Тодор Неделев направи първа тренировка с Лудогорец на клубната база в днес. Той се включи в следобедното занимание, което продължи около час и половина.

Преди това националът разгледа тренировъчния център и бе представен пред отбора от старши треньора Анте Шимунджа. Утре (3 март) в 14,00 ч. той ще бъде представен официално като футболист на единадасеткратните шампиони на пресконференция на стадион “Хювефарма Арена”.

13 КОМЕНТАРИ

  1. Тошоу защо нъ отиба уа??? Там по убуву ли е от родната кочина ва лишпер На кому нъ уставяш

  2. 3
    3

    МЪКА да се чудиш??!…. Платените тролове тук изкараха руснака жертва на Тошко Неделев???! На път са да го изкарат и Света вода ненапита… Че и видите ли, невинна игуменка?! Да,ама въпросът е: Тошко ли разпродаде отбора до такава степен,че в него не остана почти нищо читаво. И при това положение той с кого да играе?? Какво да играе?? Как да играе?? На кого да подава… И какво бъдеще го очаква в тоя “обран бостан”??? Тоя същия руснак единственото което прави е да се оглежда за купувачи. Сигурно много му е харесало в Ботев защото в датският Фремад Амагер или каквото беше там, едва ли е виждал мераклии да му купуват отрепките. А сега и за стадион потрива длани… Не разбрахте ли? Тоя води отбора към… кланицата.

    • Господин Олигофрен, значи руснака няма при за отбора, но има за тролове? Кой си ти бе, цървул, че търсиш сметка, за нещо, за което не плащаш?

  3. 3
    3

    Тошкооу, нъ кой нъ устаяш ва Тошкооу, слид дьве сйедмици гаднити буфири ши ни съдирът тръткити ва дъгуевъ 🙁

  4. 6
    2

    САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ,И БЕЗ ТОШКО БОТЕВ ПЛОВДИВ ЩЕ Е ВЕЧЕ ….

  5. 9
    3

    Истината за Тодор от ноември 2020 г.до август 2021 е контузен през това време с Чвора и Любчо–тьпото и алчното извиват ръцете на руснака за 18000 евро заплата от август 2021 до юни 2022 играе след което става белята в Грузия до декември 2022 на 10,01,23 се разболява от вирус на 20,01,23 в дубай се контузва от 10,02,23 до 26,02,23 играе 3 мача от 24,02,23 сьс Чвора започват да извиват пак ръцете на Зингаревич за 45000 евро при това забележете той има действащ договор до юни 2024 със клауза,че юни 2023 може да бъде предоговорен,разтрогнат или просто да продължи ,и намен би ми писнало и бих го пратил на майната ну.И все пак от клуба са много толерантни.Тсдоре пожелавам ти от сърце кариерата на Серкан който отиде при рязаните да играе Ш Л и да те лекуват поне толкова колкото в Ботев и да ти плащат анин.Към клуба фанелка се вади на леганди като Чико,Гунди,Стойчков а не на тъпо парче.

  6. 11

    Нормално. При тази заплата ще отиде. Имаше малко театър и така. При Тошко има талант но е крайно непостоянен. Да е жив и здрав. Сега започва втора серия на сериала десет малки негърчета. Ммм да.

  7. 9
    2

    Да му благодарим и да го оставим в историята си!
    Няма смисъл от друго. Великият ни поет Христо Ботев, в едно от гениалните си стихотворения написа: “Човек за парата, си изяда и гомната …”!
    А, на нас, такава ни била съдбата – да зависим от алчността на един или друг. Още преди осем години можеше да имаме и стадион, и отбор, а може би и шампион, но алчността на Пеевски и Борисов срина КТБ. После се изредиха маса алчни люде, които ги интересуваше как да грабят от “Ботев” и покрай “Ботев”, да не говорим за алчността на местните политици, които постигнаха финансово това, за което в нормалния бизнес трябват десетки години.
    Пожелавам успех на Неделев. Веднъж вече той бе в отбор от друго ниво и май изигра един мач за две или три години….

  8. 9
    4

    Тошко “истината “е много щастлив от насилствения трансфер. Тъпо селско парче и лъжлив католик.

  9. 14
    3

    Голям артист! На единия ден плаче, на другия с доволна физиономия.

Коментарите са затворени