Фенове на Спартак зададоха въпроси чрез публикация във фейсбук свързани със стадион “Тодор Диев” и неговото изграждане:

Какво става със стадиона? Нали толкова се шумеше, че докато трае новото решение след развалянето на концесията, работата по него няма да спира! То не бяха обещания от ръководството, а всичко си стои в забрава. Някой да излезе и да обясни на хората каква е ситуацията със стадион “Тодор Диев”?

Припомняме, че още в края на миналата година наши читатели сигнализираха медията ни, че всякакви дейности по стадиона са спрени. И към момента съоражението прилича на руина, а следи от някаква дейсност или строителни работници липсват. Въпреки занимарения терен там продължават да се провеждат някои мачове от юношеските първенства и тренировъчни занимания без да е ясно дали са взети мерки по обезопасяване.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    4

    Не разбрах. Щом няма ремонт в момента, къде виждате опасност, да се играе на добър за футбол терен? Или просто да сме против всичко и всички, само за да си чуем гласа.

  2. 2
    1

    Феновете са прави. Децата ни не трябва да тренират и играят на хубав терен защото около него има трибуна на груб строеж (90% от трибуните в бг са такива)
    Децата трябва да тренират на згурия или пясък за да са максимално защитени. Пълна пародия.
    И все пак се надявам стадиона да се направи

  3. Те Спартачето са друга мая хах накрая на мястото на стадиона до 3 4 години ще излезе един прекрасен жилищен комплекс 😁😁😁

  4. Споко бе, Бойко ще ви построи и на вас стадион с нашите пари.

  5. 4
    4

    Сложете им една пейка и готово. Ще им стигне, а ако е дерби с марица примерно им сложете още една.

Коментарите са затворени