Ботев Пловдив отново не успя да постигне попеда на Армията и да прекъсне негативната си серия на този стадион. Дюкенс Назон откри резултата в 10-ата минута, а в 25-ата отново той удвои. Николай Минков върна един гол в даденото от рефера продължение на първата част, но две минути след почивката Маурисио Гарсес отбеляза трето попадение за домакините.

Срещата започна с минута мълчание в памет на легендарния нападател на ЦСКА и България Петър Жеков, който почина днес на 78 годишна възраст. Футболистите на домакините пък излязоха с фланелки, на които бе ликът на Жеков и с надпис “Вълшебния стрелец”.

Гостите от Пловдив можеха да открият резултата още в 4-ата минута. Неделев изведе Бароан зад “червената” отбрана, Бусато излезе неразчетено и таранът на “канарчетата” пусна топката покрай него, но не улучи празната врата.

Въпреки тази ситуация домакините имаха надмощие в началото на мача и в 10-ата минута откриха резултата. Линдсет продължи с глава центриране от корнер към Назон и за тарана на домакините не бе преблем да се разпиша от метър пред голлинията.
В 17-ата минута Неделев намери Бароан, нападателят надбяга Юга, но Бусато скъси бързо дистанцията и изби удара му в корнер.

ЦСКА – София отговори с втори гол на Назон. Де Нойер направи 30-метров рейд отляво и върна към централния нападател на домакините, който от 7-8 метра не остави шанс на Ханкич, тъй като прати топката в напречната греда, а после тя тупна и зад голлинията за 2:0.

В 36-ата минута Етоо преодоля с 50-метров пробив трима състезатели на противника, след което влезе в наказателното поле и падна при съприкосновение с Де Нойер. Пловдивчани поискаха дузпа, но арбитърът на ВАР Ивайло Ненков прецени, че защитникът не е ритнал достатъчно силно своя опонент и не сигнализира на главния рефер за нещо нередно.
В 42-ата минута Бароан с лекота преодоля Махмутович и върна отлично за Неделев, който обаче стреля от 12-13 метра над вратата.В даденото от рефера продължение на първата част Ботев върна едно попадение чрез Николай Минков. Левият халф-бек на “канарчетата” се възползва от центриране на Неделев и груба грешка на Махмутович, който не уцели топката и вкара без проблем от два-три метра.

Второто полувреме започна с трети гол за ЦСКА – София. Неделев сбърка в центъра на терена. Назон овладя и изведе Гарсес фронтално сам срещу Ханкич, крилото преодоля стража на “жълто-черните” и отбеляза в празната врата за 3:1.В 76-ата минута Назон напредна отляво и шутира по диагонал, но в аут. Секунди след това таранът отстъпи мястото си на Морено. Дълбоко в добавеното време на двубоя Джеймс Ето’о получи жълт картон за нарушение срещу Юрген Матай, който бе втори негов такъв, което означаваше, че трябва да напусне принудително терена.

28 КОМЕНТАРИ

  1. Паг нъ ибаха и то негери, барем буфири да бяха

  2. 1
    1

    ХЕЙ БОКЛУК, МАХАЙ СЕ ОТ БОТЕВ. ТИ СИ БЕНТА, КОЙТО ЗАПУШВА РАЗВИТИЕТО НА ОТБОРА. КОЛКО ТРЕНЬОРА ТРЯБВА ДА ИЗГОРИШ ОЩЕ? С ОГРОМНОТО СИ САМОЧУСТВИЕ ЩЕ СИ НАМЕРИШ БЪРЗО РАБОТА В ДРУГИТЕ ОТБОРИ НА ЗИНГИТО.

  3. ФЕЙЗУЛА КЛОАКОМОТИФЕЦА ОТ КОНДОФРЕЙСКИЯ КАТУН!😂😃
    4
    1

    БРАТЯ РОМИ КЛОАКОМОТИФЦИ, УТНОВУ НАДИГЪМИ АНАДОЛСКИ КРИВИ ТИКВИ!😞😞 ФЧЕРА КАРАБИНЕРИТИ НИ НАПЪЛНИХА КОШНИЦЪТА И МЪЛЧАФМИ КЪТ ХАМДЖИЦИ, АМА НЕСКА СНЕ ИРБАП!??? ОШТИ СМЪРДЯТ ПИТТЕ БАХУРА, А НИЙ УТВАРЯМИ МИРИЗЛИВИ СТУЛЮПИНСКИ УСТИ??. ДА СИ ГЛЕДЪМИ СМРЪДЛИВИА ПАРОВОЗ И КОНТЕЙНИРИТИ! НЯМЪМИ РАБУТА ПРИ ВЕЛИКАНИТИ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! ПУФ ПАФ!😉😃😂😂😂

    • 1
      1

      Оли,а червеното знаме с полумесеца за откриването на Колежа ли го пазите?

  4. 1
    5

    До оня 0фен скапаняк .за публиката ще говориш след 15 април. Скапаняк жалък

  5. 8
    5

    Докога ще гледаме Пунчец ,Минков и Па Конате. Вън босненското недоразумение Валентич и неговите любимци.

    • 2
      6

      Като дойдете да гледате мач на живо тогава!! Пред телевизора толкова … айде към село там ще се разберем

    • БРАТЯ РОМИ КЛОАКОМОТИФЦИ, УТНОВУ НАДИГЪМИ АНАДОЛСКИ КРИВИ ТИКВИ!😞😞 ФЧЕРА КАРАБИНЕРИТИ НИ НАПЪЛНИХА КОШНИЦЪТА И МЪЛЧАФМИ КЪТ ХАМДЖИЦИ, АМА НЕСКА СНЕ ИРБАП!??? ОШТИ СМЪРДЯТ ПИТТЕ БАХУРА, А НИЙ УТВАРЯМИ МИРИЗЛИВИ СТУЛЮПИНСКИ УСТИ??. ДА СИ ГЛЕДЪМИ СМРЪДЛИВИА ПАРОВОЗ И КОНТЕЙНИРИТИ! ПУФ ПАФ!😉😃😂😂😂

  6. 5
    9

    Стоян канара пита ава пичаги оти бяйми един вързоп ора ва да сейба.

    • 8
      10

      Реално сми толку аби … там на ония финал имаше ногу манджа за ядини… чок липилу за дишани… цялата маала от близки села си събрахме… не знаем повода какъв беши… чувахме само от времи на времи Ебахме ботев в гъзъ ебахме ботев в гъзъ…. иначи га свърши мероприятието виднага си бихми камшика и от тогава пак чаками аванта па да са разходим безплатно то големия град.. неска пари искаха ниможи тъй

      • ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
        2
        2

        БРАТЯ РОМИ КЛОАКОМОТИФЦИ, УТНОВУ НАДИГЪМИ АНАДОЛСКИ КРИВИ ТИКВИ!😞😞 ФЧЕРА КАРАБИНЕРИТИ НИ НАПЪЛНИХА КОШНИЦЪТА И МЪЛЧАФМИ КЪТ ХАМДЖИЦИ, АМА НЕСКА СНЕ ИРБАП!??? ОШТИ СМЪРДЯТ ПИТТЕ БАХУРА, А НИЙ УТВАРЯМИ МИРИЗЛИВИ СТУЛЮПИНСКИ УСТИ??. ДА СИ ГЛЕДЪМИ СМРЪДЛИВИА ПАРОВОЗ И КОНТЕЙНИРИТИ! НЯМЪМИ РАБУТА ПРИ ВЕЛИКАНИТИ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! ПУФ ПАФ!😉😃😂😂😂😉😂😃😃😞😞😞

  7. 7
    3

    В петък Петак, нее леснооооооооо……….

    • 3
      10

      В събота ь отбор от челните позиции протести за стадион … вместо да се изсипват ония хилядите където все слушаме за тях да ревнат искаме стадион …. какво виждаме втора седмица поред първо 50 люптура на коматево … днес точно 0 … пък в интернет са нинджи викат ние под 5000 на мач не ходим.. пускаш телевизията гледаш 0

    • 3
      8

      6:0 финал пета … елате и ни бийте вие 5:0 … очакваме ви скоро спринтьори !!!

  8. 5
    1

    Вараджиите отново спитеееееееее……

  9. 3
    11

    Абе къде са милионите жълти сърца на мача с голямата кочина?!
    А реват да стадион като вдовици за кур.

    Бойко, глупав ли че не виждаш истината?

    • 1
      6

      Ся не ги устройва .. тея мюсюлмани си избират кога да ходят на мач … интересното беше че миналия сезон се класираха в тройката коматевския парк с 2500 места един път не се напълни… фалшификати

  10. 2
    8

    Хаха. Берое ще ви смаже…второто ще е наказан…как ще опазите Тони Йорданов а и новите ламбулич и Мара ще имат картотеки…молете се на белия да ви пусне точка….Локо и Ботев подигравката на групата…и то заради управите им алчни…до дербито най много още по една точка да припечелят…язък за новите стадиони язък за пловдив

  11. 11
    3

    Доста време ще мине за 3 точки !
    Тошко си е Тошко , толкова време не е играл и пак си лъха класа от него !
    Честно казано състезатели като Минков и Генев (със сегашното си ниво) , дори пари да бяха предлагали на Христолов да ги вземе в Ботев и той дори нямаше да го направи ! За чужденците няма смисъл да се говори , само Ману ставаше и Брахими донякъде , но и двамата ги няма ! Не виждам кой може да победим скоро !

  12. 13
    2

    ВСИЧКИ ГЛЕДАТ МАЧА, НО РАЗЛИЧНИ НЕЩА ГИ ВПЕЧАТЛЯВАТ. ВАЖЕН Е КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ, А ТОЙ Е ЗАГУБА НА БОТЕВ. ЗАЩИТАТА БЕ ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА. БАВНИ, МУДНИ, НЕОРИЕНТИРАНИ ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ. В СРЕДАТА НА ТЕРЕНА ВСЕКИ СЕ СТАРАЕШЕ ДА ИЗПЪКНЕ, Т.Е. НЯМАШЕ Я ОТБОРНАТА ИГРА. АКО ТРЯБВА ДА ОТБЕЛЕЖЕМ НЯКОЙ, ТО ТОВА Е НЕДЕЛЕВ, КОЙТО ИЗПЪКНА С ИЗВЕЖДАЩИТЕ СИ ПАСОВЕ И 2 ФАТАЛНИ ГРЕШКИ. ПРИ ЕДНАТА ПРОПУСНА ДА ВКАРА, ПРИ ДРУГАТА БОТЕВ ПУСНА ГОЛ. НАПРЕД НЯМА КОЙ ДА ЗАМЕНИ МАНУ. И ТУК ТРЯБВА ДА ОБВИНИМ ОТГОВОРНИТЕ ФАКТОРИ, ЧЕ ЕДИНСТВЕНОТО ПОПАДЕНИЕ В СЕЛЕКЦИЯТА БЕ ОТПРАТЕНО ОТ ОТБОРА И ТО ПОД НАЕМ. ТЕЗИ ХОРА СА ЗА БЕСЕНЕ. ОТ БАРОАН НЕ МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ ПОВЕЧЕ, ЗАЩОТО ЗНАЕМ , ЧЕ ДЕСНИЯ МУ КРАК Е ПАТЕРИЦА. КАТО ЦЯЛО ИГРАТА НА БОТЕВ БЕШЕ ЕДИН ХАОС, НЕ ВИДЯХМЕ ЕДНО СМИСЛЕНО ОТБОРНО ДЕЙСТВИЕ. НО ДОКАТО ВАЛЕНТИЧ Е ТАМ, ТАКА ЩЕ БЪДЕ. ТОЙ ИЗБИРА БЕЗДАРНИЦИ, НЕ ТЪРПИ МОЖЕЩИ, ЗНАЕЩИ, ТАЛАНТЛИВИ, ИЛИ АВТОРИТЕТИ. ИНАЧЕ НЯМА КАК ДА ИЗПЪКНЕ, КАТО МАГАРЕШКИ ТРЪН, МЕЖДУ БУРЕНИ.

    • Двете грешки на Тошко са недопустими за неговата класа! Втория гол на ЦСКА и пропуска на Неделев са идентични положения, как отигра единия футболист, как нашия? А, грешката при третия гол е 100% безотговорност в центъра, когато целия отбор се изнесе за атака! На този фон е и големия парадокс: Независимо от грешките, след излизането на Тодор и при явно намаленото темпо от домакините, нямахме никакъв шанс да стигнем до вратата им. Напротив! За една бройка и четвърти гол да ни вкарат.

      • 3
        11

        Тошко е толкова фалшив футболист колкото и вярната ви публика … видяхме ви … фалшив отбор фалшив Тошко фалшиви венове= 0

        • 9
          1

          Фалшива е на майка ти …….! Защото ти си излезнал от задник!

          • Е да ама това не означава,че сте с капацитета на Славия !

  13. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    2
    4

    ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ БЯФА С КЛАСИ НАД СЕСИКАТУ!!! УТНОВУ СЪДИЙСКИА ФАКТУР ПОВЛИЯ НА РИЗУЛТАТА!!! КЮСКЪНИ, БЛЪСКАНИ, БОДИЧЕЦИ….. И НИШТУ!!! СИЧКУТУ КАРТОН СЕ ДАВА НА ПЛОВДИВСИЯ УРБОР!!! СРАМ ЗА ФУТБУЛА!!! ТИА СТАНАФА ПО ПУДКРЕПЯНИ И УТ ЛЕФСКИ!!! ПУФ ПАФ!!!

    • 11
      7

      Бати и нещастниците….не бях ги гледал отдавна…и тоя палячо треньора дрънка едни глупости.Абе ей льольо,ако ЦСКА не беше спрял да играе,къде отивахте ? Всички са много зле!

Коментарите са затворени