Ръководството на ПФК Ботев потвърди днес официално привличането на Красиан Колев. Българският футболист подписа дългосрочен договор с “жълто-черния” клуб.

Красиан Колев е роден в Разград през 2004 година. На 14-годишна възраст футболистът се мести в София и се присъединява към школата на Септември. За столичния клуб младият полузащитник дебютира през сезон 2020/21.

През миналия сезон Красиан бе титуляр за септемврийци и записа 35 мача в първенството и купата на България. През този сезон Колев изигра 11 мача, в които отбеляза 1 гол и направи две асистенции.

18-годишният полузащитник е част от младежкия отбор на България. Колев има 2 мача за България U17, 8 мача за България U19 и 2 мача за България U21.

Колев подписа днес договор с Ботев до 2026 година.

“Щастливи сме да приветстваме Красиан в нашия Клуб и му пожелаваме много успехи с жълто-черната фланелка”, написаха още от ПФК Ботев.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    1

    АПАПИ, НАЙ- ПОСЛИ СА ЗБЪДНА МИЧТАТА МИ!!! ЕФЕ АЛИ УТ МЕРИЧЛЕРИ ИДВА ПРИ НАС СТУЛЮПИНЦИ, ПРИ НАС Ф КЛОАКОМОТИФ!!! СТРАШНУ ДЯСНУ БЕЧИ Е ЕФЕТУ!!! НАШ ЧИЛЯК!!! ВЪУПШТЕ НЕ Е СУЛЮ ИЛИ ПУЛЮ!!!

  2. 4
    1

    Ботев се обича.Не се коментира.В сайт без регистрация от разни стиксове и цигани бойскаути разпознати като постоянни клиенти на бултрасите.Мрете от злоба и завист мангали.

    • 2
      6

      Защо трябва да мрете ,Изгрев бойски мангали?! Ние с кого ще се гаврим,а?

  3. 3
    6

    Нищо против момчето,ама такива кат него от 2 набора не се наложиха в отбора.В дубъла е пълно с такива надежди,които нямат качества да играят в А група.Не че тия трубадури дет ги събра Азрудина са нещо,то класирането си го показва

  4. 4
    7

    Този Колев е много чуплив ,дано не е поредния слаб футболист селектиран от ментето Изрудин.

    • 1
      3

      Чуплив футболист ,в чуплив отбор(ако може да се каже ,че ботевЪ е отбор) !

      • ТИ ДА ЗНАЙШ ЕФЕТО АЛИ КЪФ ЧИЛИК Е?!😉 ЗДРАФ Е КАТ КЮРЕК ОСМИ НОМЕР!!!😉😃😂😂 НЕ ЧУВЕК А ДЖИЛЯЗУ!!😂😂😂😭😭

Коментарите са затворени