчакай до вторник пич. Не е трудно. А ако има 15000 готови да извадят тези пари, лошо за теб.

  13. 28
    2

    Много е точен Даниел Серхидо!
    -“Серехидо: има моменти когато футболът не е само пари!”
    Когато трябваше да се откупят акциите от ТЦ Име феновете помагаха кой както може.
    Нека си припомним какво беше:
    Сдружение ПФК Ботев излезе днес с поредната информация относно това как протича новата кампания “100% Ботев Пловдив”. Тя е за откупуване на 39% от акциите, които в момента са собственост на обявената в несъстоятелност фирма ТЦ-ИМЕ. Срокът е до средата на февруари.
    “Уважаеми ботевисти,само за седмица събраните средства в кампанията “100% Ботев Пловдив” вече достигнаха 13% от необходимите 100000лв. През тази седмица очаквайте нови инициативи в подкрепа на кампанията.”
    Значи когато трябваше да се събират пари за да се помага за разни каузи феновете винаги бяха на огневата линия… Когато трябваше да се почиства стадиона който беше заприличал на неизбродно тресавище феновете пак идваха да помагат съвсем безкористно .. и с ентусиазъм… Когато се разтоварваха и трябваше да се пренасят седалките това се случи пак с помощта на феновете. За монтирането им пак… А когато стадиона все пак стана отговорните хора получиха амнезия и набързо забравиха всички тези неща и за да се отблагодарят на феновете сложиха гилотина на цените на билетите…???! Ей така за благодарност…
    Ами ако Ботев се издъни срещу Левски на откриването на новия стадион???? Нали това ще е резил който ще остане завинаги в историята на клуба…. Загуба на откриването е като да прекрачиш прага на църквата първо с левия крак…… Ботев в момента няма боеспособен отбор с който да победи Левски… Явно сценария по откриването вече е измислен… Какво пък…Ботев все пак нали победи Черно море на собствения му стадион. Както виждате стават и чудеса… Извода: Тия цени на билетите са гавра с феновете.

    • 5
      15

      Много ли са ти 20лв за откриването? Прав си, феновете помогнахме много. Обаче спряхте да ходите на базата от доста време на сам. Затова пакетни билети. За да може аз ако съм там всеки мач, да имам билет и за дерби. Нали искате европейски модели?

  14. 20
    3

    ТВА РЪКОВОДСТВОТО Е НЕАДЕКВАТНО ЗАТОВА ЩЕ СИ ПОНЕСЪТ НАКАЗАНИЕТО А ТО Е ДА СИ ХОДЯТ ВСИЧКИ ВЪН

  15. 23
    1

    Символична цена, може да даде българин, сърбин, французин, руснак всеки по свои подбуди, но ЕВРЕИН никога!

Коментарите са затворени