Мисля, че момчетата се стараят и опитват да правят това, което искам. Усещам обаче, че започват да губят увереност, което не е добре за отбора. Но трябва да се справим с това. Може би само Динамо Тбилиси ни надиграха чисто футболно. Във всички останали контроли бяхме равностойни на съперниците ни.

Казах им на полувремето, че губим топката в нашата половина и след това става опасно. Трябваше по най-бързия начин да правим фаул.

Днес беше последния ден от 27-дневната ни подготовка. Сега ще починат малко, имат нужда. Ще се освежат два дни.

Има и други неща, от които не съм доволен, но няма да ги споделя с вас. На новите футболисти ще им трябва време. Когато от един пъзел излезе едно парче, не можеш толкова бързо да намериш друго парче, което да пасне.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Собственикът на Велбъжд Георги Илиев закупува „Локомотив” (Пловдив). На 23 юли се провежда Общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване регистрацията на „Локомотив” и за преименуването на „Велбъжд” в „Локомотив 1936”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на „Велбъжд” в „А” РФГ. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив. Президент на клуба е Георги Илиев, изпълнителен директор – Емил Наков, гръбнакът на отбора са футболисти, които играха на терените в Кюстендил.

  2. 3
    1

    Тоя Петров и той голям..ма и той не може да смята..двама махнали боруков и Василев и двама продали…ми другите четирима се изпариха..когато се продавали..не се питал треньора..той нямал думата..щели да подпишат с педриньо и двама нови…селекция се правила лятото. Не зимата…глупаци…само Локо…и след тях ще го има

  3. Изп.директор рони глупости…взели седем футболиста. Продали двама и то след това..продали Карагерен който му бил син щото дал 100процента…повече не може.л..тоя помак не може да брои…трима отстранени…трима продадени плюс двама още от дубъла таланти….крива глави..феновете не били прави,че отбора се обезкървил

  4. 3
    1

    ЕВЪЛЛАРКЪТА!! САМУЧУСТВИЕ И СЕРСЕ СА ИСКЪ!!!

Коментарите са затворени