Отборът на Ботев продължава да тренира ежедневно на Футболен комплекс Ботев 1912. В сряда „жълто-черните“ направиха две тренировки. Треньорският щаб обръща голямо внимание на тактическата работа, както и на игровите упражнения с топка.

В четвъртък Ботев имаше едно сутрешно занимание, което продължи около два часа. Тодор Неделев не взе участие в тренировката. Капитанът на „канарчетата“ е готов за участие физически, но е с настинка и ще пропусне мача срещу Гигант заради висока температура.

Антоан Бароан не тренира с първия отбор. Нападателят бе преместен временно във втория отбор по административни причини с решение на ръководството на клуба.

Антонио Перера и Станислав Работов тренират по индивидуална програма.

Приятелската среща между Ботев и Гигант е в петък от 16:00 часа. Мачът ще бъде с вход свободен за феновете във формат от две полувремена по 35 минути. Мачът ще бъде излъчен на живо в Sportal.bg.

В неделя Ботев ще замине на двуседмичен лагер в Дубай, където отборът ще продължи предсезонната подготовка.

10 КОМЕНТАРИ

 1. УТРЕ ИСЪМ ДА ДОКЛАДВЪТИ, КОЛКУ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ СТЕ СБРАЛИ!!! ПУ ЦЯЛ ДЕН ВИСИТИ В НУВИНИТИ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ?!😉😉😉 НИКЪКВИ ГЕЙ БИЛЕТЯ ЗА ВАС?!! ХАЙМАНИ ТАКВИЗ!! ПАРОВОЗА Е ДО БУФЕРИТИ В ГУФНАТА, А ТЕ СЕ МОТКАТ ПРИ ВЕЛИКАНИТЕ!!!😞😞😉

 2. 2
  3

  Ако Неделев играеше, тогава Ботевъ със сигурност щяха да загубят!

 3. 1
  2

  Е няма го Копич и Бароан в 6 глуха защото се осмели да каже на педераса че е некадърен

 4. 3
  4

  Сутрин рано от зарана, мри Изрудине, дейба твойта гламава мама!

 5. 4
  4

  ТАРИКАТ Е МОМЧЕТО, НЕ ИСКА ДА СЕ ИЗЛАГА. ОСТАВЯ ГИ ДА СЕ ВИДЯТ КОЛКО СТРУВАТ БЕЗ НЕГО. ИЗРУДА С ПОМОЩНИКА СИ, ТОКУ И РАБЕЙ ЩЕ СА “НОВОТО” ЛИЦЕ НА БОТЕВ. ЗИНГАРЕВИЧ И ЧИСТЯКОВ, КАТО ШЕФОВЕ, ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВЯРВАТ НА БРЪТВЕЖИТЕ СИ!

 6. 6
  7

  ВЗЕМЕТЕ УРЕДЕТЕ И МАЧ С ВИХЪР ВОЙСИЛ, ЧЕ БЕЛКИМ ДА ВИДИМ ПОБЕДА

 7. 6
  5

  “Роди ме мамо с късмет, па ме хвърли на смет” !
  Тодореее, язък ти за майсторлъка! То и аз съм карък, ама твоя е умножен по 1000.

Коментарите са затворени