Турският Бешикташ започва преговори за привличането на вратаря на Локомотив (Пловдив) – Динко Хоркаш. Истанбулският гранд е в напреднал етап на разговори с 23-годишният страж на “смърфовете”, твърди “Марица”.

Твърди се, че от Бешикташ са готови да предложат 1 млн. евро. Очакванията са сделката да бъде финализирана в началото на идната седмица.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Забравих да спомена за Боруков. Ми той си е едно дръвче и нищо повече. Нека отиде при Херо, няма лошо. Трябва да се освободим от боклука който се е насъбрал в двора ни.

  2. Честно казано от 5-Мата спрягани за ЦСКА само Джовани ми направи добро впечатление. Локомотив има нужда от атакуващ халф като него. За другите няма да ме е яд. А Сашо Василев и Петрович не са футболисти за нашият отбор. За Хоркаш един милион евро е доста сериозна сума и няма да е лошо ако ги вземем тези пари но само при условие че намерят друг вратар от неговата класа, защото ако останем само с Илко и Кр. Томов ще сме за никъде.

  3. 1
    1

    Да…писах ви преди дни..хоркаш ще иде,след като5ще се подарят на цска48..боруков му казали да се маха..сп.варна го искали..Василев е махнат..напъват и Петрович да махат…колко стават..сметнахте ли?А..колко взехме..холандеца..дето както пак писах шест месеца топка не е докоснал….тва е засега от еъртигъзниците..пак казвам..бъдещето ще покаже..дано не съм прав..

Коментарите са затворени