Ръководството на Локомотив (Пловдив) е близо до трети входящ трансфер, пише “Мач Телеграф”. “Смърфовете” вече привлякоха десния бек Джовани Трупе и нападателя Ерик Сорга, а сега ще се подсилят и с таланта на Арда Христо Иванов. Халфът има договора с кърджалии до края на сезона, но отказа да го поднови.

Очаква се от “Лаута” да платят 60 000 лева за правата му и да го привлекат в близките дни. Съдействие за трансфера оказва и бащата на футболиста.

4 КОМЕНТАРИ

  1. “Ръководствата на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА 1948 са постигнали споразумение за трансфера на трима футболисти, пише “Тема Спорт”. Става въпрос за Бирсент Карагарен, Матеус да Силва и Раян Бидунга. Първоначално играчите, към които от тима, подвизаващ се в Бистрица, проявяваха интерес, бяха четирима, но впоследствие Джовани отпадна отъ сметките.”

    ДЕМЕК, РАЗПРУДАВЪТ КАТУНЯ, МАНГИТЕ ГИ ВЛАГАТ В НОВИЯ УТБОР ПРИ БУЖИНКАТА,……А ЗА НАС РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ, ГУЛЯМ ЧЕП, БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР И ВЕЛПАПЕ И ПРОДАВЪНИ НА ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!😞😞😞…. Е МОЖИ НАЙ ПОСЛИ И НЯКУЙ КУКЛИНЕЦ ИЛИ ПОРДИМЕЦ ДА ЗЕМЪТ?!😉😃😂😂😂😂

  2. 4
    1

    ..АРДЪ, ДУБРЕ, А УТ КУКЛИН, АРДИНУ, ПОРДИМ И МЕРИЧЛЕРИ, ПАК ЛИ НЯМА ДА ЗЕМИМ???…. ЕЕЕХ, КЪДЕ СА НАШТИ ВЕЛИКАНИ УТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, ДА ПУВЕДЪТ УТБОРА И ДА НА ПРАЯТ ШАМПОАНИ??😞😞😞😉

Коментарите са затворени