Феновете на Ботев (Пловдив) обявиха, че са в протестна готовност заради стадион “Христо Ботев”. Привържениците организират и отворена среща, отправяйки покана към всички “жълто-черни” сърца:

Ето какво още съобщават от КПБП:

“Уважаеми Ботевисти,
Изминаха прекалено много години, в които сме далече от нашият дом. Години, в които израсна цяло поколение Ботевисти, познаващи врящият котел Колежа само от думи на своите братя, бащи и дядовци. Години, в които нашият храм е оставен да бъде строителна площадка заради политически и финансови проблеми, за които няма вина нито едно жълто-черно сърце.
Измина и много време от борбата, в която бяха вложени неимоверни усилия от десетки Ботевисти в битката да се намери финансиране и то да бъде усвоено по-възможно най-разумния и качествен начин в името на това в центъра на България да имаме стадион от най-висок клас по стандартите на УЕФА.
Уважаеми приятели, бяхме лъгани и продължаваме да търпим лъжи, обещаваха ни срокове, които не бяха спазени до един, бяхме подвеждани и продължават опититите си да го правят всеки един ден, потъпкваха дойстойнството ни чрез всяка медия, която обслужва интересите им и пак ще опитат.
Борим се срещу организирана система за задоволяване на лични интереси, но не и на интересите на гражданите на град Пловдив!
В последните месеци натискът върху момчетата, които непрестанно водят битки за стадион Христо Ботев се усили, като се стигна до коментари между нас, че същите тези момчета са корумпирани от политически партии, високопоставени общински лица или видни регионални бизнесмени. Получихме много критики и обратна връзка, която осъзнахме и приехме за правилна. Част от тези критики гласяха, че информацията относно строителството на стадион Христо Ботев не достига до всеки жълто-черен фен. В тази връзка след проведена среща между представители на Сдружение ПФКБ, КПБП и Бултрас обявяваме отворена среща за всички жълто-черни сърца в неделя на 22.01.2023г. в 11:00ч. в хотел Империал. Момчетата имат ангажимент да синтезират цялата информация, която касае най-голямата болка на жълто-черното общество, а именно завършването на Колежа с визията от мечтания проект. След презентирането и на анализа на оскъдно предоставената информация изискана от община Пловдив по Закон за достъп до обществена информация, срещата ще бъде отворена за дискусия и задаване на допълнителни въпроси от хората в залата. Присъствието на всеки, на който му пука за Колежа, е желателно.
От днес КПБП, Сдружение ПФКБ и Бултрас са отново в протестна готовност! Нуждаем се от всеки един!
Само Ботев!”

 

10 КОМЕНТАРИ

  1. Илиянчо Филипов можеше да се наредиш до легенди като Чико Тумби Бенкса Зико-Истенския не дългия помак като теб ти избра да си на едно ниво със Митьо-селския просто алчен цървул.Запомни бе ахмако КОВЧЕГА ремарке и джобове няма да се задавиш помак амин

  2. САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН МЮНХЕН И БАРСЕЛОНА КОЛОСИТЕ НА ЕВРОПА….ЗА ЧЕСТТА НА ПЛОВДИВ.

  3. 4
    2

    Помаци,хайде на баня,че много миришете,вече имате баня и навес,ЧЕСТИТО!

  4. 6
    1

    Зико ,Райчев помаци долни крадливи задно с манастирския помак филип плея да ви еба майката долна всички фенове ще питаме с какви пари и матеряли пимка строй на помака Райчев къща в Марково

  5. 5
    7

    Цигани крадливи, гражданите на град Пловдив не искат това селско сборище в града ни. Управата нс града изпълнява нашето желание и спря изтичането на народна пара в ръцете на група коматевски селяндури и техния атаман – руски фашист и перач на пари.
    Стойте си на село за да ви вземем и базата в полза на пловдивския футбол

    • 3
      1

      мангал сега базата ли искате да откраднете типично по цигански каквото и да ви направят манго трябва да открадне такова ви е ДНК-то съдба

      • То се вижда кой краде и колко им опростиха крива главо

Коментарите са затворени