Няколко компании проучват възможността да инвестират в името на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив, пише Sportal.bg. Разговорите са в начален етап, като идеята на всяка една е да постави името си до това на стадиона. Естествено, това ще бъде обвързано с договор между Ботев и избраната от „жълто-черните“ компания.

Това не е нещо ново у нас, а и по света. Много спортни съоръжения носят името на спонсор. Ръководството на Ботев нееднократно е заявявало, че е отворено към предложения за инвестиции в клуба.

Междувременно силният вятър в Пловдив продължава и през днешния ден да причинява щети на различни сгради и обекти. Този път потърпевш от вятъра се оказа стадион “Христо Ботев”. Ураганният вятър е разкъсал част от временната мембрана на козирката на сектор “А” на Колежа, като повредата вече е отстранена от работниците.

Най-вероятно инцидентът се е случил през изминалата нощ, като днес сутринта това вече бе видимо. Бързата намеса на работниците обаче е заличила проблема много бързо.

23 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    EKO TOI СА СЕРЬОЗНА ФИРМА СТАДЬОНА ДА СА КАЗВА КЕНЕФ АРЕНА А ЕКОТОЙ ОСНОВЕН СПОНСУР

  2. 2
    2

    Ами то много хубаво дето компании уж искали да инвестират в името на стадион „Христо Ботев“ Да… ама какво ще им донесе това??! Престиж ли? Слава??? Печалби??! Реклама??! Добър имидж??! Налице ли са предпоставки за всички тези неща??! И…Освен новия стадион който още мирише на прясна боя, какво друго има насреща???! Отборът силен ли е? Той побеждава ли??! Ползва ли се с добро име? Играе ли в евротурнирите??! Прави ли атрактивни трансфери? Спортно техническото му ръководство на добро ниво ли е????!!!
    Не мислите ли,че това дето компании искали да инвестират в името на стадион „Христо Ботев“ май звучи повече като пожелание….

  3. Неграмотници,дори едно заглавие не можете да напишете без грешки Е.ати сайта!!!

  4. 6
    11

    поредното доказателство че чрез стадиона с найлоновата козирка се извърши поредното усвояване на обществени средства. всички общинари начело с кмета и тиквата при бай Ставри.

  5. 7
    8

    Стоян канара и неговата компания Разораната целина жа инвестират мощно в гомняжа ва.

  6. 7
    8

    Искани да съ казва Бойку Борисов сал той гу направи със негувия преател Дилян Пеевски

  7. 5
    7

    Ами да плащат на общината и да инвестират. И без това тия безкрайни кражби покрай тоя стадион оставиха Пловдив без редица важни неща – болници, училища и кво ли не.

    • 5
      2

      В Пловдив има 37 !?!? Болници ?!?!?! Ако, знаеш там как се точат пари от Здравната каса и джоба на болния, няма да се изказваш неподготвен!

  8. 15
    4

    На 29.04. Гледайте и се учете на родолюбие драги локомотивци. По завистливите може и да се гътнат от злоба. Желая ви успех! В Пловдив сте втора цигулка, но все пак втора цигулка.

    • 2
      10

      селтак, единственото на което може да се научим от хайдуци и просяци като вас е как се ГРАБИ ОТ НАРОДА КАКТО И ТУРЧИН НЕ ГО Е ГРАБИЛ

      • Шукри за кражби питай Тишо той е много на вътре в нещата

      • Тоя пък, смехуркооооо, аре бърши сопола и в столипиново, сърцето ти е локо

  9. 4
    17

    Бай Зико дай ощи 5-6 мильона щот найлоня- мембрана исфърча.

    • 9
      1

      Генчо, много по-здрави на дядо ти Гюрсел.

  10. 17
    3

    1. Мембрана и найлон са 2 различни неща, ама неуките мангали разлика не правят.
    2. За Лаут джамия няма ли желаещи?

    • За всички неразбиращи нищо от бизнес 8 инвестиции! Стадиона е ОБЩИНСКИ И ОБЩИНАТА ИНВЕСТИРА За Пловдив!

  11. 3
    16

    Временно найлон (мембрана!!), за постоянно ЛАМАРИНА… селска работа!!

    Ебати кск лъжат тея жълти селяндури!!

  12. 2
    20

    1. От къде на къде ФК БотевЪ 2011 /Коматево/ ще дсе разпорежда и подписва договор за името на Общински стадион, построен с народни пари??!! Гешев!!??

    2. “временната мембрана’ = найлона

Коментарите са затворени