Треньори и футболисти на Ботев Пловдив продължават да късат нервите на верния жълто-черен запалянко! Днес представянето на канарчетата бе пълна излагация, след като пловдивчани не успяха да победят последния в класирането Спартак Варна в последния официален мач на Ботев на базата в Коматево. Тоталната импотентност на жълто-черните фубтолисти в атака бе причина и те да бъдат освирквани от собствените си фенове. Призът “играч на мача по невероятни пропуски” може спокойно да бъде присъден на Минков, който на празна врата не уцели целта, въпреки че неговите съотборници вече бяха вдигнали победоносно ръце. Ако за тези играчи и треньори Ботев Пд ще тегли кредити, за да ги издържа, по-добре на Колежа срещу Левски да излизат юношите.

Още в 2-ата минута домакините бяха близо до го гола. Самюел Акере бе намерен в наказателното поле. Той нанесе изстрел, който обаче попадна право в ръцете на стража на Спартак. Три минути след това Иван Йорданов опита изстрел от сериозна дистанция, а топката мина на сантиметри от страничния стълб на вратрата. В 11-ата минута Лерой Микелс също пробва с далечен шут, който обаче бе отразен от Кристиано Фигуеиредо. Последва корнер, при който отново се стигна до далчен изстрел – блокиран. При втори ъглов удар Димов стреля с глава, но над вратата. Николай Минков бе изведен от Траоре в 18-ата минута. Той нахлу в наказателното поле, но не успя да нанесе хубав изстрел, тъй като бе затворен от защитник на “соколите”.

В 23-ата минута Херо трябваше да направи принудителна смяна след неприятна контузия на Жоао Марио, който бе изнесен на носилка. В игра се появи Денис Баланюк. Пет минути по-късно Ботев Пловдив организира бърза контраатака, поведена от Абдулайе Траоре, който намери Джеймс Ето’о в наказателното поле. Вторият опита да пусне остро подаване към бялата точка, но бе блокиран. Ботоев поведе в 36-ата минута. Николай Минков се разписа след груба грешка на вратаря на Спартак. Той не успя да се справи с изстрел на Траоре и изпусна топката. От това се възползва Минков, който я прати в празната врата. Четири минути преди края на първото полувреме Дилан Мертенс направи добър индивидуален пробив и опита изстрел от ръба на наказателното поле. Топката рикошира в противников играч и излезе в корнер. Домакините не застрашиха стража на “соколите” от ъгловия удар.

Второто полувреме започна с добра игра на Ботев. В 49-ата минута първо Самюел Акере опита изстрел, който бе блокиран, а след това и Николай Минков шутира, но и той бе спрян. В 56-ата минута Абдулайе Траоре нахлу в наказателното поле, показвайки страхотната си индивидуална техника. Той опита изстрел от малък ъгъл, но Фигуеиредо излезе бързо напред и успя да спаси с тяло. Абдулайе Траоре излезе сам срещу стража на “соколите” в 60-ата минута, но не успя да го преодолее. След грешно подаване на защитник на гостите, топката стигна до Николай Минков, който не уцели опразнената врата. Спартак Варна стигна до изравнителен гол в 67-ата минута. Денис Баланюк бе намерен с прострелно подаване на близката греда. Той успя да вкара с гърди, падайки на земята, след като Хидайет Ханкич не успя да се намеси.

В 77-ата минута Антоан Бароан центрира, а Мартин Секулич успя да изпревари Пламен Димов и да стреля с глава. Ударът му обаче не бе точен, а мина встрани от вратата. Минута след това Мартин Секулич бе повален на земята в наказателното поле на “соколите”. Играчите на Ботев имаха претенции за дузпа, но съдията показа, че такава няма да има. Ботев отново застраши вратата на Фигуеиредо. ​Дилан Мертенс шутира от границата на наказателното поле, който обаче не бе точен. В добавеното време на срещата Спартак Варна не успя да се възползва от бърза контраатака. Евандро бе изведен, но се забави и Роберто Пунчец го спря. След това последва далечен удар на Денис Баланюк, с който Хидайет Ханкич се справи.

Феновете на Ботев Пловдив изпратиха играчи и треньори с освирквания, и скандирания “Валентич к*рво!” Докато отборът и треньорът се прибираха към съблекалните, те бяха изпратени от викове: “Всички вън”!

59 КОМЕНТАРИ

  1. Канарйе братя джендърйе да са държим за БАТЮШКАТА щот без негу сме умряле

  2. 3
    7

    Утре ша одим при оджата да са пречистим отзадика та дано Аллах ни помогни на откриваното на Колежьа.

  3. 5
    3

    Трябва да сме благодарни пловдивчани, че Бойко Борисов каза че ще построи стадионите, да това са парите на хората, но те можеха да потънат незнайно къде ли не, при добро управление, с умно мислещи хора ще бъдат в полза на хората, не само за футбол, но най- вече надявам се, дори да се махнат тези, които в момента управляват клуба, с тази база и с този стадион, ще привлича други хора с пари,,,,,,

  4. 10
    2

    ЗИНГАРЕВИЧ, ВЗЕМАЙ СИ ЛЮБИМИЯ ГЕЙДРУГАР И СИ ЗАМИНАВАЙ!

  5. 6
    3

    На откриването на новия стадион дикторът съобщава по високоговорителите:
    -Във връзка с откриването на стадиона за публиката ще има 20 безплатни асортимента!
    ехото на стадиона отвърнало
    -Мента , мента…….

  6. 9
    11

    Тази агитация да се бойкотира мача с говедата идва от локомотивци. Не се потдавайте на тези провокации. За откриването на стадиона всички там. След това ще му мислим. Само Ботев Пд!

    • 2
      3

      И ний ут Кондофрей няма да довадями. И брачедите от Долу Воден и Пордим сишто.

  7. 8
    9

    АПАПИ СИЧКИ НА МАЧЪ С ГУВЕДАТА САНО БОТЕВЪ ЗИНГАТА ШЪ ДАВА КИБАПИ И ПЕПСИ ШЪ ГИ УТНИСЕМ КАТ КУЦУ ПИЛИ ДУМАТ пуНЕ 30000 ДА СЪ СБЕРЕМ

  8. 24
    7

    Няма да стъпна Колежа докато тези са там – Зимгаревич – Вън от Ботев

  9. 7
    6

    Вие нищо не разбирате. Ботев пак показа на него, че ВИЛИКУ!!!

  10. 14
    4

    СЛЕД МАЧА С ЛЕВСКИ СТАДИОНА ДА Е ПРАЗЕН И ДАСА ОСЕТЯТ КЪДЕ СА НАМИРАТ И ВСИЧКИ ДА СИ ХОДЯХ ТВА Е

    • 12
      2

      “СЛЕД МАЧА С ЛЕВСКИ СТАДИОНА ДА Е ПРАЗЕН”
      Що бе? Ти след мач да си виждал пълен стадион???
      Стадиона трябва да е празен 5 мин. преди започване на срещата!

      • 5
        2

        Абе ние се бъзикаме с папагалите но и при нас е същото. Каква е ползата че двата отбора ще имат нови и модерни стадиони след като нямат нищо друго? Нито кадърни собственици, нито такива ръководства, нито отбори. Станахме за смях пред цяла България.

  11. 10
    10

    Здравейте, този мач защо се игра на празни трибуни? Наказание за мач без публика ли имаше?

    • 11
      10

      НЯМА ОРА, БАЦЕ.

      СКОРО ЩЕ СЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ПИТАТ ЗАЩО СЕ ОКРАДЕ ТОЛКОВА МНОГО ПАРА ЗА ШЕПА СЕЛЯЦИ

  12. 9
    4

    Съжалявам само за това, че се отказах от идеята днес да занеса една торба банани. Имах някакъв присънтиман за днешната игра. Щяха да ни кажат без публика, поне до края на сезона. И тогава на откриването един гол член, какъвто заслужават отрепките които опозоряват жълтите екипи.

  13. 23
    6

    Канари- тези гнусари заслужават бойкот. Понеже много се точат за откриването- не трябва да стъпваме на стадиона, докато тези са там. Ще имат да взимат – 20 лв за билет за тези маймуни !??!?!? Никога

  14. 16
    7

    Кър за вас гнусни селяни. Няма да стъпна на Колежа, докато тези кур4и са там. Зингаревич- мафиот гнусен- ти си по-жалък от селския- вън от Ботев

  15. 21
    3

    Че в мъжкия отбор няма добри футболисти(с изключение на Ханкич) в момента е ясно на всички !
    Ще се получи това което съм казвал: на новият стадион няма да ходят много привърженици докато в първия отбор няма футболисти от школата!
    А школата от години се съсипва от “ботевисти” а не от руснаци и всякакви чужденци.
    С Пачев толкова!
    Феновете не поглеждат към безобразията в школата а гледат към стадиона.
    Ето ви стадион , ходете …
    Юношите са на ниво “В” група заради “шуробаджанащината” която цари в школата!
    Но може би ще е по-добре във “В” група с юноши отколкото в “А” група с днешните дърводелци !
    Натам вървят нещата…

    • ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ НА ПЛОВДИВЧАНИ. ВИНОВНИЦИТЕ ЗА СРУТНЕЖА В ЗАТВОРА!!!
      5
      9

      май си търсиш оправдание защото скоро ще се разбере ИСТИМАТА – ОКРАДОХА СЕ МИЛИОНИ ДА СЕ СТРОИ НЕНУЖЕН СТАДИОН ЗА ОТБОР НА КОЙТО КОМАТЕВО МУ Е ШИРОКО

      • 5
        4

        Широка е на майка ти путката, мангал вмирисан!

      • 5
        1

        Вие не разбрахте ли, че този стадион е за всички, ще играят националите ако има такива, насочете вниманието към бфс, с това управление, какво да очакваме скоро някой да е виждал Бобчо на мач??????????

    • ТАМ ОСТАНАХА САМО ПОСЛУШКОВЦИ, КОИТО ПРАВЯТ КАКВОТО КАЖЕ ИЗРУДА, ЗА ДА СИ ЗАПАЗЯТ ЗАПЛАТКИТЕ!

  16. 22
    4

    Зингаревич,забери все свои ублюдки и уйди от сюда!И больше не возвращайся!

  17. 23
    3

    Нищо не става от тая пасмина! Какви ли не промени се направиха и на играчи и на треньори и все нищо. Нищо не се променя, или по-скоро нещата потресаващо се променят към по-лошо. Към по-лошо и то сякаш според градацията в кошмарната прогресия на Фибоначи… Нищо хубаво не се случва. И какво да очакваме от откриването на Колежа??? Левски да ни бият снизходително, или пък някой да вземе да уреди мача така както го нагласиха с Черно море след трансфера на Тошко Неделев в Лудогорец…
    Жалко… В този клуб е бил люпилня на таланти… Давал е много важни състезатели на националния отбор. беше една от емблемите на българският футбол за да се превърне накрая в посмешище… в един истински аутсайдер…. с вид на клошар… Жалко,че това бижу – новия стадион ще бъде в ръцете на президент без никакви качества , който няма нито експертен екип от читави хора, нито спортно техническо ръководство подходящо за отбор от елита на BG футбола. Вече не знам какво да мисля… Не съм и предполагал дори,че след 4 поколения ботевисти в моето семейство ще дойде ден в който да ме е срам да кажа,че съм ботевист.

    • 12
      15

      Всичко си има начало и край!Явно това ви е краят!

      • 8
        7

        Всъщност всичко си има причина. Ботев откакто е създаден е трън в петата на софийските отбори. Винаги са искали да го затрият защото е бил неудобен. Явно момента е дошъл сега когато някои здраво размътиха водите в българския футбол. Ти се радваш,но твоят отбор не е дразнител за софийските “грандове” и затова не ви пипат. Защото не пречите. Ще си вегетирате в блатото без да се фактор…

        • 4
          7

          Явно говориш за АФД Тракия, а не БотевЪ, но забравяш че … КОМУНИЗМЪТ СИ ОТИДЕ

  18. 9
    11

    ДОЛО РЪЦЕТИ ОТ БАЛТАЗАРАТА ТОЙ Я МУСЛИМАН КАТ СИЧКУТУ НАЗ ДАВАЙ БАЛТАЗАР ЕФЕНДИ НИЙ СНИ СТЕБ

  19. 8
    9

    ДА ЖИВЕЕ ЗИНГАРЕВИЧ И ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА ВИ ДЪРЖИ БОТЕВЪЪЪ ХАХА ОТ БЛАГОДАРИМ ТИ ХРИСТОЛОВ ЩЕ МИНЕМ НА БЛАГОДАРИМ ТИ ЗИНГАРЕВИЧ 😂😂😂😂😂😂

  20. 7
    15

    Проблемът е чисто треньорски!!! Единствената дупка е Минчев. При добър треньор тези играчи ще се представят отлично! Няма тактика! Излизат и я цъкат като в махалата!!!…………..и копач като минчев, проваля отбора всеки мач!!! Няма треньор който да го прати в Гигант!!!???? Днешния мач го вземахме спокойно 3:0 ако не играеше Минчев!!!

  21. 16
    6

    ВСИЧКИ ВЪН БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ И НОВ ОТБОР ВРЕМЕТО ИЗТЕЧИ

  22. 18
    5

    Всички да си ходят не ни трябва такъв и некадърници да остана Ханкич Акакере и Троа другите Минков пунчиц Мартинес всички да си ебат мамата нямат място при нас .И срещу Левски да играем с юношите поне няма да се срамуваме .

  23. 17
    8

    Ботев е най слабия отбор в групата, язък за афро европейците

  24. 32
    5

    Това не са футболисти бе, това са пълни некадърници!

  25. 21
    6

    Твърдо взех решение да не стъпвам на Колежа докато тези мърши са в отбора!

  26. 10
    15

    Пичаги да си га кажем правичката.Дайте да се стегнем и да организираме групови посещения на колежа, да раздадем пак кон-дог с пепси и по някоя шапка с козирка та белким дойде някой ва да гоейба.

    • 6
      3

      Пепси ама производство на Съединение !

  27. 12
    11

    Хахаха на тези примати все Валентич им е виновен, а за Зингаревич не казват нищо! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ЗИНГАРЕВИЧ И ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА ВИ ДЪРЖИ !!!!

  28. 17
    4

    Срамно е с този отбор да се открие новия стадион, срам, дано си вземат поука, защото колкото и да са зле тези играчи съм ги виждал в по-добра светлина

    • 6
      1

      Каква поука да си вземат бе, Стефи???! Нищо не става от тая пасмина! Какви ли не промени се направиха и на играчи и на треньори и все нищо. Нищо не се променя, или по-скоро нещата потресаващо се променят към по-лошо. Към по-лошо и то сякаш според градацията в кошмарната прогресия на Фибоначи… Нищо хубаво не се случва. И какво да очакваме от откриването на Колежа??? Левски да ни бият снизходително, или пък някой да вземе да уреди мача така както го нагласиха с Черно море след трансфера на Тошко Неделев в Лудогорец…
      Жалко… В този клуб е бил люпилня на таланти… Давал е много важни състезатели на националния отбор. беше една от емблемите на българският футбол за да се превърне накрая в посмешище… в един истински аутсайдер…. с вид на клошар… Жалко,че това бижу – новия стадион ще бъде в ръцете на президент без никакви качества , който няма нито експертен екип от читави хора, нито спортно техническо ръководство подходящо за отбор от елита на BG футбола. Вече не знам какво да мисля… Не съм и предполагал дори,че след 4 поколения ботевисти в моето семейство ще дойде ден в който да ме е срам да кажа,че съм ботевист.

  29. 19
    5

    Палячо до палячо. Леш. Това откриване… Ще се псува много.

  30. 32
    3

    Перфектният третодивизионен отбор. В това се превърна Ботев. Валентич физкултурника докара житни бегачи. Нито поемане на топка, нито подаване, нито тактика, а бе ритнитопковци на квадрат! Те не са виновни, толкова си могат, но на мен ми се повдига само като си помисля, че с тези некадърници ще открием стадиона. Срам! Срам!

    • 4
      1

      “бегачи”? Та, те не могат да ходят, то за бягане мислиш?

  31. 23
    3

    Карикатури, няма друго какво да се каже!

  32. 17
    3

    Пакети с билети за новия Колеж, хи хи хи, водете дечицата и семействата на мачове, ще гледаме мръчкавите звезди и ще се снимаме с тях.

    • 4
      2

      Ще раздаваме и бракувани сандвичи от Кауфланд !

    • 5
      3

      Не водете там деца. Строежа е с опасност от срутване

  33. 33
    2

    За първи път от година реших да ги гледам пак цял мач СРАМ СРАМ СРАМ.
    Та ние в Б група имахме 100 пъти по хубав отбор от тези бездушници.
    Почвам да се чудя дали да ходя с Левски.
    Тоя Руснак няма да изкара дълго в Ботев

    • 4
      5

      Ми стойте си в ,,Б” група,а във ,,В” група ще имате 200 по-добър отбор!

Коментарите са затворени