Ботев (Пловдив) проведе две занимания във вторник. “Жълто-черните” излязоха на стадион “Мактум Бин Рашид” в Дубай при температури малко над 22 градуса в 9:30ч местно време. В 16:00 се проведе и второто занимание, като този път футболистите бяха разположени на тренировъчната база “Рашид”, която се използва от академията на Футболен клуб Ал-Шабаб Дубай.

Футболистите на Бруно Балтазар проведоха редица тактически и игрови занимания. Тодор Неделев получи мускулна травма по време на днешните занимания.

В утрешния ден той ще се подложи на скенер и ще се установи какво е точното му състояние. По време на възстановяването си той ще остане заедно с отбора.

Тази седмица “канарчетата” излизат за първа проверка в Обединените арабски емирства – на 21 събота срещу тимът на Рига.


5 КОМЕНТАРИ

  1. РЕДЖЕП СТУЛЮПИНСКИЯ, КОДЖА КЛОАКОМОТИФЕЦА!!!:))

    КВИТ ЩЕ ДА СЪ ИГРАЧИТИ, ЕЙ НАШТИ АПАПИ СА САМУ УТ АДЖАСАНА, ШЕКЕРЯ И СТУЛЮПИНУУУ И ЧАТ ПАТ ОТ КУКЛИН, МЕРИЧЛЕРИ И ПОРДИМ И КВО??? ИДИНСТВИНУТУ ДЕТ НИ СА НОСИ СЛАВЪТА В БУЛГАРИА И ПО СВИТА, ЧЕ КЛОАКОМОТИФ Е УТБОРЪТ НА СТУЛЮПИНСКИТИ РОМИ!!! …………..ЦЪКЪТ СИ Я НАШТИ ПЕЛЕТА!!!! ПУФ ПАФ!:)))))

  2. 1
    3

    Cъс 12 малки негърчета и един педерас за съветник това е.

    • Не по добре да вземем юношите които изпадат от б група и да ни ръководи сдружението с него падаме по 6:0 ама да ботевисти не педераси…

Коментарите са затворени