Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) проведе днес последното си занимание преди срещата от 20-тия кръг на Първа лига срещу Арда. Двубоят е насрочен за петък (17.02) от 17:30ч. на “Арена Арда” в Кърджали и ще бъде ръководен от Красен Георгиев.

Към вечерната тренировка на Локомотив се присъедини Алфа Конте. Той е роден на 01.05.2000г. в Сиера Леоне и играе като крило. Бил е в отборите на Сентрал Парейд, Апоел Ул Ал-Фам. За последно се е състезавал за Апоел Ришон Лезион.

С “черно-белите” продължава да се готви и Ибрахим Сисе. Младежкият национал на Кот д’Ивоар – Ибрахим Сисе, който започна проби в Локомотив (Пловдив), ще има седмица да впечатли треньора на “смърфовете” – Александър Томаш. Очаква се наставникът да вземе решение относно 19-годишния централен защитник именно в рамките на една седмица. Сисе е роден на 06.12.2003 г. в Кот д’Ивоар. Състезавал се е във ФК Зоман, за последно е играл за норвежкия Лилестрьом. Има мачове и за националния отбор на Кот д’Ивоар U20.

Той вече се включи в една от тренировките на пловдивчани. Локомотив вече се подготвя за следващия си двубой, в който гостуват на Арда.

Под ръководството на Александър Томаш тренираха и Иван Михайлов и Кръстьо Банев от Локомотив II.

2 КОМЕНТАРИ

Коментарите са затворени