Боруков: С ръководството на Локо имахме различни виждания

8
239

Бившият вече футболист на Локомотив Пловдив Преслав Боруков разкри защо се е стигнало до раздялата му с „черно-белите“. В момента 22-годишният централен нападател е на лагер с новия си клуб Арда (Кърджали).

„Когато свърши полусезонът, имахме разговори с ръководството на Локомотив Пловдив – аз и моят агент. Тогава видяхме, че имаме различни виждания върху нещата, след което разтрогнах по взаимно съгласие. След това имаше интерес към мен от други отбори, но аз разговарях с Александър Тунчев и смятам, че направих най-добрия избор. Сигурен съм, че нещата ще се получат“, заяви Боруков пред клубния сайт на тима от Кърджали.

„Аз работих с Александър Тунчев в Локомотив Пловдив и това със сигурност повлия в моя избор. Той проведе разговор с мен, обясни ми, какво ще иска от мен на терена. Обясни ми каква е неговата визия за игра на отбора, така че ще се постарая да се справя с неговите очаквания“, допълни нападателят.

„Обичам да пиша в моя профил във Фейсбук и в другите социални мрежи, защото през последните седмици имаше доста негативни коментари за мен, за това как са щели да се прекратят нещата с моя бивш отбор. Именно там аз написах как точно прекратихме взаимоотношенията. Каквото пише в моя профил – това е истината за мен“, каза още Преслав Боруков.

8 КОМЕНТАРА

 1. Не харесвах Боруков, но да го изгониш без да си му намерил заместник говори много лошо за ръководството

 2. СТОЙЧО ГЕНОВ ЩЕ ПРАВИ КАВАЛИ НА СКОБАТА . ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ТАКСИТА ДА ЗАПОВЯДАТ . СТИКСА ЩЕ ПОДГРЯВА .
  ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА ПРОСТА ЦИГАНСКА !

 3. 4
  2

  Стойчо Генов от спортния отдел на Пловдив24 един грозен педераст.

 4. 3
  5

  Той няма нищо общо с циганите от Изгрев бойс!

  • 4
   2

   Ут Локуту си, ама си циганин.

  • 6
   1

   Асанчо знаеш ли какво е изгрев или в гетото го знаете като квартал.Изгрев е най източният квартал на Пловдив,а Столюпиново е по на запад.Тъпо племе сте локоциганите.Факт.

Comments are closed.