По нареждане на кмета Здравко Димитров за сесията на Общински съвет Пловдив на 9 февруари се изготвя предложение за осигуряване на допълнителен ресурс за довършването на стадион “Христо Ботев”. Здравко Димитров държи да се довърши изцяло козирката и покритието й плюс фасадата на централната трибуна (сектор “А”).

Това съобщиха днес официално от Община Пловдив. Възложено е на дирекция “Строителство и инвестиции” да изготви количествено-стойностни сметки за необходимите за целта средства.

“Държа на пълна прозрачност при разходването на средствата за Колежа”, заяви по този повод кметът.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    ОТЛИЧНА НОВИНА ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!

  2. 4
    2

    Зико ли си Зинченко ли си можеш ли да отговориш заедно с Плейна на цял Пловдив как на ЦСКА стадиона, който ще е в пъти по-модерен ще струва около 70-75 млн .и то на тези цени,а Грабежа, който беше наполовина готов от времето на Цветан Василев ще отиде горе-долу същата сума и може да кажете ,че и те няма да стигнат ?Ще протестираме пред общината в деня в който ОС се събере да гласува допълнителни пари за тази бездънна яма и не трябва да позволим и един лев да се чуем отпусне докато не излезете и не обясните колко пари сте похарчили дотук и защо не е свършено почти нищо.А и факта ,че бързате да гласувате нова сума мен лично ме навява на мисълта,че от старите пари не е останало почти нищо!!!Кой както иска да го тълкува,но повече не трябва да мълчим независимо на кой отбор сме фенове защото сметката ще я плащаме всички граждани на Пловдив! Събуди се народе и спрете да вярвате на тези крадци!

  3. 7
    3

    Смях.. за кой път? Колко пъти бяха отпуснати пари ? И какво ? Всичко е пред разпад.. с крадени пари нищо хубаво не го чака този строеж… има господ който гледа

    • 4
      1

      Горчи ли, циганино?
      Два дена радост и сега пак цигански рев, както винаги е било.

      • Не тиквеник ..вас ви лъжат 10 години и вие вярвате … яд ме е че ще се откраднат още пари и на всички ни е ясно че няма да бъдат вложени в тоя грозен кокошкарник …ще си останете на село завинаги .. и тогава ще плача ама от радост

Коментарите са затворени