Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, остана доволен след равенството на неговия отбор срещу ЦСКА.

„Можем повече, но на този етап момчетата се постараха. Излязохме срещу първия в класирането, който е много силен домакин. Момчетата се постараха, но знам, че можем повече. С оглед на ситуацията при нас, виждате, че имаме двама млади централни бранители. Трудно правя такива промени, но бях длъжен да играя и за резултат. За тази седмица играчите изпълниха всичко, което бяхме планували“, каза Томаш.

„Без началото на мача, като че ли влязохме с респект към съперника и ни трябваше време да се ориентираме. После съм доволен, тъй като контролирахме мача, не допуснахме ситуации. ЦСКА е много силен индивидуално, а ние подходихме добре. Можеше да измъкнем повече, но резултатът е закономерен. Футболът се играе със самочувствие. Моята работа е да им вдъхна увереност. След гола им се съвзехме добре и опитвахме да правим това, което тренирахме“.

„Имаме си нашите идеи за Берое, съобразяваме се с футболистите, които имаме, но има време до този мач. Новите не всички са с документи и трябва да видим колко бързо ще ги оправим, за да са активни към отбора“, завърши Томаш.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Един удар в очертанията на вратата.Равностоен двубой.Циганска работа.

  2. 1
    3

    Не виждам как ти допренесе за точката.Чрез излизане с респект към противника ли.Добре че не споменаваш сърце,душа,фенове.Обогати си репертоара,както и тактиката.Излизаш за победа,дори да играеш и в Мадрид.Прошляк,това не е Верея.

  3. 2
    4

    Че съдиите бяха хванати от Разград инъче щяхте да паднете с 3 гола,спестени 3 дузпи,и подарен гол от засада и щяхте пак да сте на 5 ти коловоз като във Кърджали

  4. 6
    2

    Стоян канара си го каза, тия от Локото май ша на излашкат и със 7-я бахур ва да гоейба.

  5. 5
    2

    Саше,точката си е точка,ама можеше и да загубим!
    Вярно,от мач на мач сме все по-добре,ама още сме си леш!За това положение вина имаш ти Саше,не някой друг,така че моля,айде без такива високопатосни изказвания!

  6. 2
    4

    БРАВУ НА ШУШЛЯКА!! ПЕРФЕКТНУ КУПИ МАЧА С РЯЗАНГРАДСКИ МАНГИЗИ!!!! РЯЗЪНИТИ БРАТЯ ПЛАШТЪТ НИЙ ПУДКУПВЪМИ ДРАГАНКЪТА, БАШ МАСТУРА ПУ ТЕС ДАЛЪВЕРИ И СИЧКУ Е ОК!!!!

  7. 4
    1

    Поздравявам нашите “майни” и едните и другите, но нещо което се набива на очи: Локо и Ботев се променят към добро. ЦСКА не струва и ако не беше безотговорността и безхаберието на Неделев, особено при третия гол и Ботев можеше да вземе точка. Колкото до Белия, ако някой му даде готов отбор, става за треньор, ако трябва да го прави от нулата…. няма да стане. Толкоз от днешните мачове и спомена от предишното гостуване.

  8. 3
    5

    Кур за Ботев… скоро идвам наточил съм дебелия си патлак… вземете повече вазелин обещавам че ще боли

  9. 3
    1

    Абд педерунгел ква победа жие ташак сме

Коментарите са затворени