Интересно решение взе треньорът на Ботев Пловдив – Бруно Балтазар. Два дни преди мача с ЦСКА 1948, който е в понеделник, той пусна отбора в почивка. Подобна тактика използваше и предишният треньор на тима Азрудин Валентич, за който се знае че продължава да има тежката дума в Ботев по спортно-техническите въпроси.

Окончателно стана ясно, че новото попълнение Амаду Думбуя няма да бъде картотекиран за мача с ЦСКА 1948, но от клуба вярват, че ще успят да го уредят с документи до мача със Спарта Варна, който ще е последният за “канарчетата” в Коматево.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 5
  2

  Когато играехме във В група, пак бяхме повече от вас които бяхте в „А“група. Така,че къде играем е все тая черно-бели НЕНУЖНЦИ !!! НЕНУЖНИ В ПЛОВДИВ, ТАКА И В БЪЛГРИЯ. ЦИГАНИ…

 2. 3
  1

  Когато играехме във В група, пак бяхме повече от вас които бяхте в “А”група. Така,че къде играем е все тая черно-бели НЕНУЖНЦИ !!! НЕНУЖНИ В ПЛОВДИВ, ТАКА И В БЪЛГРИЯ. ЦИГАНИ…

 3. 1
  2

  Който плаща ,той поръчва …..Стига ….Вадете и решавайте

 4. 14
  5

  ЩО ЗА РИТОРИЧЕН ВЪПРОС? ВСИЧКИ В ГРАД ПЛОВДИВ ЗНАЯТ, ЧЕ БАЛТАЗАР Е ПАРАВАН НА ИЗРУДА. МИШОКЪТ СЕ СТРАХУВА ДА СЕ ПОКАЖЕ, ЗАЩОТО ЩЕ БЪДЕ ОСВИРКАН И ОПЛЮТ. ОСВЕН ТОВА ТОЙ ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪСТОЯНИЕЪО НА ОТБОРА И ВСИЧКИ ПРОВАЛИ. ТОВА СТАВА С ПОДАВАНЕ НА ОСТАВКА И НАПУСКАНЕ НА КЛУБА! БЕЗРОДНИКЪТ И БЕЗДАРНИК НЯМА ДОСТОЙНСТВОТО ДА НАПРАВИ ТОВА. ВЪН БОКЛУКА ОТ БОТЕВ!

  • 3
   8

   ,,Б”група ви зове кривоглави олигофрени!Напразно построен,,хубаво стадион!

Коментарите са затворени