Ботев (Пловдив) гостува на ЦСКА София в среща от 20-ия кръг на Първа лига.

Двубоят е в събота от 17:30ч. на стадион “Българска армия”. Билетите за мача вече са в продажба, а пропуските за феновете на “канарчетата” са на цена от 6 лева.

Два часа преди началото на срещата ще бъде отворена специална каса за “жълто-черните” фенове до сектор “Б” в Борисовата градина. Пропуски за двубоя могат да бъдат закупени и онлайн в мрежата на URBO.

10 КОМЕНТАРИ

 1. Броите ли жълтурчета мамини…вчера се радвайте…хаха

 2. КУГА ША ИДВЪТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА? САМУ НАШТИ АНАДОЛСКИ ПРИАТИЛИ МОГЪТ ДА ИЗВАДЪТ ПАРОВОЗА УТ ГУФНЪТА!!😞😞😞… БЕС ТЯХ, СНЕ Ф КОНДОФРЕЙ!!😞😞

  • ВАЙЙЙ, МНОГУ ЛОШУ КАТИСТРОФ НА ПАРОВОЗА Ф КЪРДЖААЛЪКА!!

 3. 2
  2

  ПИТАЙТЕ СЪЗДАТЕЛЯ КАКВО ДА ПРАВИТЕ! ТОЙ Е ТОП МЕНИДЖЪР. НАЙ ВЕЛИКИЯ. НАКРАЯ ДА НЕ СТАНЕ КАТО В ПРИКАЗКАТА: ТРЪГНИ СЛЕД МУХАТА, ЧЕ ДА СТИГНЕШ ДО Г…..О.

 4. 3
  6

  Ако пуснат стадиона незавършен, ще се бойкотират мачовете. НЕ, на незавършен стадион.

 5. 3
  5

  Само Ботев Пд!
  Братя канари,
  Не трябва да допуснем да влезем на незавършен стадион.
  Номерата им нямат край.

 6. 7
  3

  Индианци този път яко ви изклатиха, ама як ебан. Главните виновници са Ачо, Плейна и клуб 500. Никой от клуба не е бързал да се връща на стадиона, това е пъкления план на заверата и всичко е на гърба на феновете, ще се завърнете на некачествено построен франкенщаин и без навеси. Ще берете голям срам заради това, че някой хора си гонят тяхните интереси, а не стадиона да придобие европейски вид, язък ви за всичко. Резил.

 7. 3
  4

  Отиваме с кошницата. Валентич ще е носи на връщане. Ай канарий!

Коментарите са затворени