Защитникът на Локомотив Пловдив Йосип Томашевич беше изключително ядосан след червения си картон, който получи в двубоя с Берое, завършил 0:0. Така хърватинът пропуска предстоящото градско дерби срещу Ботев, което ще се играе в неделя от 17 часа в “Коматево”.

Бранителят влезе остро в краката на Божидар Пенчев, а след консултация с ВАР съдията Станимир Тренчев му показа директен червен картон.

Томашевич използва социалната мрежа, за да изрази своето възмущение от наказанието си, като отговори на един от феновете на черно-белите, който пък бе публикувал снимка с неговото изгонване.

“Ако за всяко по-остро влизане ще се показва червен картон, по-добре да играем балет… Веднага ВАР и айде”, написа Томашевич, слагайки няколко емотикони. Друг привърженик на Локо пък успокои хърватина и му предложи да гледа дербито заедно с агитката в сектора за гости в “Коматево”.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    На Томашевич му пожелавам по десет пъти на мач тока да му влизат!!!!!
    Тогава ще го видим как е с балета!
    Да попита Наско Узунов, той какво мисли.

  2. 3
    1

    Картона си беше заслужено червен! Факт! Само Локо!

  3. 4
    1

    Уважаеми Йосип Томашевич… А ако те бяха ритнали теб по същия касапски начин така ли щеше да разсъждаваш???! Вероятно си мъжкар… Смело момче… Но когато застрашаваш кариерата на съперник без дори да се замислиш това си е чиста проба садизъм. Ами ако съперникът ти беше получил фрактура на глезена вследствие на твоята интервенция точно в опорния му крак??! Аз мисля,че на терена си длъжен да се държиш професионално. Балет , балет ама това да не ти е филм на Стивън Кинг???! Ти замислял ли си се,че ако твоят съперник получи тежка контузия това може да е край на кариерата му , и ако освен футбол не може да прави друго как ще си изхранва семейството??!
    Защото човек започва да тренира от дете и е мн вероятно да няма друга професия освен тази на която се е посветил. Така,че по-кротко! Щом си мъжко момче осъзнай се и не се прави на Далибор Драгич който на времето осакати всички млади надежди в бългаския футбол защото беше футболист на Левски Сф и това му се позволяваше. За него футболистът на Литекс по онова време Йеленкович беше казал,че ако прави тия неща в Сърбия вероятно ще лежи в затвора.

    • 4
      2

      Прав си, уважаеми Баро, но забравяш, че в предната атака Витанов бе изритан/настъпен по същия зверски начин и не последва даже и фал защото уж “играл за топката”.
      Сигурен съм че и ти можеш с един шпагат да избиеш и топката и да счупиш крака на играча….

      Също така да отбележа че бутоните на Томашевич сочеха към земята..

      • 4
        2

        И първо игра с топката!Все пак червеният картон е на кантар,но тук има цел директното изгонване на Томашивич

Коментарите са затворени