Валери Божинов коментира ексклузивно от Италия новината, че босовете на Локомотив (Пд) могат да купят словенския Горица, а той е гласен за висок пост в клуба.

“Вижте, аз не крия, че поддържам добри отношения със собствениците на “черно-белите“. Имал съм неведнъж срещи с баш боса Адам Сотков и с Таско Тасков. Даже бях на мача Локо (Пд) – Лудогорец през есента. Има проект, хубав проект, който е дело на умни, интелигентни хора като тях. Хора с пари и стабилен бизнес. Те искат да превърнат Локо в стабилен европейски клуб и водим някакви разговори, но нищо повече не мога да ви кажа. Дали има нещо вярно за словенския Горица – нека не коментирам, моля ви“, заяви пред Блиц Валери Божинов.

“Аз съм в Италия. В Коверчано съм, където карам школата за спортен директор. Тепърва ни предстоят изпити. Все още не съм сложил край на кариерата си като футболист. Не съм обявявал нищо официално. Ако има нещо, ще го кажа. Така че – на този етап не се знае. Само ще припомня, че няма стари и млади, а има можещи и такива, които не могат. А аз още мога да играя футбол, а, надявам се след това, и да го управлявам“, допълни още Валери.