Новият старши треньор на Ботев Пловдив Бруно Балтазар посети стадион „Христо Ботев“ в сряда. Той бе придружаван от своя щаб, в който попадат помощник-треньора Гилерме Рамош, както и анализаторът Карлос Маркес. Освен тях с Балтазар бе и чешкият фитнес специалист – Денис Каван.

Тийм мениджърът на „канарчетата“ – Филип Филипов, е придружил групата, като дори е влязъл в ролята на гид и е развел Бруно Балтазар и неговия щаб на „Колежа“.

Бруно Балтазар бе официално представен като нов старши треньор на Ботев Пловдив на 3-и януари. Португалецът пристигна в България заедно със своя треньорски щаб. Балтазар е работил с този щаб и в отборите на АПОЕЛ Никозия, Нотингам Форест и американския втородивизионен Рочестър.

8 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  1

  Затвори ли очи? Представи ли си петата в дивия?Може ли да падне с повече от 6:0?

 2. ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂
  3
  2

  АПАПИ ВИЙ ША ВИДИТИ КЪФ ТАНДЕМ СА БИРСЕНТ И ЕФЕТУ АЛИ!??😉😂😂😂.
  САМУ БЕЙГИРЧИТУ ДА НИ ДУХНИ КЪМ СОФЕТУ.?! СИЧКИ НИЙ РОМИТИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ШИКЕРЯ, АДЖАСАНА И ДУРУГИТИ КАТУНИ С КЛОАКОМОТИФФ В СИРСЕТУ, ША УДАРИМ ПУ ИДИН КЛОАКОМОТИФ КЮЧЕК В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА АЙДЪНА!😉😂😂😂

 3. 4
  3

  Балазар”приех исляма заради моята съпруга”…няма лошо..попаднал е на точното място

 4. 5
  5

  Да закарат и при Попов в кланницата,може да доработва нощна

 5. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))
  4
  4

  ЕЕЕХ, КЪДЕ СА ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ, КЪДЕ Е НАШИЯ РОМСКИ КАТУН КЛОАКОМОТИФФ УТ СТУЛЮПИНУУ???😉😞😞

  • 5
   3

   Еееххх великия Локомотив е на 4 място,а ние се борим да не изпаднем,не можем да ги видим,какво да се прави това е нашата съдба вечно зад ГАДНИТИ БУФИРИ,да се ебЪ и в помака

 6. 3
  3

  Няма лошо да се запознае и с базата, и с Колежа, но все пак, смята ли да се запознае и с футболистите? Или, там друг ще решава?

 7. 5
  6

  Докато стане Копнежа тоя няма да е треньор. Ама нека разгледа.

Коментарите са затворени