Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш каза доста любопитни неща след равенството 1:1 срещу руския ФК Пари Нижни Новгород.

Ето какво заяви Томаш след последната контрола на Локомотив в Турция:

Може и по-добре, естествено. На този етап и с тези футболист, мисля, че се постараха. Видях доста агресия. Бях им поставил две цели – повече агресия и да не допуснем гол. Промени се агресията. Имам още огромни забележки в играта с топката, но ще ни трябват футболисти, това е истината.

Времето си минава, дали ще ни стигне, ще се покаже след две седмици. Всеки мач играя с различни хора, търся най-доброто, но трябва да се справям с това което имам. Дали съм избистрил титулярния състав? Абсолютно не! Относно нови попълнения – този въпрос към ръководството.

Оттук нататък вече искам всеки един мач да играем за победа. Явно няма да стане с това, което искам аз, с притежание, позициониране и бързо владеене на топката, ще трябва да променим някои неща, но аз вярвам в процеса.

Радвам се, че играхме такава контрола, за да могат футболистите да усетят как се влиза без топка. За да влизаш здраво, първо трябва да си близо до хората. Трябва да играеш със спокойствие, сърце, душа и страшно много желание.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    3

    Томаш,ти на кой отбор си треньор,А?Къде беше когато тези управници продават най-добрите ни футболисти?Каза ли поне веднъж НЕ ,А?Защо сега хленчиш ,че ти трябват футболисти?Вие ,ти и управниците унищожавате Локомотив!Всичките ви действия категорично го доказват!Събирайте си парцалите и да ви няма на Лаута!Има можещи ,които ще върнат блясъка на любимеца на футболен Пловдив Локомотив!

    • Тези управници са дошли само да цоцат мангизи..сега и зебли ще продават…трибуната още комисия два месеца не може да мине…гаврата пълна….Томаш състава не може да нареди…то няма и качество разбира се…кво е гледал и харесвал…и той не знае..все по често казва питайте ръководството..тия барабар с него до първите седем кръга ако не стегнат отбора да вземе минимум 17точки са пътници

    • 1
      3

      Я млък . Негодник ти ли ще издържаш отбора ? Или круши

      • Извини ме,но така ли се издържа отбор,като продаваш най-добрите си футболисти?

  2. 5
    2

    Ясно! Ще се “радваме” на Каракашев и подобните му бразилци и през втория полусезон! Здраве да е! Само Локо!

  3. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
    4
    5

    АКУ НИ СЪ СПРАВИШ, ША ИДВЪТ ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ КЛОАКОМОТИФЦИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!! ПУФ ПАФ!😉😞😞

      • КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
        2
        2

        ПРАШТЪМИ ЗЕБЛИТУ ПРИ УШАНКИТИ АБИ!! А НИЙ В ….КОНДОФРЕЙ, В ДУРУГИЯ КЛОАКОМОТИФСКИ КАТУН!😞😞😉

    • 3
      2

      Изроде,ето това е ташак: 7:3,0:1,6:0 ! Изключително голям ТАШАК!

Коментарите са затворени