Отборът на Ботев (Пловдив) проведе възстановителна тренировка след контролната среща между “канарчетата” и Урал, завършила при резултат 2:1 в полза на Ботев от зимния лагер в Дубай.

Заниманието стартира в 9:30ч и се проведе на стадион “Мактум Бин Рашид” при температура под 18 градуса и продължи приблизително 50 минути.

В следобедните часове “канарчетата” продължиха възстановяване в хотела.

Ботев (Пловдив) излиза срещу Спартак (Москва) в последната си контрола от лагера в Дубай. Двубоят е в петък от 10:00ч. българско време (12:00ч. местно време).

Спарингът ще се играе на спортен комплекс “JA Sports Centre & Shooting Club”, на който се проведоха и предходните две проверки за “канарчетата”. Отборът на Ботев завършва лагера си в Дубай с тази контролна среща, след като направи 4:4 срещу Рига и победи с 2:1 Урал.

Спартак (Москва), който печели 12 пъти съветското първенство и 10 пъти Руското първенство, е най-успешният клуб в Русия. Отборът от Москва печели и 10 купи на Съветския съюз, 4 купи на Русия и 1 Суперкупа на Русия. Спартак достига до полуфиналите и в трите европейски клубни турнира.

През този сезон в Руската Висша Лига, Спартак заема 2 място след Зенит (Санкт Петербург). От лятото треньор на Спартак е 33-годишният испански специалист Гийермо Абаскал. С него “гладиаторите” печелят 14 мача от 23 изиграни срещи, като губи само 5 във всички турнири.

Основен лидер на отбора през този сезон е холандецът Куинси Промес. Той е един от най-известните чуждестранни играчи в историята на клуба. Този сезон той отбелязва 14 гола и 6 асистенции в лигата и 3 гола в купата на страната.

Друг важен играч за отбора е руският нападател Александър Соболев. Статистиката му е 9 гола и 4 асистенции за първенство и купа на страната.

Двубоят ще бъде предаван пряко в YouTube канала на Ботев.

БОТЕВ С ВЪЗСТАНОВИТЕЛНА ТРЕНИРОВКА В ЧЕТВЪРТЪК

2 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Ще врътнат пак тотото.
    Залагайте за победа на трупата на Цингата

  2. БРАВО!! ДОБРА НОВИНА!😉😃

Коментарите са затворени