На 25 април (вторник) от 18.00 часа, в зала “Съединение“ на Регионален исторически музей – Пловдив, ще бъде открита изложба, посветена на 120-годишнината от рождението на Никола Щерев – Старика.

Съвместната инициатива на РИМ-Пловдив и “Фондация Жълто и Черно“ има за цел да даде възможност на пловдивската общественост да се запознае с уникални реликви от миналото на футболен клуб “Ботев“, свързани с една от неговите най-ярки личности.

Ето какво още информираха от “Фондация Жълто и Черно”:

Използваме случая да споделим, че подетата от “Фондация Жълто и Черно“ инициатива за преименуване “Футболен комплекс Ботев 1912“ на името на “Никола Щерев – Старика“, беше подкрепена от всички организации и структури на привържениците на “Ботев“, за което искрено благодарим.

Благодарни сме и на стотиците ботевисти, които подкрепиха идеята, подписвайки създадената за целта петиция, като считаме, че техният глас е напълно достатъчен да послужи като представителна извадка за разбирането и желанието на жълто-черната общност инициативата да бъде доведена до успешен край.

Изложбата ще бъде отворена за посещение в периода 25.04 – 05.05.2023 година, а входът за нея е свободен!

4 КОМЕНТАРИ

  1. ЖА ИМА ЛЕ ВИНО И РИКИЯ И КИФТАЦИ УА КУ НЯМА БЕС МЕНИ АЙ КЪНАРЕ

  2. 3
    4

    А на основателя на отборчето оная 12- годишна чекийка от Хюстън ще има ли някой фотос ва да вейба.

Коментарите са затворени