Добри новини дойдоха за феновете на Локомотив Пловдив. В последните седмици един от основните акционери в клуба – Адам Сотков, и екипът му са предоставили голяма сума пари за заплати на футболисти и служители и са изчистили огромна част от дълга към НАП.

Това са съобщили на неформална среща с фенове на “черно-белите” част от лидерите в тима.

Футболистите са били категорични, че в момента обстановката около отбора е много спокойна и комуникацията между ръководството от една страна и спортно-техническия щаб и футболистите от друга, е перфектна, твърди novsport.com. Локо се намира в позитивна серия след победа над съименниците от София с 1:0 и равенство 1:1 с ЦСКА-София на “Армията”. В понеделник пловдивчани приемат Берое.

5 КОМЕНТАРИ

  1. С вие гледайте какво прави Дибала…поклон…обигран състав…реже глави в девет поредни мача…Мехмедов и Али дето скоро ги взехме да истински попадения…всеки да си прави изводите за бъдещето на локото…успех

  2. 1
    1

    Крушарски изплати огромната част от дълга към НАП,останалото е по-малка част…

  3. 8
    5

    А нашия дълг от 5 000 000 000лв. от Цецо сома кой жа га погаси ва попита развълнуван Стоян канара от Стряма, и отпи един гълток от първака на тейко му Наско ментата.

Коментарите са затворени