Локомотив (Пловдив) победи Локомотив (София) с 1:0 в сблъсък от 21-ия кръг на efbet Лига. Ерик Сорга (59) от домакинитевкара единственото попадение, което беше и дебютното за него.

В 3-ата минута на срещата Локомотив (Пловдив) погледна първи към вратата на противника. Пас на Джовани изведе Бабакар Дион на голова позиция, но ударът на крилото попадна право в ръцете на стража Бабакар Гай. В 9-ата минута Димитър Илиев стреля от въздуха, останал сам на дъгата на наказателното поле. Шутът на капитана спря право в новостроящата се южна трибуна на стадион “Локомотив”. В 23-ата минута Ерик Сорга стреля през човек, но право в ръцете на вратаря, а секунди по-късно Да Силва шутира силно над вратата. В 26-ата минута Джовани опита нещо средно между центриране и удар, което принуди стража Бабакар Гай да се намесва.

Столичният Локомотив отговори с опасен удар на Юлиан Ненов от фаул, който прелетя над напречната греда. В 38-ата минута най-острият футболист до момента за домакините – Джовани, проби по левия фланг, влезе в наказателното поле и шутира с десния си крак, но в аут.
В края на първото полувреме и Йосип Томашевич се отчете с удар в аута. В 53-ата минута Джовани за пореден път пробва да прати топката към далечния ъгъл на вратата, но и в този случай не успя да го стори. Натискът на домакините се засили и в 56-ата минута Матеус Да Силва стреля опасно, но в аут.
В крайна сметка натискът на Локомотив (Пловдив) доведе и до гол във вратата на гостите. Джовани пусна чудесно подаване в коридор за Петър Витанов, който влезе в наказателното поле и шутира. Топката премина през краката на стража Бабакар Гай и влизаше свободно във вратата. Ерик Сорга се хвърли на голлинията и “отне” гола от Витанов, отбелязвайки своето дебютно попадение с фланелката на “черно-белите”.

В 79-ата минута Бабакар Гай се отчете с блестяща намеса при удар на Петър Витанов. Стражът нямаше добра видимост, а шутът бе от около 10 метра. Въпреки това Гай се справи. В 86-ата минута Матеус Да Силва осъществи самостоятелен пробив, влизайки от десния фланг към центъра на терена. Той стигна до границата на наказателното поле, след което шутира покрай страничната греда. В самия край на мача Локомотив София можеше да стигне до изравняването, но шутът на Ненов прелетя над горната греда.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    5

    Явно мангалите нямат нужда от други трибуни.Срамна работа.

  2. 7
    3

    Бах мааму Стоян канара тази вечер пак е нацепил козата, а стрямските юрдаци му казват, нали имаш жена ва бат Стоене, а той отвръща….с козътъ мий по добре ва салкъми.

    • 3
      4

      Цигани мрете.Локомангали в масов гроб

  3. 5
    6

    Навеса пак е с 700- 800 чавета , кеде сте бе кюстендилци.

  4. 8
    5

    ЗА ТЕБЕ ПЕЯ И ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ СЪРЦЕТО ЩЕ СИ ДАМ О ЛОКО ПЛОВДИВ ТИ СИ ВСИЧКО И НЯМА АЗ ТЕ ПРЕДАМ ИГРАЙТЕ ЗА НАС ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС О ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

  5. Мариян Огнянов - циганина целувал емблемата на ботевъ
    9
    4

    Аз съм мангал черен грозен и зъбат? Защо изгревбойските ни черни фенки не ходят на мач … на времето като се прибирах в циганската махла носех тениски на всички роми братя … изгревбойз до гроП само ботев и шикеря юруууш кънарие

  6. 8
    12

    Мангали къде бяхте ,Джесика беше празна.Събрахте ли железата около Кашона.

    • 11
      2

      Смешното е че Локо София взеха да се събират повече от вас клоуни … утре пак 50 лепилара влезнали през оградата ..стой та гледай !

    • 7
      4

      Изреждахме се на майка ти и на жена ти на Скобата ,жълт педераст !

      • 4
        1

        Вие сте меки жълти педали съмнявам се да си се изреждал на друг освен на брат ти … бити и ебани завинаги на село .. мърши долни безподобни !

  7. 8
    3

    Добър вечер,жълти помаци!Как сте? Видяхте ли как бият силните? Май думичката “победа” като понятие ви се изплъзва и е нещо чуждо и непонятно за вас. Сигурно дори не и помните смисъла.

  8. 6
    4

    Добър вечер,жълти помаци!Как сте?Ще спим ли спокойно дис найт?Или в злобата си ще изнасилваме пак козите?Лека вечер!

    • 6
      3

      Те да изнасилват козите ,а ние ще продължаваме да изнасилване жълтите къурви!

Коментарите са затворени