Ботев (Пловдив) гласи удар по плановете на Левски. “Канарчетата“ опитват да подлеят вода на “сините“ за 19-годишен десен бек. Става дума за Мартин Стойчев от столичния Септември, който от известно време е набелязан от Станимир Стоилов.

До момента младокът е взел участие в 14 мача от шампионата през този сезон, в които се е отличил с една асистенция. Ботев (Пловдив) е направил опит да вземе Стойчев през февруари и дори е направена официална оферта.

Счита се, че тя е била доста атрактивна. Тя е отклонена от Септември, тъй като ръководството на клуба имало споразумение с Левски за трансфер през лятото. Не е ясно дали на “Герена“ ще имат възможността да изпълнят обещанието си, а причината за това са финансовите проблеми на клуба.

С акцията по привличането на Мартин Стойчев в Ботев (Пловдив) опитват да отмъстят на “сините“ заради Чебрайлс Макрецкис, който предпочел предложение на Левски пред това на “канарчетата“, твърди Блиц. Латвиецът се очаква да премине в състава на Станимир Стоилов през лятото, когато договорът му с Пирин изтича.