Локомотив Пловдив загуби с 2:1 при гостуването си на Черно море.

Първата интересна ситуация се откри пред вратата на гостите от Пловдив. “Моряците” направиха бърза атака. Васил Панайотов подаде към Едгар Пачеко, който не се забави и стреля, но кълбото премина на сантиметри от целта.

В 11-ата минута Матеус засече с глава центриране от корнер, но младият страж на Черно море показа класа, избивайки майсторски кълбото.

В 21-ата минута “моряците” бяха много близо до първия гол в срещата. Едгар Пачеко центрира в наказателното поле към Атанас Илиев, който от близка дистанция с глава стреля право в ръцете на Динко Хоркаш.

В 31-ата минута футболистите на Илиан Илиев заслужено стигнаха до първото попадение. Активната игра на Едгар Пачеко продължи. Той достави поредно точно центриране, но този път към Васил Панайотов, който с глава матира Динко Хоркаш.

Отговорът на “смърфовете” бе моментален. Пет минути по-късно Джовани се разписа, за да изравни резултата на “Тича”. Атакуващият футболист получи извеждащо подаване от Матеус и без да се замисли с удар с левия крак наказа Иван Дюлгеров.

В последните секунди на първата част Димитър Илиев спечели дузпа. Главният съдия Георги Давидов прегледа ситуацията с ВАР и посочи бялата точка. Зад топката застана капитанът на гостите, който стреля, но младият страж на “моряците” отрази удара му.

Втората част стартира по-добре за домакините. В 51-ата минута се получи разбъркване в назакателното поле, където най-съобразителен се оказа Атанас Илиев, който отправи мощен удар, но Динко Хоркаш с невероятен рефлекс изби кълбото в корнер.

В 61-ата минута Алекс Фернандес матира гостите със силен шут от далечна дистанция. След преразглеждане на ситуацията с ВАР обаче главният съдия прецени, че преди попадението има нарушение на Стефан Велев срещу Ерик Сорга.

В 72-ата минута все пак Черно море отново поведе в резултата. След центриране от корнер Стефан Велев отклони с глава към Живко Атанасов, който от близка дистнация се разписа във вратата на Динко Хоркаш.

В 85-ата минута Стефан Велев отново засече с глава на първата греда центриране от ъглов удар, но този път стражът на “черно-белите” се справи със ситуацията.

24 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    Митето брадата има страшен стил,
    бие дузпите като препил.
    Скок-подскок, скок-подскок,
    ще го правим май звезда в Тик-Ток.

    Казал съм, че гониме Европа,
    а той пак на метеното се изтропа !
    Мите, така не се прави,
    защо в Морето ни удави ?

    Ако продължаваш да си немарлив,
    отиваш във втория отбор на Локомотив.
    Пращам те на поправителна сесия,
    само да не изпаднеш пак в депресия…

  2. 5
    1

    Ако ръководството поне малко мислят за отбора и публиката, трябва моментално да уволнят този абсолютен некадърник, тренера. С такава безхаберна игра и малкото хора, които все-още ходят на мачовете ще се откажат.

    • Бакален ти кога ходиш когато бием ли само?

  3. Разликата между Локо и Ботев е само в тичането! Само че не аз, а Зума някога каза: Лекоатлетическата писта не е част от футболния терен. По голямата динамика просто лъже! И води до едни сблъсъци, които нямат нищо общо с футбола. Както нямат и палячовците в двата отбора! С изключение на вратарите! Единия спаси точката на Коматево, другия отърва Локото от нова петица.

  4. 6
    1

    Докога този псевдо-треньор ще е начело на Локомотив?!
    И кога аматьорите в ръководството ще картотекират новите?
    Каква е тая анархия в Локомотив

    • Много точно казано. От 10 нови които взеха, само Хр. Иванов е картотекиран а мина повече от месец. Явно с това ръководство ще берем много ядове.

      • Крушарски е голям. Сега ще изкара много пари и ще почне терените, после ще се разплати за това което се е договорил ха-ха-ха ха-ха

  5. 3
    3

    БРАТЯ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ШЕКЕРЯ И АДЖАСАНА БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ СВЪРШИХА БАХУРИТИ И БАКЪРА!!! НАШЪТА ЦЕЛ Е ДА СИ ВЪРНИМ ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!! ПУФ ПАФ!!! НАПРЕШ КЪМ КОНДОФРЕЙ!!! ПУФ ПАФ!😉😃😂

  6. ШАБАНА АПАПА ОТ АДЖАСАНА:).........с клоакомотиф ф серсету:)
    2
    2

    БЛЪСКЪНИ, РЪГЪНИ, КЮСКЪНИ, ТЕАТРО, СЕ СТУЛЮПИНСКИ НУМИРА, АМА ТОА ПЪТ ПЛАСМАСАТА НИ БЕШИ ФАНЪЛ СЪДИИТИ!!!! УСОБИНУ МИТРИТУ ГУЛЯМУТУ КАФА!!!……ВРЕМИ Е ЗА ПЕНЦИА!!!

  7. 5
    3

    Локомотив Пловдив загуби с 2:1 при гостуването си на Черно море
    Това не е новина. Черно море е добър отбор и е нормално да спечели на своя стадион. Новина е,че Ботев загуби от последния в класирането и то в своето гнездо в Коматево. Новина е защото руския президент уж щеше да ги прави успешени та и стадиона му направиха – хи-хи-хииххх. Успешни в кое? В Локото има много повече професионализъм отколкото при папагалите. Всъщност при тях няма никакъв! Като почнеш от президента, през неговите директори,треньорите , състезателите и стигнеш до чистачката. Всичко е дъра-бъра два чадъра.

    • Боли ме хуя,какво е при папагалите!Гледай при нас батака сътворен от трансферната политика на новите босове с любезното съдействие на топ професионалиста Сашо Томаш!

  8. 2
    1

    В качеството на какъв цъфна Плейна на този светъл празник Великден пред църквата в официалната делегация водена от Артур Антунеш Коимбра и министъра на земеделието?!

    • В качеството си на добралъшки православен джентълмен!

  9. 8
    1

    А кой продължава да гласува доверие на Митко да бие дузпите,обидно е това несериозно отношение.А,че Томаш за нищо не става се вижда и от хора,които не разбират нищо от футбол.Ако идва нов треньор трябва да е сега,а не в края на годината.

    • Ами кой ще бие дузпитецецрешение на …. треньора…

      Абсолютно съм съгласен с теб

  10. 12
    1

    Кой и защо продължава да гласува доверие на абсолютен некадърник,като Томаш?
    Морето без да са по-добри,като индивидуални качества са отбор и ни смазаха.Нямаме защита,нямаме халфове,нямаме отбор!Обаче си имаме Томаш!Айде сега,изпълни целите пред отбора,нека да го оставим на спокойствие да доиграе вече обезмисленият шампионатен цикъл!И без това с него не ставаме за евротурнири!
    И между другото да попитам,каква е схемата с великите трансфери на алфа,бета,гама и делта?Кой разреши трансфери на футболисти,които два месеца не могат да се картотекират?И кой ще носи макар и малка отговорност?На фона на цялото не розово положение.Или някой си опъна комисионните от тези велики трансфери и балъците да го барат мек!

    • ШАБАНА АПАПА ОТ АДЖАСАНА:).........с клоакомотиф ф серсету:)
      1
      4

      БРАТЯ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ШЕКЕРЯ И АДЖАСАНА БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ СВЪРШИХА БАХУРИТИ И БАКЪРА!!! НАШЪТА ЦЕЛ Е ДА СИ ВЪРНИМ ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!! ПУФ ПАФ!!! НАПРЕШ КЪМ КОНДОФРЕЙ!!! ПУФ ПАФ!😉😃😂
      САСМУ АНАДОЛСКИТИ АПАПИ ША НА УПРАЯТ!!! ПУФ ПАФ!:)))

  11. Локо има публика, играчи, що годе заплати за футболистите, ама няма …. ?

  12. 8
    1

    НИЩО НЕ ИГРАХА КАК НЯМА ДА ЗАГУБЯТ ТОМАШ МОМЕНТАЛНО ХВЪРЛЯЙ КЪРПАТА И ИЗЧЕЗВАЙ И ТОЗИ СЕЗОН ОПРОПАСТИ СЪС СВОЯТА НЕКАДЪРНОСТ

Коментарите са затворени