Ръководството на Локомотив Пловдив използва официалния клубен сайт, за да съобщи за важни решения, които са взети след срещата между двамата основни акционери Адам Сотков и Христо Крушарски.

Публикуваме без редакторска намеса официалното съобщение от “Лаута”:

Уважаеми локомотивци,

в последните дни се случиха редица събития, свързани с любимия отбор, за които ръководството на ПФК Локомотив желае да информира “черно-бялата” общност.

Предстои финансова инжекция за клуба от двамата акционери г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски. Нейната цел е да бъдат изплатени забавените месечни възнаграждения на треньори, футболисти и служители.

Скоро ще започне и изграждането на три терена (два затревени и един изкуствен), които ще се намират на базата в ЖК “Тракия” (до парка до СУ “Черноризец Храбър”).

Във вторник вечерта беше организирана и специална среща, на която присъстваха акционерите, всички треньори, щаб и футболисти от първия отбор, както и наставниците от школата на клуба. На нея бяха изгладени всички недоразумения. Цялата спортно-техническа власт е дадена на Александър Томаш, като той бъде пряко отговорен и за резултатите от работата му. Старши треньорът на Локомотив ще има пряк ангажимент към детско-юношеската школа на клуба, която се ръководи от Димитър Палазов.

Досегашните изпълнителни директори на ПФК Локомотив Лъчезар Димитров и Румен Руйчев официално изразиха своето желание да напуснат клуба и депозираха своите оставки. В най-скоро време ще се събере УС, на който г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски ще решат и изберат кой да ги замени.

Двамата собственици на ПФК Локомотив гледат ясно и категорично в една посока и вярват в светлото бъдеще, успехи и паметни мигове, които предстоят пред “черно-бялото” семейство!

Само Локо!

28 КОМЕНТАРИ

  1. МНОГУ СЪ РАДВЪМ, ЧИ ТУВА ДЪРВО КОСТУФ ПРОПУСНА УТ ДУСПЪТА!!!! ИНЪЧИ ГУРЯФМИ!!!!

  2. УЖ КЮСКЪМИ СДРАВУ, ПАДЪМИ КЪТ ЗАКЛАНИ, АМЪ НЕШТУ НИ ВЪРВИ ПАРОВОЗА?!!! МАЙ ША ИДЕМ ДЪРВОТУ УТ СУФИЙСКИТИ БУФИРИ? ДАНО ПУСНАТ ПАК НЯКУЯ ДУСПА, ЧИ ИНАЧИ СНЕ ЗЛЕ!!!

  3. ЦИГАНИ СЕ РОДИХМЕ ТУРЦИ ЩЕ УМРЕМ ВАЙ ВАЙ

  4. ЕВЪЛЛАРКЪТА!!! ТОМАШ Е ВИЛИКАН!! СИЧКЪТА ВЛАСТ И СНЕ ШАМПОАНИ!!!! АМА КАКВА ВЛАСТ?? КОГА?? КЪТ СЕ ПРИМЕСТИМ В КОНДОФРЕЙ ЛИ???? С ТИА ПЕНЦИОНЕРИ И АРТЪКПЪРТЪЦИ, НА ГОСПУД ДА ДАДЪТ ВЛАСТ, ПАК НИШТУ НЯМА ДА НАПРАЙ!!! ПУФ ПАФ!:)

  5. стегнаф са отзад. но пак ми изпуска ълката. .?.

  6. Чоканоооо… ша ни инжектират… бегайте крачета да бягаме!

  7. 3
    2

    Щом го лекуват вече с инжекции, пациента е много болен.

  8. 6
    4

    БРАТЕ ЦИГАН ША СТАВАМЕ ПАК ШСАМПИОН УРААА

  9. 4
    7

    7:3,0:1,6:0 ! Изгрев бойски мангасари,боли нали!

  10. 6
    5

    Хм ……интересно……..терени в Ягодово……истински квартиранти в Пловдив.

    • 1
      3

      11-т годишно приселниче от харманлийските села през 1912-а година основанло Ботевъ.То е било и собственик,президент,домакин,касиер,централен нападател,подавач на топката от тъча!Това го пишете като ваша история?!Само олигофрени могат да измислят такъв идиотизъм!За разлика от жълтите селяни, Локомотив е основан от местни пловдивчани ,работници в гара Пловдив и локомотивите депо,другото са фантасмагории от кривите ви 🎃!

    • Абсолютно.Ягодово,землише могилите.Чалтици на сюлейман лаутлу.

  11. 3
    8

    Циганите пак налазиха по ХУЯ на КРУШАРСКИ,яжте ЛАЙНА И ПИШКИ. Ботевоглу изгревбойс столипиново и маалата до стадион ботев мангала, всички на сапун и ВЕРО.

  12. 12
    1

    Нещо става,нещо не е наред!Значи вместо Томаш да си тръгне с двеста,те му дават още повече власт!
    Най-малкото няма човек,който да даде отговор,какво точно се опитва да направи с и в отбора.Не налага някакъв нов стил на игра или прочие революционни прийоми.Всеки мач е нещо различно,но трябва да му се признае,че плътно държи посоката надолу!Искрено искам да греша и да ме опровергае в събота.
    Достатъчно шансове получи,но Локомотив не е учебната кола на Томаш!Има ли локомотивец,който иска да се повтори мача с Арда?Има ли локомотивец,който иска отбора да влиза в мач с единствената идея да не загуби!2023г. отбора играе зоново,защото нямат физическата подготовка за друго!Безобразие!
    Въпреки всичко успех и късмет на обора и на него в това число!

    • 8
      3

      Че к’во му беше на мача? Тайно и полека, Локо изяде няколко шпека!

    • С риск да ме наплюят много фенове, мисля че ако продължават така да играят максимум 8 точки взимаме до края на редовния сезон.

  13. 11
    3

    Сотков мрази да вади, Крушата няма какво да извади.
    Нека купона започне сега !

    • 3
      6

      Затова ли парите от Копнежа потъват веднага?

        • 5
          3

          А аз съм от Монтана а брат ми е от Любимец и знаем

          • 3
            4

            Не забравяй :Локо-ботевъ 2011 г. 6:0 !Оджата помни тези шест бахура!Още го боли задника!

  14. 7
    1

    ПРЕДСТОИ финансова инженция ? Това как да го разбираме във времето ?
    След тази инжекция друга ли да чакаме пак неясно кога.
    Когато се срещате с футболистите срешнете се и с нас. И ние семейства храним.

  15. 7
    4

    И да си припомним старата Българска поговорка-“Дай на простия малко власт……….и айде в “Б” група”

  16. 9
    5

    Ей, ся ша са управим! Томаш е голяма работа. Шампоани ша ставаме ние циганите. Саде Локо! Саде Шикера! Саде Столипиново! Саде Маалата!

    • 3
      6

      Саде изгрев бойс Столипиново!Жълти изроди!

Коментарите са затворени