ПФК Локомотив Пловдив потвърди първия зимен входящ трансфер. “Черно-белите” подписаха договор с Джовани Трупе. Десният бек е първото ново попълнение за “черно-белите” за тази зима. Той е с контракт за година и половина.

Джовани Трупе е роден на 20.03.1998 година в Амстердам, Нидерландия, като има двойно гражданство (Нидерландия и Кюрасао). Юноша е на Утрехт. Играл е за първите отбори на АДО Ден Хаг, Утрехт и Твенте. Има и мачове за националния отбор на Нидерландия U17, U18, U19 и U20.

10 КОМЕНТАРИ

 1. ТИА ОТ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ ША СА УРЕДЯТ, АМА НИЙ СНЕ КЕНЦ!!!😞😞😞 ДУ КАТО НИ ДОДЪТ НАШТИ ИДУЛИ ОТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ШИ СБИРЪМИ САМУ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!! ВЪН ТОМАШ БЕЙ УТ КЛОАКОМОТИФФФ!😉😃

 2. 3
  3

  Жълтите спермояди гледай ги … не само отбора ами и живота им е скучен и гаден… в темите за Локомотив .. вие кой взехте … ? Овчата тиква?

  • 2
   3

   Тихо лайнар. Това е тема за локуту. Жълти нямат работа тука. Говорим си за духъ на локуту. Сади локууу

 3. 2
  3

  Сигански куминтари само пуд сигънскуту статия. сади локууууу. Айди мечо удриии

 4. 2
  4

  Мара братчето ми. Ше въртим гюбек по цял ден и ще идем сиганскъ баницъ. Я съм ут хинтилигенциътъ. Саде локуту на негу

 5. 2
  6

  ТОА АПАП МАЙ Е 40 ЛАЗАРНИКА?? ЕЕЕХ, ИСТЪРВАХМИ БЕЧИТО ОТ ПОРДИМ И ЗЕМЪМИ САЛ АРТЪКПЪРТЪЦИ…😞😞😞

  • 2
   2

   Дзюмбюла и олигфрена-фекал от собствен опит знаете за кючеците и гюбеците ,а за голямото турско знаме ,което плющеше на всеки мач на селско-циганската сган ,сега е в джамията Изгрев бойс Столипиново!Споменавайте (Бог да го прости Челсито) с добро,че ви сроди със столипиновските мангали!От четирите пловдивски отбора само жълтата сган имате фен клуб в центъра на Столипиново!Това са неуспорими факти кривоглави,празни тиквочи!

   • 2
    1

    Да се чете неоспорими факти!

   • НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
    2
    1

    НИДЕЙ ТАКА БЕ АБИ?! НИЙ КЪТ СНЕ СИГЪНИ КЛОАКУМУТИФЦИ И НИЙ ДУША НОСИМ, НИ СНЕ ЗГАН!!! УБИЧЪМИ СИ КЛОАКОМОТИФ И ТВА Е!😉😞😞😞

   • 2
    1

    ЯЗ НИ МРАЗЯ СТУЛЮПИНСКИТИ ПЕДРАСИ КЛОАКОМУТИФЦИ!!!😉 ЯЗ СИ ПРАЯ САМУ ТА ШАК И МАЙТАП С ТИА АРТЪКПЪРТЪЦИ!😃😉😂😂

Коментарите са затворени