Дублиращият отбор на Ботев Пловдив не успя да се противопостави на лидера в класирането във втория ешалон ЦСКА 1948 II и загуби домакинството си с 3:1. И в двата стартови състава имаше по трима чужденци, което озадачава, защо тези тимове си направиха дублиращи отбори, в които уж да обиграват юноши. За канарчетата играха Секулич, Перера и Акере. Все пак в състава на канарчетата пеобладаваха играчи от школата, които са в юношеска възраст.

Червените откриха първи резултата, а Акера за домакините изравни. До края на първото полувреме ЦСКА пак поведе в резултата с нов гол. През втората част с още едно попадение лидерите в класирането си осигуриха успеха.

След загубата жълто-черните остават в незавидна позиция сред четирите отбора, които са застрашени от изпадане, като пловдивчани имат само точка повече от последния в класирането.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    ОСТАВАТ ОЩЕ НЯКОЛКО ДНИ ДО МАЧА С ЛОКО. ТОВА, ОБАЧЕ, НЕ НИ КАРА ДА ЗАБРАВИМ КОЙ Е РАЗРУШИТЕЛЯ НА БОТЕВ. ЗА СЕТЕН ПЪТ ГО ПОДКАНЯМЕ ДА СИ ТРЪГНЕ С ДОБРО И ДА ОТПУШИ РАЗВИТИЕТО НА БОТЕВ! ВАЛЕНТИЧ, ИДИ СИ С МИР!

    • Много наивно. Валентич е просто проводник на бизнес модела на Зингаревич.

  2. 2
    1

    Зинга, хипи още чуждо килограм чета за втория отбор!?!

  3. 2
    1

    Безнадеждна компания, която няма място в професионалния футбол!

Коментарите са затворени