Собствениците на Локомотив Пловдив се очаква да бъдат новите силни хора във втородивизионния клуб Миньор (Перник). Кметът на града Станислав Владимиров, вече заяви в интервю, че се очаква съвсем скоро “чуковете” да има нови собственици.

“Собственикът е със сериозен бизнес. Издръжката на клуба ще бъде на ниво. Целите са много високи. Спрях финансирането на клуба с общински пари. Това е правилно решение. Многогодишна агония на клуба от пусто в празно. Намерих частен собственик, който ще издигне Миньор на друго – много по-високо ниво. Надявам се, че феновете ще подкрепят отбора и ще пазят собствеността му”, обяви пред сайта zaPernik.com Станислав Владимиров.

Смята се, че кметът е провел две срещи с Адам Сотков и Таско Тасков. На първата от тях Владимиров е отхвърлил идеята за трансформирането на Миньор в акционерно дружество. Впоследствие обаче преговорите са продължили и при втория разговор се е стигнало до споразумение Миньор да стане дружество с нестопанска цел.

Новите собственици ще вкарат в Управителния съвет на клуба пет човека по ибзор и собствен счетоводител. Очаква се “чуковете“ да имат и нов президент.

13 КОМЕНТАРИ

 1. МНОГУ ПОСТНИЧКУ ТУКАНКАНА??

  КЪДЕ СТЕ АПАПИ?? ЗАШТО СЪ БУТЪТИ В ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ?? НА ВСИЧКИ БРАТЯ РОМИ КЛОАКОМОТИФЦИ МЯСТУТУ НИ Е ТУК!!!😞😞😞 ТУК ДА ПЛАЧИМ И ПРУКЛИНЪМИ РОМСКАТА СИ СЪДБА!!! ТУК НИ Е МЯСТУТУ ДА РЕВНИМ ГОРОЛОМНО ПРОТИВ СИЧКИ НЕПРАВДИ!!! ТУК ДА ТЪРСИМ ОТГУВУР, ЗАШТО ПАРОВОЗА ПУТЪНА ДЪЛБОКУ В ГУВ НЪТЪ??? ЗАШТО СЪ ПРУДАВЪТ ПЕРЛИТЕ НА СТУЛЮПИНУУ, А ЗИМЪМЪ БАРАКУДИ И АРТЪКПУРТЪЦИ??? НЯМЪМИ РАБУТА В ДУРУГИТИ НУВИНИ!!! ТУК НИ Е МЯСТУТУ И…..СЕКИ ДА СЕ ОТЧЕТЕ С ЧУВАЛ ВЕЛПАПЕ И ТОРБА БАКЪР!!! Ф ИМИТУ НА НАШИА РОДЕН, СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФФ, НАПРЕШ АПАПИ!!!

 2. 7
  7

  Повече им харесва жълто-черният екип вместо циганското черно-бяло.

 3. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))
  3
  3

  САМУ НАШТИ ВИЛИКИ
  АНАДОЛСКИ БЛАГУТВУРИТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА, МОГЪТ ДА ИЗМЪКНЪТ ПАРОВОЗА УТ ФЕКАЛНИТЕ МАСИ КУИТУ ГУ ЗАЛИВЪТ ВЕЧИ И ПРЕЗ КУМИНЯ!!!😞😞😞 СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!! ПУФ ПАФ!😉

 4. 6
  6

  Соткув вън. Искъми да си останем с кюстендилската нишка. сега и на Перничани ще ставаме сателит сади локуту

 5. 3
  4

  ЕВЪЛЛАРКЪТА!!! ВСЕ ПО- БЛИЗУ СНЕ ДО КОНДОФРЕЙ!!! ПАРОВОЗЪТ ЗАТЪВА ЗА СМЕТКА НА ЖЪЛТУЧЕРЕН ТИМ!😞😞 ПЪЛИН КЕНЦ СНЕ! ПУФ ПАФ!😉

 6. 6
  2

  Където искат да отиват,а ще напускат ли Локомотив?

 7. 4
  3

  За последните четири месеца, г-н Сотков и компания, щяха да влизат в английски отбор, после във френски отбор, сега и в Миньор перник. Хора с възможности! Простосмъртни като нас, няма какво да говорят.

 8. 6
  3

  Отиват при жълтури.Срам.Пресни са спомените когато Галка ТУпалка я хвърляха миньорци с тяхна фанелка в басейна

  • 4
   3

   На тази Галка до скоро Крушарски и изплащаше бакиите!

   • 3
    2

    На Гюлтен Топарль може,а кога на Рашид Жинопотоку,Осман и циганският Остап Бендер.Цигани.

Коментарите са затворени