Бултрасите: Време е да залеем улиците на Пловдив с жълто-черно море от хора

17
441

Феновете на Ботев Пловдив определиха конкратна дата и час за протеста си. Той е под надслов „100% Колежа“ и ще се проведе на 1 февруари от 18,00 часа на площад „Съединение“:

Уважаеми Ботевисти,

Време е да залеем улиците на Пловдив с жълто-черно море от хора, които милеят за своя дом! Хора, които 10 години проявявахме търпение, изглеждащо сякаш неизчерпаемо. Хора, които не загубиха разсъдъка и вярата си в Ботевизма и за миг, но бяха лъгани и живяха във времена нелепи, в които крадци управляват слепи!

На 01. 02. 2023 г. (сряда – Трифон Зарезан) точно в 18:00 ч. се събираме на емблематичния за Пловдив площад „Съединение“! Няма човек, който да не вярва, че обединени от КПБП, сдружение ПФК Ботев, фондация „Жълто и черно“, Бултрас Файт Клуб и обединени фракции Бултрас, ще спечелим този мач!

Сигурни сме, че и след деня на Трифон Зарезан ще имаме поводи за празненства, защото когато сме заедно, сме по-силни от всичко! А когато празнува Ботев, всички други са на колене! Да излезем на улицата, която е нашето единствено оръжие срещу несправедливостта!

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!

Сдружение КПБП

Сдружение ПФК Ботев

Фондация „Жълто и Черно“

Сдружение Бултрас Файт Клуб

Обединени фракции Бултрас

17 КОМЕНТАРА

 1. Жълти циганки, в Пловдив сте гости, селяндури прости

 2. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
  5
  1

  МОЛЯ, ВЪЗПОЛЗУВЪЙТЕ СЕ УТ НАШИЯ КЛОАКОМОТИФСКИ ОПИТ!!!😉 БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ И ВЕЛПАПЕ, АЛЮМИН, ДЖУЛЯЗУ, ДЖАМ И НАЙ-ВЕЧИ БАКЪР!!!….ЗА ДА ИМА ЗА НАП И ПЛАТА НА АПАПИТИ!!!😂😂

 3. 4
  6

  Моля не изхвърляйте кенчетата от бира.Кенче по кенче цяла козирка!

  • АБИ, БИТИЕТУ УПРИДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТУ!!! НИЙ С ТЕП, СНЕ РОМИ КЛОАКОМОТИФЦИ! ЗА КВО ДУРУГУ ДА МИСЛИМ УСВЕН ЗА КЛОАКОМОТИФ, ДЖУЛЯЗУ, ВЕЛПАПЕ, БАКЪР И АЛЮМИНИНИ КЕНЧИТЪ?!😉😃😂😂😂.

   ПУ ЦЯЛ ДЕН ТВА НИ Е В КУХИТИ КУБИЧНИ КРАТУНИ…..

 4. 9
  3

  Ние от Видин, Враца, Плевен, Монтана………………..Русе, искаме да се върнат парите на държавата, отпуснати от нашите данъци на навлеците от Кюстендил!!!! Нямаме против Пловдив, най-красивия град в България да построи един стадион за българските национали и за великия БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! Навлеците от Велбъжд, да върнат държавните пари и пловдивчани да довършат бижуто на КОЛЕЖА!!!! Обратно в Кюстендил или в Кондофрей!!! Не даваме нито стотинка на измислен отбор носещ името на парна машина, ПАРОВОЗ!!!!!!!!

  • АаахахаххаХ … гледай я нахалната болна гнида… ти не разбра ли кучко спинозна,че не протести,а грозните си майки от гробовете да изкопате стадион няма да имате…

 5. ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂
  7
  1

  НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУУ И КИСТИНДИЛ+ АДЖАСАНА И ШИКЕРЯ, НЯМЪМИ СТРАМ!!! НИЙ СНЕ НАГЛИ НАВЛИЦИ И НИКУГЪШ НЯМА ДА КАЖИМ, СТИГА НИ!!! УТ СЯКЪДИ ЗУЛИМ!! СТЕЙД ДУ ЛИНИИТИ, СТЕЙД НА ЛАЙНУТЯ, РИМОНТИ И НОВИ ТРИБУНИ, ВЛАЧИМ КЪТ ТЪРМЪЦИ ДАЖИ С ГЬОТУВИТИ!!! …ПЪК И НИКЪКВИ ДАНЪЦИ!!! КЪТ БАТ ВЪЛЧУ, ВОЗИМ РУДНИНИ!😃😉😂😂😂

 6. 3
  11

  Като сте цяло море в жълто,дайте по някоя стотинка и спрете да просите.58 милиона плюс 20 милиона от Банго Васил за половината стадион който вдигна,78 милиона за тази грозотия.Не ви ли е поне малко срам.

 7. 9
  1

  ЯЗ ПРИДЛАГЪМ И НАШТИ АПАПИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ВЕРНИ НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕА, ДА ИЗЛЕНИМ И ДА ПУИСКЪМИ СТЕЙД „КАШОН“ НА ЛАУТЯ ДА ГУ ПРЕУСТРОИМ В ДЕТСКА ГРАДИНА И ШКОЛО!!………..УТ КЪДЕ НА КЪДЕ ША СА СТРУИ ТОА КИНЕФ ЗА ДА ИГРАЯТ НАВЛИЦИ УТ КИСТИНДИЛ!! С НАШТИ СТУЛЮПИНСКИ ДАНЪЦИ!!!!…………………….ИЛИ ПУНЕ ДА ГУ ДАДЪТ НА МАРИЦА И СПАРТАК, НА ПЛОВДИВСКИ КЛУБОВЕ!!!! ………….А НИЕ В КОНДОФРЕЙ, КЪДЕТУ НИ Е МЯСТУТУ!!!!

 8. 3
  6

  Плейна каза,че трябвали още 22 млн.и като нищо крадците ще гласуват и толкова заем.

 9. 3
  11

  По добре на празника да излезем, 2-ри февруари.

 10. 3
  10

  Пумашка работа!!! Вярно напълниха града.

 11. 4
  13

  Тези нещастници така и не могат да се научат, че улиците НЕ са за тях!… Гнусни жълти просяци и бегачи , почвате да прекалявате в простотията си и ще си получите заслуженото! Защо не опитате да крадете от парите на собственика ви бе? Руснака не е глупав явно, защото стои далеч от Грабежа…

 12. 15
  11

  Хубаво ще залеете улиците,но да питам какво правихте в хотела на Тотев и когато Бойко дойде с него на стадиона защо Велизар и компания им се мазнеха,а не им потърсиха сметка и за Грабежа и за Колодрума и за Панаира и за КТБ нали изгони родолюбеца и му взе банката според вашите коментари?!Защо не поискате официална справка колко налични пари са останали от отпуснатите средства и в коя банка са и кой е прибирал лихвата?!

 13. 7
  15

  Като говорите за жълто се сещам за лайна.

  • 10
   2

   Защото постоянно се гледаш в огледалото мангал.

Comments are closed.