От строителната компания, строяща стадион “Христо Ботев” съобщиха, че са отстранили констатирани забележки по съоръжението:

“Днес след преглед на констативни протоколи бяха отстранени следните забележки: ВиК, конструкции, вертикална планировка – като по нея се доработват в движение още малка част. АС- повечето забележки са отстранени , останалите също се отстраняват в движение”, съобщиха от компанията изграждаща съоръжението.


21 КОМЕНТАРИ

  1. Стадионът е готин, но козирката е много висока, като завали дъжд какво става. 🙄

  2. Когато нямаш нищо ,Няма какво да се срути

  3. 3
    2

    Строителството на стадиона е толкова некачествено, че няма как да се оправи. Така става, когато прост таксиджия се занимава със строителство. А шофирането на Ролс Роис с анцунг да не го коментираме. Господ гледа!!!

  4. 2
    3

    ПО ЖЕЛАНИЕ НА ВСИЧКИ ПОДКРЕПЯЩИ ЛОКУТУ КОЛЕЖА ЩЕ СЕ ОТКРИЕ АПРИЛ МЕСЕЦ СРЕЩУ ЛЕВСКИ

  5. 6
    4

    От сигурен източник научихме новината,че Стоян канара се е отказал от своята закана да спре да ака… като отскоро е подновил отново своите физиологични нужди. Разбра се също така,че същият ще бъде назначен за отговорник по тревното покритие на “Гомнежа”. Той щял да се грижи за зеления килим като редовно и най-отговорно го наторява с естествени торове. За целта той щял да използува честите си неразположения както и своята отдаденост на каузата.
    Хвала!

    • 6
      2

      И аз разбрах че сина на Стоян канара малката чикийка Стиксчо и той щял да ака на говняжа ва да гиеба.

  6. 3
    5

    Тъпия циганин с 5 ника, се опитва да си успокои мъката от 6те бахура със загубата на Локо от Арда с 5:0. Не ти се получава празноглавецо, едното няма нищо общо с другото , опитваш се да ни жегнеш, да ама нищо не правиш. 6те бахура и Петата нямат изпърдяване, вие като ни биете със 6 гола и нагоре и на финал за купата тогава можеш да говориш. дотогава ще се въриш в леглото цяла нощ и ще сънуваш Ожнолт и 6те бахура :)))

    • 3
      2

      прав си шукри никога няма да ви бием на финал защото никога повече няма да стигнете до финал на 29 .04 отивате там от където сте дошли натрапници на лаута няма хора там всичко е умряло Марешки го каза 1000 мангал се мислят за неаполитанци хахаха довиждане

  7. 7
    5

    Най-красивия стадион в цяла българия на ботев пловдив да го духат завистниците….

  8. 8
    6

    Ако в България се роди гений, това ще бъде гения на завистта!
    Циганите, са крадливи, лъжливи, прости и мързеливи, но явно кюстендилските са и завистливи.

    • 3
      1

      Викаш да оставим ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ненаказани!!!!
      Ами защо тогава, драги животновъде, се оплакваш от полицията когато циганите грабят старците от вашите села??!!

      • Абе, вие много на сериозно сте се взели. Ще наказват престъпления, БРЕЙЙ! Не сте ли чували, кой събира доказателства и доказва, кой обвинява и кой осъжда? Също, като оня чукча сте, не четете, но пишите!

  9. 6
    6

    ЕЙ ЗИНГИ, ЗА ТЕБ БОТЕВ Е БИЗНЕС, АМА ЗА НАС НЕ Е. ЗАМИНАВАЙ СИ С НЕГРИТЕ В РУСИЯ! ТУК ИСКАМЕ БЪЛГАРИ ДА ИГРАЯТ. НЯМА ДА СИ ДАВАМЕ ПАРИТЕ ДА ГЛЕДАМЕ АФРИКАНЦИ!

  10. 10
    7

    НАПРАВИХМЕ СТАДИОН ДА СЕ ОБИГРАВАТ НЕГРИТЕ! ВЪН ИЗРУДА И ПИЯНИЯ РУСНАК ОТ БОТЕВ!

  11. 7
    9

    Пази Боже на такъв строеж да си заведеш детето…

    • 4
      1

      манго малкия асанчо си го води на лаута там язов строй

    • 8
      4

      Срутила се е колибата ти в Шекера.

Коментарите са затворени