Градското дерби между Ботев и Локомотив в неделя ще е под №10 в “Коматево” за първенство. На 23 февруари се навършиха 9 години, откакто “канарчетата” приемат съперниците си на клубната база заради проточилия се вече прекалено дълго строеж на стадион “Христо Ботев”.

В досегашните 9 двубоя между градските съперници, които са се играли на базата в “Коматево”, черно-белите имат само една победа в шампионата. На 18 август 2018 година Димитър Илиев носи успеха с 1:0, след като се разписва с глава в 78-ата минута.

Ботев Пловдив е записал 5 победи при 3 равенства. Жълто-черните спечелиха и последната среща с Локомотив на базата си – 2:1 на 5 март миналата година. Виктор Генев и Джак Лейн, който вече не е в тима, бяха точни за домакините, а Димитър Илиев отбеляза за гостите. Капитанът на черно-белите изпусна и дузпа.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    2

    БРАТЯ РОМИ КЛОАКОМОТИФЦИ, УТНОВУ НАДИГЪМИ АНАДОЛСКИ КРИВИ ТИКВИ!😞😞 ФЧЕРА КАРАБИНЕРИТИ НИ НАПЪЛНИХА КОШНИЦЪТА И МЪЛЧАФМИ КЪТ ХАМДЖИЦИ, АМА НЕСКА СНЕ ИРБАП!??? ОШТИ СМЪРДЯТ ПИТТЕ БАХУРА, А НИЙ УТВАРЯМИ МИРИЗЛИВИ СТУЛЮПИНСКИ УСТИ??. ДА СИ ГЛЕДЪМИ СМРЪДЛИВИА ПАРОВОЗ И КОНТЕЙНИРИТИ! ПУФ ПАФ!😉😃😂😂😂

  2. 5
    4

    Ама Биската как ги изклати индианците само.

Коментарите са затворени