ПФК Ботев (Пловдив) поднови договора с един от дългогодишните свои партньори. Става въпрос за фирмата “Филкаб”.

Ето какво съобщиха по темата от “жълто-черния“ клуб:

През последните 24 години групата компании на ФИЛКАБ развива дейността си в три основни направления: търговия, производство и изпълнение на проекти в сферата на електричеството. Предлагат цялостни решения, компетентна консултация, качествено обслужване и специализиран сервиз. Инженеринговите им услуги намират успешно приложение в сектори като енергетика, строителство, комуникации и съобщения.

Компанията е спечелила мястото си сред лидерите на пазара в България на стоки и услуги в областта на електротехниката и е изградила репутация на надежден и отговорен партньор.

ФИЛКАБ обръща своя фокус към подрастващите таланти от академията на “Канарчетата“, както и към едно по-устойчиво бъдеще, през специална кампания, засягаща опазването на околната среда. Децата от ДЮШ на Ботев ще станат лицето на кампанията “Ботев Пловдив и ФИЛКАБ: За по-добро утре“, чиято основна цел е популяризирането на отговорността към заобикалящата ни среда, особено сред младото поколение. За кампанията ще бъде създадено ексклузивно дигитално съдържание, с участието и на футболисти от първия отбор на “жълто-черните“.

Алексей Киричек, Търговски директор на Ботев (Пловдив), споделя: “Благодарим на ФИЛКАБ, един от нашите дългогодишни партньори, че за поредна година застават зад отбора на Пловдив. Вярваме, че една кампания, с поглед към едно по-добро утре, би имала положителен ефект над всички млади хора – не само в “жълто-черния“ клуб, но и извън него. Всички ние, със своите малки и на пръв поглед незначителни действия, може да направим нещо значимо.“

Логото на ФИЛКАБ ще продължи да присъства на официалното прес-пано на Ботев (Пловдив) и през 2023.

16 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  2

  За 1000 лв на месец голяма реклама хахахах все едно им дават милиони

 2. КАРАБИН РЕЗАКОФ КЛОАКОМОТИФОФ УТ АРДИНУ😃😂😂😃😂😞
  3
  1

  РАСПАДЪМИ СА АПАПИ!!! 6 ЧИЛЯКА И ТО ТИТУЛЯРИ ПРУДАДУФА ТИА ГЕУВИ!!! АКУ НИ ДОДЪТ СЛАВНИТИ НАШИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА СЪС СТУЛЮПИНСКИА УТБОР Е СВЪРШИНУ!!! УТИВЪМИ Ф КОНДОФРЕЙСКИА КАТУНЬ!!! ПУФ ПАФ!😞

 3. 5
  5

  Стоян канара каза, че жа открадне всичкото кабел на Филкаба.

  • 2
   2

   Той в Стряма на двора ша прави лятно кино със жълти сидалки

   • И сина му Стиксчо жа играй ненашибаната Геновева.

 4. 2
  4

  НЯМА ВАДИНИ ПАРОВОЗА…………..КОНДОФРЕЙ НИ НИ МЪРДА!!! ДА НА ГРАБВА ШУШЛЯКА И ТАМ!!!
  ДУРУГИЯ ВАРИАНТ Е ДА ИДВЪТ ХРАБРИТИ АНАДОЛЦИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА И ДА СТАВЪМИ ШАМПОАНИ!!!:)))

  • 3
   3

   49,12 или 7:3,вечната пета,шест бахура,а психопате?

 5. 3
  6

  Вие как мислите, кои са по-големи КОМПЛЕКСАРИ в този жълт клуб – феновете или ръководството?!

  “Отбора на Пловдив “…. хахахаххаха

 6. 6
  5

  Благударим ри Бай Филкабе да си жив и здраф

Коментарите са затворени