Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич ще намали драстично бюджета на клуба за следващия сезон. Неслучайно представителите на руския бизнесмен на пресконференцията, която бе посветена на новоизградения стадион “Христо Ботев”, намекнаха, че идеята е клубът да се издържа с приходите, които постъпват от съоръжението.

В “жълто-черния” клуб има около 10 футболисти с изтичащи договори и голяма част от тях са чужденци. Почти всички те ще напуснат “канарчетата” след края на сезона. В тази бройка от играчи влизат и някои от преотстъпените като Елвис Ману, Мохамед Брахими и Реда Рабей.

Па Конате, Дилан Мертенс и Хидайет Ханкич са получили много занижени оферти от ръководството на Ботев Пловдив. И двамата са с изтичащи договори. Конате със сигурност няма да остане на Коматево. Много малко вероятно е и Ханкич да остане при “канарчетата”.

Това означава, че Ботев Пловдив ще изпусне без трансферна сума шест от чуждестранните си футболисти. Информацията е на спортния сайт “Котаспорт” и на този етап не е коментирана официално от представител на ПФК Ботев.

Очакванията са през новия сезон в Ботев да се залага предимно на футболисти, които са представлявани от мениджърската агенция на Антон Зингаревич като Уме Емануел и Абдулайе Траоре.

18 КОМЕНТАРИ

  1. ВАЖНУТУ Е ЧИ НИЙ СНЕ В СИГУРНИ РЪЦЕ! ШУШЛЯКА!!!!…….НЕ МНОГО СИГУРНИ, НО СКОРО ОТ АНАДОЛА ЩЕ ДОДЪТ СЛАВНИТИ АПАПИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!!!! ПУФ ПАФ!:)))

  2. 3
    2

    Всичко ще е наред и докато Бултрас взимат пари от Зингаревич забравете той да се махне !!!

  3. 7
    3

    ЗИНГИТО ЗАГУБИЛ 3 МИЛИАРДА! СТИСНАТ ГЪЗ- СИЛНО ПЪРДИ!

  4. 8
    5

    Разкарай лъжливата курва Валентина и нещата ще си дойдат на мястото.

  5. 21
    7

    ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ! ЗИНГАРЕВИЧ И ВАЛЕНТИЧ ПОКАЗВАТ ЩО ЗА ХОРА СА. ЩОМ НЕ ИМ СЕ КЛАНЯМЕ, ЩЕ НИ ЗАНУЛЯТ. ВТОРИЯТ ОТБОР ОТИВА В ТРЕТО НИВО, А ПЪРВИЯТ ВЪВ ВТОРО. ЩЕ СИ ОБИГРАВАТ НЕГРАТА ОЩЕ ЕДНА ГОДИНА И ЩЕ СИ ЗАМИНАТ С ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА ПРОДАЛИ. В БОТЕВ КАМЪК ВЪРХУ КАМЪК НЯМА ДА ОСТАНЕ И ЩЕ ТРЪГНЕМ ПАК ОТ В ГРУПА. ОБЕЩАНИЯТА ЗА ШАМПИОНСКИ ОТБОР, ЗА ЕВРОТУРНИРИТЕ ОСТАВАТ ЗА НАИВНИЦИТЕ, КОИТО ВСЕ ОЩЕ ХОДЯТ НА МАЧОВЕ. НО КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ТЕЗИ, КОИТО ПОСТЪПИХА ПО СЪЩИЯ НАЧИН И С ФРАМАРД. АЗ ОЩЕ ОТ НАЧАЛО КАЗАХ, ЧЕ ТЕЗИ НИ ПРИКАЗВАТ ПРИКАЗКИ ЗА СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ С КОЕТО НИ ЛЪЖЕХА ЦЯЛ ЖИВОТ! ТОГАВА ТИКВОЧИТЕ МИ СЛАГАХА МИНУСИ. СЕГА ЩЕ ХОДИТЕ НА МАЧОВЕ С ГИГАНТ СЪЕДИНЕНИЕ И ВИХЪР ВОЙСИЛ! В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ, ПРЕДИ ТЕЗИ БЕЗДАРНИЦИ И БЕЗРОДНИЦИ, БОТЕВ НИКОГА НЕ Е ИГРАЛ СЪС СЕЛСКИ ОТБОРИ, ТА ДОРИ И КОНТРОЛИ! ВЪН ДВАМАТА РАЗРУШИТЕЛИ ОТ БОТЕВ! ЗИНГИ, ВЗЕМАЙ СИ ВОДКАТА И СЕ ПРЪЖДОСТВАЙ! ИЗРУД, РАЗКАРАЙ СИ МАЗНАТА МУЦУНА ОТ ПЛОВДИВ! АМАН ОТ ГЕЙОВЕ!

  6. 6
    11

    НА КОМУ НА УСТАВЯШ БАЙ ЦИНГАРЕВИЧ НИДЕЙ ТЪЙ ВА ПАК ЖЪ СПДНИМИ ВЪФ Б ГРУПАТА БУФИРИТИ ПАК ЖЪ НЪ ОНОДЯТ ОХ

  7. 11
    10

    Не бойте се деца! Всичко ще е наред! Ботев ще пребъде! Просто да се радват буферите…..
    Малко трохички да им нароним…

    • 9
      6

      Васко ти не си разбойник а едийн обикновен гей от Стряма.

  8. 11
    4

    Да става стадиона…
    “Има ли гьол, жабите сами ще наскачат” – Бг поговорка! Ако не е този руснак, друг ще дойде… а и може временно без спонсори… от билети ще се плаща… наеми… реклами… Ботев над всичко!

  9. 7
    4

    Пичаги в трудния момент пак бат Стоян канара жа поеме отбора, сега чака приходи от продажбата на ранната маруля а на по късен етап от гей оргийте на синчака му Стиксчо.

  10. 4
    8

    Нали втори милиярдер щял да идва и шампиони да ни направи , Меси да докара заедно с Роналдо и да спечелим ШЛ?

  11. 15
    2

    Хахаха , някой да има кординатите на Пичоне ?! По добре и руския да се маха …като няма кой отиваме във В група и тва е …стадиона горе-долу ще стане , сега пък пари за отбора няма …както се казва на еди мъж като не му върви и жена му не го напуска…

Коментарите са затворени