Феновете на Локомотив Пловдив използваха официалната страница на организацията “Трибуна Бесика”, за да излязат с декларация. Повод за реакцията на привържениците е вчерашната позорна загуба с 0:5 при гостуването на Арда в Кърджали.

До ръководството на ПФК Локомотив Пловдив

Уважаеми господа!

Обръщаме се към вас с голямо безпокойство за това, което се случва в любимия ни клуб през последните три месеца. Повод да го направим с открито писмо през медиите е липсата на каквато и да било комуникация с вас. Обезпокоени сме не толкова от слабия старт на пролетния дял от първенството, а от неяснотата и неизвестността, които витаят около отбора на сърцата ни.

Срамната загуба в Кърджали е само щрих в славната ни история и не може да я помрачи по никакъв начин. Срещу Арда обаче се набиваше на очи факта, че отборът в черно-бяло изглеждаше изключително демотивиран, което със сигурност се дължи на цялостното състояние на клуба. А по стара традиция цялата вина се хвърля върху треньора.

Не сме късопаметни и помним, че завършихме есента на четвърто място с реални шансове за тройката и излаз в Европа. Хвърлихме цялата си енергия за откриване на новата трибуна Бесика. За благодарност получихме обидно отношение и всичко се срути само за два мача. Получихме и пълно неглижиране от страна на ръководството, което тъне в мистерия, а един от собствениците търси медиите, за да си урежда финансовите отношения със съдружниците.

Настояваме за позиция и среща със собственика на Локомотив, за да получим конкретни отговори.

Локомотив е институция и ръководителите му трябва да се гордеят, че я представляват, но да не забравят, че също така носят и съответните отговорности!

10 КОМЕНТАРИ

 1. 4
  1

  Ку са карат кой да гу управлява, ас мога да зема акциити !
  Ша карам и ношна и дневна да имам пари да го сдържам

 2. 6
  2

  Чаршаф партито хахахахахахахх
  Стойчо ГЕНОВ спермояда ще ви издържа с вълча касичка хахаххахаххахахха

 3. 5
  2

  Това кой го е писал!”Уважаеми господа”!Опа!Нещо още малко и ще се опутим!
  Ебахти кривите,грозни помаци са начело с “красавеца” Адам,а не уважаеми господа!

 4. 9
  2

  Вместо да пишете декларации , вземете да намерите точния наклон на шефовете.

  • 3
   4

   Фенувити жа ги издържъ нйи значими каккъ

 5. Извикайте Крушарски. Той държи половината акции…..

 6. 11
  3

  Искам и ЗУМа да си каже тежката дума. ХАРЕСВА ЛИ ТАЗИ ИГРА?

Коментарите са затворени