Антоан Бароан отбеляза попадението за Ботев в 81-ата минута при равенството 1:1 с Локомотив в дербито на Ботев. Той грабна и приза за Играч на мача.

“След мач като този съм щастлив, че съм вкарал, след пет мача, в които не съм вкарвал днес се завърнах. Това е първият ми гол в дербито, но не мога да съм щастлив в такъв мач, защото трябваше да го спечелим”

“Преди мача знаехме, че ще е истинска битка и ще трябва да дадем всичко от себе си за 90 минути, ние го направихме в 80. Знаехме, че който вкара първи има огромен шанс да спечели, ние вкарахме, но не мога да обясня какво стана след това и как допуснахме гола”

“Все още се радвахме на попадението, емоцията беше феноменална, мислехме, че двубоят е приключил. Имам 2 дербита и не вкарах, добре е че сега се разписах”

7 КОМЕНТАРИ

 1. КЪДЕ Е “СЪЗДАТЕЛЯ” ДА ГО ВИДИМ СЛЕД ТАЗИ БЛЪСКАНИЦА? ЩЕ ДОЙДЕ ЛИ СЛЕД МАЧА С ЛЕВСКИ? ЩЕ ДОЙДЕ ЛИ ДА КАЖЕ КАКВО СТАВА С ОБЕЩАНИЯТА МУ? КЪДЕ Е ШАМПИОНСКИЯ ОТБОР? КОГА ЩЕ ИГРАЕМ В ЕВРОТУРНИРИТЕ? ТОВА ЛИ Е ОБЕЩАНАТА СЕЛЕКЦИЯ? ПОКРАЙ ТЕЗИ СТАРЧОЦИ В ОТБРАНАТА ЛИ ЩЕ НАДГРАЖДАМЕ ОТБОРА? ТЕЗИ НЕГРА ЛИ СА ОБЕЩАНИТЕ ТАЛАНТИ? ПРИЗОВАВАМЕ: МИШОК, ИЗЛЕЗ И ОТГОВАРЯЙ! ЧАКАМЕ ТЕ НА НОВИЯ СТАДИОН СЛЕД МАЧА С ЛЕВСКИ. АКО НЕ ДОЙДЕШ, ПОДАВАЙ ОСТАВКАТА И БЕЖ ДА ТЕ НЯМА! БЕЗДАРНИК, БЕЗРОДНИК, СЪСИПВАШ 111 ГОДИШНА ИСТОРИЯ!

  • 2
   2

   Стига си мрънка ва още утре жа довадя Марино.

 2. 4
  8

  Искаме още негри в Ботев, че в момента са малко. Всички ни е гнус от този цигански отбор. Ботев Столипиново

 3. 8
  2

  АНТОАН БАРОАН ,футболист прегърнал религията БОТЕВ и заслужаващи поклон за цялото му представяне в обичания ни отбор.Той показа ,че не всичко е пари.

 4. 5
  1

  Пазете си нервите.всичко започва на нервна почва и завършва в обикновена почва!

 5. 5
  4

  ЗИНГАРЕВИЧ, ВАЛЕНТИЧ И БАЛТАЗАР НЕ ГИ ЛИ Е СРАМ ДА ВОДЯТ ТАЗИ СБИРЩИНА НА НОВИЯ СТАДИОН?

Коментарите са затворени