Отборът на Ботев (Пловдив) замина днес с 25 футболисти за подготвителния лагер в Дубай. “Канарите” потеглиха преди обед в отлично настроение за летище София, откъдето ще хванат полета за Обединените Арабски Емирства.

Уме Емануел, Акере и Ннади не отпътуваха с отбора поради трудности с получаването на визи за ОАЕ. Клубът продължава да работи по намирането на решение на този проблем, надяваме се и тримата играчи да се присъединят към отбора по време на лагера, съобщиха официално от “Коматево”.

Както се очакваше, извън групата остана французинът Антоан Бароан. Треньорът Бруно Балтазар включи 7 българи и 18 чужденци в разширения си състав. Прави впечатление присъствието на Тик Ток звездата Михаил Прокопиев, който все още няма картотека в отбора, както и дошлият на проби сенегалец Йери Диакате. В Дубай ще тренира и испанецът Антонио Перера, който близо половин година бе контузен и все още няма официален мач за “жълто-черните”.

Ето всички футболисти, които заминаха за Дубай:

Вратари: Георги Аргилашки, Хидайет Ханкич, Стефан Смъркалев

Защитници: Рой Херман, Па Конате, Виктор Генев, Джеймс Ето’о, Самуел Супрайен, Джаспър Ван Хертъм, Аранас Чернев, Роберто Пунчец

Полузащитници: Красиан Колев, Дилан Мертенс, Тодор Неделев, Емануел Току, Николай Минков, Антонио Перера, Реда Рабей, Михаил Прокопиев, Хуго Ази, Йери Диакате

Нападатели: Мохамед Брахими, Мартин Секулич, Абдулайе Траоре, Елвис Ману

20 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  2

  Не виждам малкото негърче с фланелка
  на Лудогорец 🙈🙉🙊!?!

 2. 1
  2

  Андрей, защо пак си пишеш сам във форумчето? Нали знаеш кои си говорят сами?!
  А и това няма да докара повече потребители от които така спешно се нуждаеш за да не фалираш.
  Сам си докара фалита пич. А и си го заслучи с цялата тази злоба

   • 1
    1

    Да фалираш ли ти е кеф, бе олигофрен жълто-кафяв и плешив

    • НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

     ТИ ШТО ПИТЪШ БЕ АБИ? ДА НЕ СИ УТ КАВАЛ24. ФЕКАЛТ?😉

 3. 4
  1

  В Пловдив24 има някъде брикет където само кълне и всява интриги. Никой не му трие коментарите. На мен лично поне 2 коментара са ми изтрити без да псувам. Така че да си ги четат Стойчо лайното и стикс лилавия венец

  • В КАВАЛ24.ФЕКАЛ Е ТАКА ОТ 10 ГОДИНИ!! ТАМ НЯМА НОРМАЛНИ КОМЕНТАРИ!! ТРИЯТ И БЛОКИРАТ НА ПОРАЗИЯ!!! БЯГАЙ И ГИ ОСТАВИ ДА СЕ НАДВИКВАТ. С КАРАБИНЕРИ НЕ СЕ СПОРИ!!! РИСКУВАШ И ДА ИЗЯДЕШ ДЪРВОТО ОТ ГЛУТНИЦА ЧАКАЛИ. БАШ КАРАБИНЕРА СНАСЯ ИНФО НА НЕИНТЕГРИРАНИТЕ РОМИ КЛОАКОМОТИФЦИ!!! С ДВЕ ДУМИ, ТАМ МНОГО СМЪРДИ!😉

 4. 5
  1

  Сега става ли ясно защо ходим да гледаме на Б отбора, нашите си.юноши 16..17. и18 годишни срещу 28 годишни мъже повечето бивши величия!!!

  • 1
   1

   Я ме светини малко за “Брикетния бизнес”!!!

 5. 6
  3

  СТОЙЧО ГЕНОВ ЩЕ ОТВАРЯ АНАЛА ЗА 20 КИНТА НА СКОБАТА .ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ТАКСИТА ДА НАТОЧВАТ ПАРАФИНКИТЕ . СТИКСА ЩЕ Е ПОДГРЯВА С ДЪЛБОКО ГЪРЛО И ЩЕ ГЪЛТА.

 6. 5
  3

  А Докомотив е цъфнал и вързал. Окапаха крушите и сега, като нямат и 2 лева да си обършат носа ще ръсят акъл! Бавно и полека Доковци са тръгнали в правилната посока към любимата им Б група. Така някак се получава. Ммм да.

 7. 7
  2

  Видния Вакарелски спирач със звучното име Стикс, вече даде подробна информация по въпроса на страницата на Пловдив 24! Благодаря му за информацията и приятелски му напомням, че мъжките обещания трябва да се изпълняват! Предполагам, че усилено се готви за първия мач на Колежа, след който всички ще аплодираме люлеещия му се задник на въжето, което разбрах, че си е купил! Браво, Стикс, ти си истински пич! Увисване ще има, отърване няма да има!

  • КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
   2
   2

   ЧИ КОЙ ЧИТЕ ВЕЧИ В 24КАВАЛА.КЛОАК???😉😃😂😂

 8. 3
  2

  А НАШТУ КЛОАКОМОТИФ В ГУВИДАРЦИ ИЛИ Ф КОНДОФРЕЙ ША РИТЪМИ?😉😃😂

  • КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
   2
   2

   НАШТУ КЛОАКОМОТИФ ЧАКЪМИ ПУПЪЛНЕНИЯ ОТ КУКЛИН, МЕРИЧЛЕРИ И ПОРДИМ И УТЮВЪМИ ПРИ КОЛОСИТИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!😃😂😂…. Ф АНАДОЛА!!

 9. 5
  4

  Българите са за цвят и да хвърлят гюбеци за да забавляват африканците

Коментарите са затворени