Капитанът на Ботев (Пд) Тодор Неделев разкри, че мечтата му е да играе на Европейското първенство с националния отбор, както и отново да стъпи на стадион “Христо Ботев”.

“Тази мечта вече съм я казвал много пъти – просто да играем на голям форум. Не се е случвало от много години. Дай Боже да направим нещо, което от много време не е постигано”, заяви звездата на “канарите” в предаването “Домът на футбола” по Диема спорт.

Неделев разкри и друга своя мечта – да стъпи отново на стадион “Христо Ботев”.

“Играл съм толкова мачове там. След толкова години е мечта. Чакам го с нетърпение. Ако стане, футболистите на Ботев ще разберат какво е да играеш на “Колежа” пред толкова публика. Надявам се да играем добре. Най-важното е да трупаме точки и да сме напред в класирането”, допълни още Тодор Неделев.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    3

    Toshko na koleja idvat samo mangali ot stolipinovo da vi podkrepqt, kakvo tolkova go chakash?

  2. 2
    5

    Тоше ти даде всичко за жълтата идея, петичка във финала на финалите и дербито на дербитата и унищожителните шест бахура.Жив и здрав да си.

  3. 2
    2

    Дай боже да загубим със, 1 гол разлика, тези жа на шибат много яко.

  4. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    7
    2

    ОРХАНЕ ПУД МЕНЯ, ГЛЕДАЙ ДА НЕ ПУИСКА ДА ПРОБВА ЛИВАЧКАТА, ЧИ ША НИ НАПРАСКА ГОЛ ОТ КОЛЕЖА ТА ЧАК НА ЛАЙНУТА!!😉 ВМЕСТУ 49,12М., ИМА НЯМА 491,20М.! ТУВА Е НИЩУ ЗА ТОШКО ЦЕНТЪРА!😞😞😞

  5. 2
    7

    Ти по-добре си оправи документите за пенсия. Че с този интелект… и дюнери няма да можеш да продаваш

  6. 6
    8

    Дай Боже да му се сбъдне, ей го на….поиска си петичка сбъдна се….поиска си 6-те бахура сбъднаха се.

Коментарите са затворени